Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2043
10.2.14 19:49

@Xela Když já už to asi dýl nevydržím :mrgreen: ale zklamaná už jsem několikrát byla to je pravda.. :roll: tak trošku doufám že by to mohlo vyjít. Tenhle cyklus jsem poprvé číhala na ovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.2.14 19:52

@Kacka001 ahoj :mavam: vitej, ja uz dnes psala, jsem ccs 12-13 DPO a zatím nic, ale byly tady takové případy, že po 8 dnech po ovu měly duchy, tak hodně zdaru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
10.2.14 19:56

@sabi11 děkuju ;) jsem na zítřek zvědavá ale upřímně tomu moc nevěřím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
10.2.14 20:01

Holky nevíte jak funguje vyloučení GEU??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 21:05

původní anonymka :-)

Teda ženy je mi úplně stydno :oops: když čtu jak si odpíráte. Jsem asi krkavec, ale ne přímo horké, ale hodně teplé vany se nevzdám, stejně tak kávy. Není nad dobré pressíko po ránu :P

• Citovat
  • Upravit
51
10.2.14 21:08
@Anonymní píše:
Teda ženy je mi úplně stydno :oops: když čtu jak si odpíráte. Jsem asi krkavec, ale ne přímo horké, ale hodně teplé vany se nevzdám, stejně tak kávy. Není nad dobré pressíko po ránu :P

Máš recht :cert: dneska horká sprcha a tři kávy, mám novou práci a do toho zkouskove na VŠ, bez takových potěšení nedám ani ránu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
10.2.14 21:08

Ahoj holky muže se k vám přidat? Dnes první den meškám ms. Ovu byla kolem 27.1.Dnes jsem dělala testík byl slaboučký duch tak zatím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
10.2.14 21:10

@brculka tak to je na dobre ceste, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.2.14 21:10

@brculka vítej :hug: určitě bude sílit na dálnici :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
10.2.14 21:12

@brculka Vítej :kytka: tak snad ti to vyjde ;) vypadá to nadějně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
10.2.14 21:14

@Kamila82 @sabi11 @Kacka001 děkuji no snad ano chtěla jsem to vyfotit jenže na fotce nic není vidět. Tak snad bude sílit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 21:14
@brculka píše:
Ahoj holky muže se k vám přidat? Dnes první den meškám ms. Ovu byla kolem 27.1.Dnes jsem dělala testík byl slaboučký duch tak zatím :nevim:

Anonymní P
Já dnes taky meškám první den :palec: Testovala jsem v sobotu, ale bylo brzy, takže zkusím vydržet do středy, protože si myslím, že ovu byla až 31.1. Bolí mě už několik dní podbřišek jako na ms, ale zatím nic :nevim: Tak uvidíme :mavam:

• Citovat
  • Upravit
151
10.2.14 21:16
@Anonymní píše:
Anonymní P
Já dnes taky meškám první den :palec: Testovala jsem v sobotu, ale bylo brzy, takže zkusím vydržet do středy, protože si myslím, že ovu byla až 31.1. Bolí mě už několik dní podbřišek jako na ms, ale zatím nic :nevim: Tak uvidíme :mavam:

No já to mám podobné do toho mě bolí prsa. A mám takový vodnatý hlen jako při ovu ale je lehce s krví teda krev je spíše růžová. Tak doufám že se ms nerozjede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 21:25
@brculka píše:
No já to mám podobné do toho mě bolí prsa. A mám takový vodnatý hlen jako při ovu ale je lehce s krví teda krev je spíše růžová. Tak doufám že se ms nerozjede…

Anonymní P
No to vypadá nadějně :potlesk: Já si furt říkám, že by to byla fakt klika. Snažíme se první měsíc, takže spíš sbírám rady a zkušenosti, jak do toho nejlíp vlítnout :palec: Jak dlouho se snažíte vy?

• Citovat
  • Upravit
151
10.2.14 21:26
@Anonymní píše:
Anonymní P
No to vypadá nadějně :potlesk: Já si furt říkám, že by to byla fakt klika. Snažíme se první měsíc, takže spíš sbírám rady a zkušenosti, jak do toho nejlíp vlítnout :palec: Jak dlouho se snažíte vy?

NO druhý měsíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital