Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@brculka na tom rozebraném to nevidím skoro vůbec, ale na tom druhém lehce vidět jde, tak snad to bude OK a bude sílit… podlě mě byla ovu později…
@brculka Já teda taky bohužel nic nevidím ![]()
Já si dělala zase dneska test a pořád tam vidím ducha na světle ale nesílí
jsem z toho už lehce nervózní ![]()
@brculka Já doufám že by mohla být silnější zítra. Podle nějaké té kalkulačky co tady byla v odkazu se mělo vajíčko uhnizďovat 11. tak by zítra mohla být snad hladina hcg vyšší
koupila jsem si ještě jinej test..
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? mám už pět dní zpoždění ale nevím no, nepřijde mě že by mě ty testy nějak sílili, spíš jak kdyby byly pořád stejné
co myslíte vy?
@misicka0137Ahoj Vítej! mě se zdá že sílí. Jinak já to mám podobné ![]()
@misicka0137 taky si myslím že nesílej
ale nebooj určitě to brzy vyjde ![]()
@misicka0137 Jako něco tam vidím ale po 5 dnech zpoždění bych čekala asi víc..ale mohla jsi mi později ovu a je to úplně v pořádku a bude sílit
já bych asi ještě pár dní testovala a pak šla k doktorovi.
@Kacka001 no ovulaci jsem měla mít kolem 26. ledna, teda podle ovulačního testeru na sliny, jediné co mě napadá že by OVU proběhli dvě za jeden cyklus? ale to zase nevím jestli je možné ![]()
@misicka0137 Tak to nevím ale podle mě to možné není
tak se ti třeba vajíčko uhnízdilo později
ještě testuj..zdá se mi že ti to na těch testech sílí
@Kacka001 tak zrovna tu prolouskávám jiné diskuze a některé holky mají dvě ovulace za cyklus i pravidelně každý měsíc
. no uvidím, o víkendu chci zkusit digitální, to už by snad měl něco ukázat ![]()
@NikaZn mám to úplně stejně, 6.1. poslední MS
Neboj, v 5tt opravdu nic vidět nemusí, u syna bylo na utz cosi mini až na konci 6tt. Uvidíš co ta krev, držím palec ![]()
@NikaZn píše:
Ahoj holky, píšu o váš názor. Snažíme se dva roky o mimčo. Menses jsem naposledy měla 6.1., potom jsem odjela na třítýdenní dovolenou a týden před menses začala brát norethisteron. Na konci dovolené nevolnost, jednou zvracení, motání hlavy. Udělala jsem testík, asi po rocea byl tam duch. Další den zesílil, dnes také pozitivní. Tak jsem šla navštívit lékaře a ten mi řekl, že tam nic nevidí. Říkal, že když byla poslední menses 6.1., tak by to byl pátý týden. Je normální, že tam nic nevidí? Co myslíte? A co ty tři pozitivní testy? Dík moc
no tak to jsme na tom úplně stejně a včera mi jiny doktor řekl, ze tam byt nic vidět stopro nebude ze je to brzy. Nech si odebrat krev.