Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Xela No je to radost, ale zaroven i dost nervy a starost, jestli bude vse v poradku.. Jsem necekala, ze z toho budu takhle nervozni…
Mozna kdybych tady neprocitala ty diskuse, tak bych byla klidnejsi
Ale tak s kym si o tom ma clovek porad dokola povidat, kdyz okoli to jeste nevi ![]()
Ahoj holky, tak jsem pročetla vše co jste tu prožily a chtěla jsem se k Vám také přidat…jestli mohu…
jsem 5DPO tak za týden budu poprvé testovat, snažíme se od podzimu o druhé mimi, máme už rok a půl starého chlapečka
tak snad bude tento měsíc štastný
moc Vás zdravím a přeji at je i pro Vás únor tím pravým ![]()
Anonymní P
Tak ms o víkendu nedorazila! Ale rozhodla jsem se to s testováním vydržet aspoň do zítra, protože ovulace byla podle mě až 21 DC
Držte mi holky palce, ať to vydržím, protože mě ruka přímo svrbí, když jdu čůrat ![]()
@martina198 Držím palce, ať se nemusíme sejít v diskuzi na příští měsíc ![]()
Krásně slunečný den, přeji všem
holky já bohužel únorová těhule nebudu, čekám každým dnem MS…dnes mi jedna duše poradila, ať zkusím příště prstíkovou metodu..no říkám si, že bych klidně i šneka snědla, jen aby to vyšlo
jinak všem komu to vyšlo, veliká gratulace! ![]()
@martina198 píše:
Ahoj holky, tak jsem pročetla vše co jste tu prožily a chtěla jsem se k Vám také přidat…jestli mohu…jsem 5DPO tak za týden budu poprvé testovat, snažíme se od podzimu o druhé mimi, máme už rok a půl starého chlapečka
tak snad bude tento měsíc štastný
moc Vás zdravím a přeji at je i pro Vás únor tím pravým
Taky zdravíme a at je pro tebe únor šťastným měsícem ![]()
@Xela píše:
Krásně slunečný den, přeji všemholky já bohužel únorová těhule nebudu, čekám každým dnem MS…dnes mi jedna duše poradila, ať zkusím příště prstíkovou metodu..no říkám si, že bych klidně i šneka snědla, jen aby to vyšlo
jinak všem komu to vyšlo, veliká gratulace!
Anonymní P
Co to je? Prstíková metoda? Mám zájem o nějakou vychytávku. Břicho mě stále bolí, tak ms nevylučuji ![]()
@Xela třeba nepřijde
a jestli jo, tak ta další už určitě ně
moc držím palce
@Kamila82 gratuluju
jo mimochodem dnes jsem byla na gyndě a zejtr jdu do špitálu na nějakou injekci a na papíše mám vyloučení GEU (mimoděložní těhu) tak jsem z toho docela dost v háji. držte palečky ať je to normální ms a ne nic horšího
Příspěvek upraven 10.02.14 v 10:53
Ahoj, testovali jste nekdo s mamatestem? Jsem 12 DPO netestovala jsem z ranni moci a test mi udelal ducha. Jenze na některých diskusí psali ze dela falesne duchy ![]()
Ahoj holky jsem desaty den po ovu furt me picha v podbrisku a brni me prsty na leve ruce je to normalni nebo by mohlo neco znamenat dik za odp.
@tvetinka Já s ním teď testovala a ducha mi začal dělat taky tak cca od 11 - 12. DPO, ale pak carka zlehka začala sílit a i jine testy postupne začaly vychazet slabě pozitivne… tak nemuzu rict…
Ale mesic pred tím, mi žádného ducha neudělal… Doporučuji zkusit i jiný test
Ze vsech tech testu mi mamatest ukazoval nejslabší čárku.
Tak tady dávám ten testík, ducha sem na něm viděla po 3 minutách jen proti světlu ale po limitu se začal vybarvovat… (fotku jsem upravila aby to bylo vidět)
Ahoj ja kupuji jedine mamatest a mam s ti dobry zkusenosti tak12 po ovu byl duch a druhy den uz silnejsi carka a ted sama cekam aspon na ducha
Tak dámy, podle hcg (2000) jsem po osmi letech v jiném stavu, ale jeste není jisté, jestli správně v děloze nebo mimo