Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.2.14 19:42

původní anonymka :-)

@leva23 píše:
Naposledy byla MS 8.1

to jsi tam podle mě byla děsně brzy, já měla poslední 6.1. a chystám se tam až na začátku března. Určo tam bude plavat, neboj :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1097
9.2.14 19:42

Holky prominte že vám sem lezu, já zatím netestuju, ale potřebuju poradit. od čtvrtka beru antibiotika. ve středu večer mi bylo fakt zle a zapomela jsem si vzít prášek ha a pak už sem ho nevzala vubec a brala další dny co mam. a dnes jsem mela nechráněny styk s přítelem a vlezlo mi do hlavy jestli mi ty antibiotika nemohli snížit učinnost ha. :nevim: nevyznáte se vtom? snad me za ten dotaz neukamnujete jako v jiných diskuzích. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
9.2.14 19:43
@Anonymní píše:
to jsi tam podle mě byla děsně brzy, já měla poslední 6.1. a chystám se tam až na začátku března. Určo tam bude plavat, neboj :kytka:

já tam také nesla kvůli tomu, abych zjistila těhu, ale protože jsem mela bolesti a pozitivní TT:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.14 19:47

@terulinaa ano ATB může snížit účinek HA, příště bych radši přidala kondom :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1097
9.2.14 19:50

Koukala jsem do letáku a tam píši že když se to zapomene v prvním týdnu tak je to riziko nejhorší!! holky ted mám fakt strach :? ne že by sme malý nechtěly, ale takhle nečekane :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.14 19:53

@terulinaa neboj, to by byla fakt náhoda ;)

• Citovat
  • Upravit
116
9.2.14 19:54

Ahoj holky jak se pozná 100 procentní těhu??…Mám zpoždění 10 dní. Bolest v pobřišku občasné, někdy mám pocit že mám v sobě kamení a občasné píchání v boku. Testy jsi dělám od pondělka. Čárky pomalu zesilovali, až ve čtvrtek byla docela viditelná…Myslíte jsi, že by to mohlo být těhu? nebo mohli mi testy ukázat pozitivu a vůbec by to tak nemuselo být?…K doktoroj se chystám v úterý…Díky za rady :) Bylo by to moje první těhotenství :).Jsem z toho docela nanervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
9.2.14 19:55

Snad :roll: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.14 20:02

Holky příznaky nemusí být vůbec žádný, tak se neděste. U kluka jsem zjistila, že mám zpoždění až asi po 3dnech, byla jsem jen víc unavená jinak absolutně žádnej příznak. Jestli je pozitivní test a neberete nějaký hormony či prášky co by mohli ukazovat biochemický těhotenství, tak těhotný jste :palec: alespoň tak to vidím já :oops:

• Citovat
  • Upravit
116
9.2.14 20:23

Tak jak to vidíte holky??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.2.14 20:26

@Veverka27. No nejpravděpodobněji budeme gratulovat :kytka: teda soudě dle toho co si napsala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
9.2.14 20:28
@sabi11 píše:
@Veverka27. No nejpravděpodobněji budeme gratulovat :kytka: teda soudě dle toho co si napsala..

Díky moc…trochu mě to snad uklidní! Uvidíme v uterý!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
10.2.14 06:01

Tak muj dnesni mamatest a dole nejaky test s citlivosti 25, tak asi dnes zavolam na objednani k dr. Predpokladam, ze me pozve tak nejdrive za 14 dni, ale stejne by bylo fajn to mit potvrzene alespon z krve… :roll: Dnes jsem 27.DC a odhaduju tak 15-16 DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.2.14 07:08
@Kamila82 píše:
Tak muj dnesni mamatest a dole nejaky test s citlivosti 25, tak asi dnes zavolam na objednani k dr. Predpokladam, ze me pozve tak nejdrive za 14 dni, ale stejne by bylo fajn to mit potvrzene alespon z krve… :roll: Dnes jsem 27.DC a odhaduju tak 15-16 DPO

Tiše blahopřeji :kytka: krásný testíky..to je radost, vid, takhle po ránu…jaj, jak já záááávidim :roll: mooc krásné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5310
10.2.14 07:20

Ahoj holky, já sem 8DPO to je asi zbytečné testovat že, MS má( nemá ) přijít ve středu, ale už mě nějak bolí břicho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí