Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, mam dotaz, uz 2 mesice nemam mesicky a obcas me picha pod brichem a mam citliva prsa testy negativni-vselijake, videla jsem tu uz tema na toto ale tam se nepise presne co mam ja… nevim co mam delat a mam nejak nafoukle bricho, kdyz zatahnu, tak v pohode ale dole to mam porad nafoukle.. mohlo by to byt tehotenstvi? i kdyz mam na testech negativni? stalo se vam to nektere taky?
Nejsem doma, jsem mimo ostravu a tady to neni jen tak s doktorama, ti reknou, ze to nic neni, daji prasky a cau.. ![]()
@zhanet
Myslím si, že nic jiného než lékařská prohlídka Ti v tuto chvíli nepomůže. Může se jednat o jakýkoliv problém. ![]()
Neváhala bych a objednala bych se.
No to ja bych moc rada ale budu v ostrave az za necely mesic, tady mi dali prasky na vyvolani ms a dal se se mnou o tom nehodlaji bavit… ![]()
@zhanet Muzes byt tehotna. Ne u kazdeho testy funguji. Jedna moje znama byla tri mes. tehotna a test mela negat. Ale bacha, muze to byt i napr. cysta nebo mimodelozni tehot. a to je dost nebezpecne. Byt Tebou, nevaham a udelam cokoli, abych se dostala ke gynekologovi
Děkuji, no budu to muset nejak udelat… nevim si uz rady, zlati cesti doktori fakt… ![]()
@zhanet
Je potřeba udělat ultrazvuk, aby se vědělo co a jak. Nenechej se odbýt, nebo zajeď ke svému gynekologovi co nejdřív. Zdraví máš jen jedno.