Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky tak jsem měla radost že mám zpoždění, že se možná stal zázrak. a Zázrak se nekoná
před chvilkou ta potvora dorazila
@beruska1788 Nevěš hlavu, u mě se také bude konat zklamání, sice ms ještě nedorazila, ale čekám že nejpozději v pondělí bude, jelikož už mě pěkně pobolívá podbřišek… hold založíme novou skupinku testování březen a tam budou jen samé // ![]()
@Bětuše píše:
Nikdo zatím nepodpověděl.. asi je malá pravděpodobnost, že jsem těhotná, že?
díky
Jestli si to měla naposledy v listopadu a mas pozitivni testy, tak těhotná jsi. Neměla bys touhle dobou jinak MS? To by mohl byt důvod krvácení. Jak hodně krvacis? Byla jsi u doktora? Jestli ne tak tam kmitej
Anonymní: Díky moc za odpověď.. jsem z toho na rozpacích ![]()
MS byla 11.- 17.11., mám to ne úplně pravidelně, cca 30, 35, 38 dní.. pak špinění 27., 28.1. a včera to vypadalo opravdu na MS a dneska zase nic…?
Anonymní P
Ahoj holky, tak ms zatím nepřišla. Břicho stále bolí
A jsem hrozně protivná, s manželem se hádáme nebo spolu nemluvíme. Vím, že je to divný, ale nemohl by to být příznak těhu? Nebo už se chytám každý blbosti ![]()
Takze dnes jsem testovala a vypada to nadejne
Dokonce i testy s citlivosti 25 neco v limity ukazaly…
Ahoj tak sem to dnes dostala, tak zase musím čekat další měsíc. ![]()
Dekuju moc… jeste tak to mit za par tydnu potvrzene o doktorky a budu o fous klidnejsi… ![]()
@sabkaL a BT klesla, bylo neco na testu? Je to urcite menstruace?
@Kamila82 Kami, to ti ten ClearBlue a ty testíky dole ukázaly v ten samý deN?? Já si ClearBlue pořád syslím, měla jsem strach, aby něco ukázal..
AHojky holky já sem asi blázen, ráno jsem vstala a vypadalo to že jsem to normálně dostala a to bylo ccs před 3hodkama, vzala jsem si tampon a teď když jsem šla tak zas nic. mě asi hrábne ![]()