Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Xela já si koupila dneska dostatek testů tak můžu testovat každej den ![]()
Ahojky,
já teda od těch prvních duchů, které byly na různých druhech testů, mám bílo. Takže falešňáky. Ms čekám zítra. ![]()
Asi by bylo lepší měřit tu BT než testovat, na druhou stranu mě to i baví, až na to zklamání pak a další naději na další den ![]()
Ale vlastně se ještě nesnažíme plánovaně, takže to mi jen blbnou hormony.
Anča
@brculka Mám nějaký Gravitest10..co máš ty? říkala jsem si že bych si zkusila koupit nějaký jiný pro porovnání ale v tý lékárně co jsem byla mají proužky jenom od téhle značky jinak mají jen ty do proudu a ty nemám moc ráda. Našla jsem tedka doma ještě jeden Gravitest ale do proudu tak možná zkusím za ty dva dny tenhle. ![]()
Anonymní P
Tak já to právě dostala
Ještě, že jsem dnes netestovala, byly by to vyhozený peníze ![]()
@Anonymní píše:
Anonymní P
Tak já to právě dostalaJeště, že jsem dnes netestovala, byly by to vyhozený peníze
Tak to mě mrzí..
ale za chvíli se můžete snažit zase znovu a snad už to vyjde ![]()
@Anonymní píše:
Anonymní P
Tak já to právě dostalaJeště, že jsem dnes netestovala, byly by to vyhozený peníze
to mě mrzí
@brculka A půjdeš nějak k doktorovi nebo to necháš ještě být?
@Kacka001 necham to být půjdu až tak za měsíc podle mě to nemá dřív cenu. Pokud tam mímísek je tak snad vydží ![]()
Ahoj holky, tak sem dneska zkoušela testovat a já nevím přijde mě že tam i něco vidím, nebo si to jen namlouvám?
fotka je upravená, mám nekvalitní foťák, ale ve skutečnosti to jde vidět asi tak stejně jak na té fotce teď ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak sem dneska zkoušela testovat a já nevím přijde mě že tam i něco vidím, nebo si to jen namlouvám?fotka je upravená, mám nekvalitní foťák, ale ve skutečnosti to jde vidět asi tak stejně jak na té fotce teď
něco tam vidím
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak sem dneska zkoušela testovat a já nevím přijde mě že tam i něco vidím, nebo si to jen namlouvám?fotka je upravená, mám nekvalitní foťák, ale ve skutečnosti to jde vidět asi tak stejně jak na té fotce teď
Já tam nějaký stín vidím ![]()