Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky prominte že vám sem lezu, já zatím netestuju, ale potřebuju poradit. od čtvrtka beru antibiotika. ve středu večer mi bylo fakt zle a zapomela jsem si vzít prášek ha a pak už sem ho nevzala vubec a brala další dny co mam. a dnes jsem mela nechráněny styk s přítelem a vlezlo mi do hlavy jestli mi ty antibiotika nemohli snížit učinnost ha.
nevyznáte se vtom? snad me za ten dotaz neukamnujete jako v jiných diskuzích.
![]()
@Anonymní píše:
to jsi tam podle mě byla děsně brzy, já měla poslední 6.1. a chystám se tam až na začátku března. Určo tam bude plavat, neboj
já tam také nesla kvůli tomu, abych zjistila těhu, ale protože jsem mela bolesti a pozitivní TT:)
@terulinaa ano ATB může snížit účinek HA, příště bych radši přidala kondom ![]()
Koukala jsem do letáku a tam píši že když se to zapomene v prvním týdnu tak je to riziko nejhorší!! holky ted mám fakt strach
ne že by sme malý nechtěly, ale takhle nečekane ![]()
Ahoj holky jak se pozná 100 procentní těhu??…Mám zpoždění 10 dní. Bolest v pobřišku občasné, někdy mám pocit že mám v sobě kamení a občasné píchání v boku. Testy jsi dělám od pondělka. Čárky pomalu zesilovali, až ve čtvrtek byla docela viditelná…Myslíte jsi, že by to mohlo být těhu? nebo mohli mi testy ukázat pozitivu a vůbec by to tak nemuselo být?…K doktoroj se chystám v úterý…Díky za rady
Bylo by to moje první těhotenství
.Jsem z toho docela nanervy…
Holky příznaky nemusí být vůbec žádný, tak se neděste. U kluka jsem zjistila, že mám zpoždění až asi po 3dnech, byla jsem jen víc unavená jinak absolutně žádnej příznak. Jestli je pozitivní test a neberete nějaký hormony či prášky co by mohli ukazovat biochemický těhotenství, tak těhotný jste
alespoň tak to vidím já ![]()
@Veverka27. No nejpravděpodobněji budeme gratulovat
teda soudě dle toho co si napsala..
@sabi11 píše:
@Veverka27. No nejpravděpodobněji budeme gratulovatteda soudě dle toho co si napsala..
Díky moc…trochu mě to snad uklidní! Uvidíme v uterý!!! ![]()
Tak muj dnesni mamatest a dole nejaky test s citlivosti 25, tak asi dnes zavolam na objednani k dr. Predpokladam, ze me pozve tak nejdrive za 14 dni, ale stejne by bylo fajn to mit potvrzene alespon z krve…
Dnes jsem 27.DC a odhaduju tak 15-16 DPO
@Kamila82 píše:
Tak muj dnesni mamatest a dole nejaky test s citlivosti 25, tak asi dnes zavolam na objednani k dr. Predpokladam, ze me pozve tak nejdrive za 14 dni, ale stejne by bylo fajn to mit potvrzene alespon z krve…Dnes jsem 27.DC a odhaduju tak 15-16 DPO
Tiše blahopřeji
krásný testíky..to je radost, vid, takhle po ránu…jaj, jak já záááávidim
mooc krásné ![]()
Ahoj holky, já sem 8DPO to je asi zbytečné testovat že, MS má( nemá ) přijít ve středu, ale už mě nějak bolí břicho ![]()
to jsi tam podle mě byla děsně brzy, já měla poslední 6.1. a chystám se tam až na začátku března. Určo tam bude plavat, neboj