Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Xela Když já už to asi dýl nevydržím
ale zklamaná už jsem několikrát byla to je pravda..
tak trošku doufám že by to mohlo vyjít. Tenhle cyklus jsem poprvé číhala na ovu ![]()
@Kacka001 ahoj
vitej, ja uz dnes psala, jsem ccs 12-13 DPO a zatím nic, ale byly tady takové případy, že po 8 dnech po ovu měly duchy, tak hodně zdaru ![]()
@sabi11 děkuju
jsem na zítřek zvědavá ale upřímně tomu moc nevěřím ![]()
Teda ženy je mi úplně stydno
když čtu jak si odpíráte. Jsem asi krkavec, ale ne přímo horké, ale hodně teplé vany se nevzdám, stejně tak kávy. Není nad dobré pressíko po ránu ![]()
@Anonymní píše:
Teda ženy je mi úplně stydnokdyž čtu jak si odpíráte. Jsem asi krkavec, ale ne přímo horké, ale hodně teplé vany se nevzdám, stejně tak kávy. Není nad dobré pressíko po ránu
Máš recht
dneska horká sprcha a tři kávy, mám novou práci a do toho zkouskove na VŠ, bez takových potěšení nedám ani ránu ![]()
Ahoj holky muže se k vám přidat? Dnes první den meškám ms. Ovu byla kolem 27.1.Dnes jsem dělala testík byl slaboučký duch tak zatím ![]()
@Kamila82 @sabi11 @Kacka001 děkuji no snad ano chtěla jsem to vyfotit jenže na fotce nic není vidět. Tak snad bude sílit ![]()
@brculka píše:
Ahoj holky muže se k vám přidat? Dnes první den meškám ms. Ovu byla kolem 27.1.Dnes jsem dělala testík byl slaboučký duch tak zatím
Anonymní P
Já dnes taky meškám první den
Testovala jsem v sobotu, ale bylo brzy, takže zkusím vydržet do středy, protože si myslím, že ovu byla až 31.1. Bolí mě už několik dní podbřišek jako na ms, ale zatím nic
Tak uvidíme ![]()
@Anonymní píše:
Anonymní P
Já dnes taky meškám první denTestovala jsem v sobotu, ale bylo brzy, takže zkusím vydržet do středy, protože si myslím, že ovu byla až 31.1. Bolí mě už několik dní podbřišek jako na ms, ale zatím nic
Tak uvidíme
No já to mám podobné do toho mě bolí prsa. A mám takový vodnatý hlen jako při ovu ale je lehce s krví teda krev je spíše růžová. Tak doufám že se ms nerozjede…
@brculka píše:
No já to mám podobné do toho mě bolí prsa. A mám takový vodnatý hlen jako při ovu ale je lehce s krví teda krev je spíše růžová. Tak doufám že se ms nerozjede…
Anonymní P
No to vypadá nadějně
Já si furt říkám, že by to byla fakt klika. Snažíme se první měsíc, takže spíš sbírám rady a zkušenosti, jak do toho nejlíp vlítnout
Jak dlouho se snažíte vy?
@Anonymní píše:
Anonymní P
No to vypadá nadějněJá si furt říkám, že by to byla fakt klika. Snažíme se první měsíc, takže spíš sbírám rady a zkušenosti, jak do toho nejlíp vlítnout
Jak dlouho se snažíte vy?
NO druhý měsíc ![]()