Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
příští týden tutově vidět bude, podle mě tě zbytečně straší. Moje mamina byla 2× mimoděložně těhotná a pokaždý bolesti jako prase. Tohle říká každý doktor, když tam jsi prostě brzy. Nenervuj se, třeba byla ovulace později a tím pádem je prcek mladší. Předloni touhle dobou jsem měla stejný nervy, takže ti fakt rozumím. Bude to dobré![]()
no upřímně Nevim, jaké bolesti ny to byly. Nejake bolesti mam v podstatě už od prvního pozitivního TT, 2× velmi silne (8dni po styku, první pozitivní TT) a podruhé nyní v neděli. Ale přijde mi to jako kombinace MS, zaražených větrů, zácpy a žaludku. Po nasazeni espumizanu a fenyklu se to uklidnilo, ale jinak podbrisek citim furt, chvili víc, chvili min, sem tam píchne atd. Navic mam práh bolesti trochu jinak než normálně, Takze vlastně nevím, jak to má bolet, aby to bolelo jako prase ![]()
@leva23 ach jo holka, to fakt nevím, ale každopádně moc držím palce a pevně věřím, že bude prcek tam kde má ![]()
Napodobne, a to navíc byla ms očekávaná az zítra
chjo na jednu stranu jsem ale ráda že vim na čem jsem..
No dnes jsem byla raději jeste na klinice, tam mi doktor řekl, ze nic podle nej jeste neuvidí a také, ze neviděl, ale prý ani nic mimo dělohu, coz zni pozitivně. Prý se mam uklidnit a pokud nebudu mít extrémní bolesti, krvácení nebo špiněni, tak mam přijít za 14 dni. Trochu ne to uklidnilo.
@sabi11 píše:Napodobne, a to navíc byla ms očekávaná az zítra
@Xela píše:
Tak ženský, můj den nastallezu bolesti po zdi a to doslova
MS dorazila
na den a hodinu přesně..tělo zásobeny brufenem, to vůbec nefunguje
nevim co si už dát aby mi bylo líp…bože to jsou křeče, ani kalhoty nezapnu
krásný den
jeeeej, jak rada bych si vzala ti růžovou lentilku ![]()
Ahojky, gratuluji všem, které už našly // a ať je vše OK
já jsem dnes 3dc a 14dc jdu na folikumetrii, tak snad tam něco bude ![]()
Holky, gratuluji vsem, kterym to vyslo, ja byla dnes u dr a nasel tam jen cystu
ktera byla pry duvodem spineni misto ms..tak se budeme snazit dal
@Monnnny
a těhotenský test jsi pozitivní nemela? Nebo jsi netestovala a šla rovnou k dr.
Měla jen duchy..
nevím, jsem z toho zmatená..tak aspoň vím, že nafouklé břícho a pobolívání jsem měla z jídla ![]()
Ahoj holky
Po dlouhé době jsem se rozhodla zaregistrovat a chtěla bych se zeptat
Moc se v tom všem nevyznám, ale s přítelem se snažíme o miminko a asi je ještě brzo na těhotenský test, když mám dostat menstruaci až za týden že? ![]()
Ahoj holky, tak ja som dnes 26DC a 7DPO, zatial priznaky na mrchu ziadne, dufam, ze sa zadarilo
Testovat budem niekedy buduci tyzden ![]()
Který DC se testuje?
až se mi zpozdí ms nebo den před? Omlouvám se, že jsem otravná ![]()
@Míša1362 No mělo by se testovat nejdříve v den očekávané MS, ale myslím, že málokdo to vydrží…
jestli nemáš nervy čekat, tak samozřejmě můžeš zkusit už den před… ![]()