Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
10.2.14 07:58

@Xela No je to radost, ale zaroven i dost nervy a starost, jestli bude vse v poradku.. Jsem necekala, ze z toho budu takhle nervozni… :) Mozna kdybych tady neprocitala ty diskuse, tak bych byla klidnejsi :) Ale tak s kym si o tom ma clovek porad dokola povidat, kdyz okoli to jeste nevi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
10.2.14 08:04

Mohu mezí Vás?

Ahoj holky, tak jsem pročetla vše co jste tu prožily a chtěla jsem se k Vám také přidat…jestli mohu… :oops: jsem 5DPO tak za týden budu poprvé testovat, snažíme se od podzimu o druhé mimi, máme už rok a půl starého chlapečka :) tak snad bude tento měsíc štastný :pankac: moc Vás zdravím a přeji at je i pro Vás únor tím pravým :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 09:21

Anonymní P
Tak ms o víkendu nedorazila! Ale rozhodla jsem se to s testováním vydržet aspoň do zítra, protože ovulace byla podle mě až 21 DC :think: Držte mi holky palce, ať to vydržím, protože mě ruka přímo svrbí, když jdu čůrat :mrgreen:
@martina198 Držím palce, ať se nemusíme sejít v diskuzi na příští měsíc :palec:

• Citovat
  • Upravit
191
10.2.14 09:57

Krásně slunečný den, přeji všem :) holky já bohužel únorová těhule nebudu, čekám každým dnem MS…dnes mi jedna duše poradila, ať zkusím příště prstíkovou metodu..no říkám si, že bych klidně i šneka snědla, jen aby to vyšlo :-D jinak všem komu to vyšlo, veliká gratulace! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.2.14 09:58
@martina198 píše:
Ahoj holky, tak jsem pročetla vše co jste tu prožily a chtěla jsem se k Vám také přidat…jestli mohu… :oops: jsem 5DPO tak za týden budu poprvé testovat, snažíme se od podzimu o druhé mimi, máme už rok a půl starého chlapečka :) tak snad bude tento měsíc štastný :pankac: moc Vás zdravím a přeji at je i pro Vás únor tím pravým :mavam:

Taky zdravíme a at je pro tebe únor šťastným měsícem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.14 10:15
@Xela píše:
Krásně slunečný den, přeji všem :) holky já bohužel únorová těhule nebudu, čekám každým dnem MS…dnes mi jedna duše poradila, ať zkusím příště prstíkovou metodu..no říkám si, že bych klidně i šneka snědla, jen aby to vyšlo :-D jinak všem komu to vyšlo, veliká gratulace!

Anonymní P
Co to je? Prstíková metoda? Mám zájem o nějakou vychytávku. Břicho mě stále bolí, tak ms nevylučuji :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.14 10:25

původní anonymka :-)

@Xela třeba nepřijde :hug: a jestli jo, tak ta další už určitě ně :kytka: moc držím palce

• Citovat
  • Upravit
321
10.2.14 10:27

@Kamila82 gratuluju
jo mimochodem dnes jsem byla na gyndě a zejtr jdu do špitálu na nějakou injekci a na papíše mám vyloučení GEU (mimoděložní těhu) tak jsem z toho docela dost v háji. držte palečky ať je to normální ms a ne nic horšího

Příspěvek upraven 10.02.14 v 10:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
10.2.14 10:34

Ahoj, testovali jste nekdo s mamatestem? Jsem 12 DPO netestovala jsem z ranni moci a test mi udelal ducha. Jenze na některých diskusí psali ze dela falesne duchy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.2.14 10:49

Ahoj holky jsem desaty den po ovu furt me picha v podbrisku a brni me prsty na leve ruce je to normalni nebo by mohlo neco znamenat dik za odp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.2.14 10:49

A jeste jsem zapomnela bazalku mam 37.5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
10.2.14 10:50

@tvetinka Já s ním teď testovala a ducha mi začal dělat taky tak cca od 11 - 12. DPO, ale pak carka zlehka začala sílit a i jine testy postupne začaly vychazet slabě pozitivne… tak nemuzu rict… :nevim: Ale mesic pred tím, mi žádného ducha neudělal… Doporučuji zkusit i jiný test :-) Ze vsech tech testu mi mamatest ukazoval nejslabší čárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
10.2.14 10:53

Tak tady dávám ten testík, ducha sem na něm viděla po 3 minutách jen proti světlu ale po limitu se začal vybarvovat… (fotku jsem upravila aby to bylo vidět)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
10.2.14 11:01

Ahoj ja kupuji jedine mamatest a mam s ti dobry zkusenosti tak12 po ovu byl duch a druhy den uz silnejsi carka a ted sama cekam aspon na ducha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
10.2.14 11:13

Tak dámy, podle hcg (2000) jsem po osmi letech v jiném stavu, ale jeste není jisté, jestli správně v děloze nebo mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí