Píchání v podbříšku, testy negativní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4838
22.1.14 13:14
@zhanet píše:
Děkuji, no budu to muset nejak udelat… nevim si uz rady, zlati cesti doktori fakt… :(

ze ty ses v Anglii :mrgreen: pak vsemu rozumim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
@zhanet píše:
Nejsem doma, jsem mimo ostravu a tady to neni jen tak s doktorama, ti reknou, ze to nic neni, daji prasky a cau.. :zed:

Jaký nic není, tak ti aspon udělají utz nebo vemou krev na HTC? Nikdo ti přece neřekne že nejsi těhu od stolu, ani že třeba nemáš cystu a pod..ani v Anglii atd, kde je zdravotnictví, kor pro cizince takové drsnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158

Už sem i slyšela že pani měla test negativní celé tehotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

V takovémto případě doporučiji zapnout webkameru, a na vlnách www pohledat gynekologa amatéra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.1.14 13:17

Ahoj holky,
taky dotaz. Od konce října neberu HA, Menstruace se dostavila 19.11., 9.12., a s 5denním zpožděním 3.1.2014 Docela dost jsem krvácela (3.1.-5.1.), tak jsem se raději objednala k dr. Mysleli jsme si, že jsem třeba potratila v začátku těhu. Pak ale dr. uviděla na ultrazvuku dutinku (ještě celkem malou). Moc jsme to nerozebírali, nechce, abych se na něco upínala (už jsem o jedno mimi přišla). Objednala mě za 14 dní. Což je už zítra. Ale já to nevydžííííím, je to šílený. Břicho mám nafouklý, jak v 5 týdnu těhotenství, prsa o číslo větší. Co mě, ale zaráží jsou těh. testy. Pokaždé mám jen duchy. Mám nervy, strach, hrůzu. Moc si miminko s manželem přejeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
22.1.14 13:17
@neschopná mamka píše:
V takovémto případě doporučiji zapnout webkameru, a na vlnách www pohledat gynekologa amatéra
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
9649
22.1.14 13:19
@Boba26 píše:
Ahoj holky,
taky dotaz. Od konce října neberu HA, Menstruace se dostavila 19.11., 9.12., a s 5denním zpožděním 3.1.2014 Docela dost jsem krvácela (3.1.-5.1.), tak jsem se raději objednala k dr. Mysleli jsme si, že jsem třeba potratila v začátku těhu. Pak ale dr. uviděla na ultrazvuku dutinku (ještě celkem malou). Moc jsme to nerozebírali, nechce, abych se na něco upínala (už jsem o jedno mimi přišla). Objednala mě za 14 dní. Což je už zítra. Ale já to nevydžííííím, je to šílený. Břicho mám nafouklý, jak v 5 týdnu těhotenství, prsa o číslo větší. Co mě, ale zaráží jsou těh. testy. Pokaždé mám jen duchy. Mám nervy, strach, hrůzu. Moc si miminko s manželem přejeme.

Do zitra uz to utece :-) Snad to dobre dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
22.1.14 13:20

Rasi lekare, nikdy nevis, muze a muze byt taky spatne uhnizdene, na pohotovosti ti udelaji utz ined

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
22.1.14 13:20
@Boba26 píše:
Ahoj holky,

cim vic nervu a strachu budes mit tim hur… venuj se jinym vecem. cti knizku upec kolac bez plavat co ja vim co te bavi… takhle si vubec nepomuzes a ostatne nic neovlivnis. co ma byt to bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
22.1.14 13:22

A porad duchy i rano? kazdopadne, drzim palce at to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
22.1.14 13:24

@Boba26 Vydžela jsi 13 dnů, jeden už zvládneš. Mohla tě poslat 2× po sobě na krev a mohly jste mít jasno už dřív. Do zítra to uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.1.14 13:27
@neschopná mamka píše:

a já myslím že tohle by jsme zvládly i tady, vždyť tu je každá třetí gynekoložka :think:

@rebeccca kde máš profilovku?

• Citovat
  • Upravit
rebeccca
22.1.14 13:29

@K-Black pořád tápu kterou vybrat abych nebyla tak výrazná :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
22.1.14 13:31
@rebeccca píše:
@K-Black pořád tápu kterou vybrat abych nebyla tak výrazná :nevim: :mrgreen: