Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
11.2.14 13:59

Martina198, tak ať se zadaří!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
11.2.14 14:04

@Maciina
Ooo, děkuji..i já tobě, ať ta potvora nedorazií :kytka:
jinak anonym, to víš že dám vědět, ale cítím opět a opět zklamání..klasika :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.2.14 14:14

Xela

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
11.2.14 14:15

@Kamila82 já mám tedka pravě nějaký gravitest a ten to snad neukazuje blbe.. Nebo aspoň mně ještě neukázal falešně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
11.2.14 14:45

Ahoj holky, tak zatím ms nedorazila, ale je mi přesně jako každý jiný měsíc, když má dorazit. dneska migréna jak hrom. ale mám brát pořád ten utrogestan, tak se budu držet pokynů dr., i když to vypadá, že mi ms asi trochu brzdí. i když někdo tady psal, že mu dorazila i přes utrouš. netestuju, bojím se a nechám to zatím běžet, jestli to 1.IUI vyšlo, bude to malý zázrak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
11.2.14 15:03

@misha alex A kdy by jsi to měla dostat, nebo kdy máš mít menzes? Já se divím, že většina tady ten utrouš bere a já ho měla vysadit, hergot, to mi vrtá hlavou..zázrak by to byl, to ti moc přeju. A úplně tě chápu že se bojíš testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
11.2.14 15:33

@Xela no, čekám už od včerejška, mám to vcelku spolehlivě posledních pár měsíců na přelomu pondělí a úterý. takže to může přijít každou chvíli. je pravda, že to ten progesteron v utrogestanu může dost ovlivnit. dr. řekla, že to mám ty tři týdny vydržet, jen pokud by přišla ms a test byl negativní, tak to mám vysadit. tak uvidíme, hlavně to zkusit brát s :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
11.2.14 15:46

@misha alex To vypadá ale na dobré cestě pokud to máš docela spolehlivé a už to mělo přijít..ježíš, to bych ti tak moc přála!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.2.14 16:28

Holky potřebuji radu. Dělala jsem si testík tentokrát Pepino a je tam růžový duch. Nejde to vyfotit. Ráno jsem si dělala test od maxe taky je tam dušík. Myslíte že je to těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
11.2.14 16:31

@brculka Ahoj, pokud tam je duch, tak to určitě bude pozitivní zpráva..počkala bych dva dny a pak bych testovala znova..pokud jsi těhotná, bude to výraznější. ;) hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.2.14 16:32
@Xela píše:
@brculka Ahoj, pokud tam je duch, tak to určitě bude pozitivní zpráva..počkala bych dva dny a pak bych testovala znova..pokud jsi těhotná, bude to výraznější. ;) hodně štěstí

no já už hlavně 2 dny meškám ms jsem nějak na nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.2.14 16:32

@Xela muže to být falešné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
11.2.14 16:33
@brculka píše:
Holky potřebuji radu. Dělala jsem si testík tentokrát Pepino a je tam růžový duch. Nejde to vyfotit. Ráno jsem si dělala test od maxe taky je tam dušík. Myslíte že je to těhotenství?

No většinou to začíná nevyfotitelným duchem… :-) Kdy máš den očekávané MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.2.14 16:34

@Kamila82 včera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
11.2.14 16:36

@brculka Aha, ted ctu, že dva dny meskas… no melo by to cca kazdé 2-3 dny sílit… Já teda nevydržela a testovala každý den, ale zmena tam byla vždy po 2 dnech…sice třeba malá, ale byla :-) Držím palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí