Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
6.2.14 21:48
@Anonymní píše:
My si taky přestali dávat pozor od ledna, na Silvestra jsme se domluvili, že teda na to hupsnem na ostro, poslední MS 6.1. a zatím to vypadá že sme se trefili. Manžel chodí doma jak páv, jakej je strašnej kanec :mrgreen: Nechci to zakřiknout, tak snad to dopadne :oops:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kanec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vy mi dáváte dneska :mrgreen: :mrgreen: moc vám to přeju..papa
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.14 22:22
@Xela píše:
Jen aby tě nebolelo bříško z MS :( KAŽDOPÁDNĚ PŘEJU TY DVĚ ČÁREČKY :palec: :palec: A ano, byla by to paráda, kdyby vám to vyšlo hned, jůůůůů 8o

Já myslím, že se tu všechny brzy dočkáme. Každopádně uvidím zítra, jestli přijde ms. Když mě takto bolí břicho, většinou se ms dostaví do příštího dne, tak jsem zvědavá :lol:

• Citovat
  • Upravit
92
7.2.14 00:16

Ahoj holky tak sem celej dnešek pro zvracela hrozný ale na testu nic ještě pořádně neni :-( Tak uvidíme no v puse mám jak když lízám kovouvou tyčinku a prsa o tom ani nemluvím. ani podprsenku nemohu mít a to mám dostat až v sobotu. Nevím myslíte? :poblion: :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
7.2.14 06:56
@sabkaL píše:
Ahoj holky tak sem celej dnešek pro zvracela hrozný ale na testu nic ještě pořádně neni :-( Tak uvidíme no v puse mám jak když lízám kovouvou tyčinku a prsa o tom ani nemluvím. ani podprsenku nemohu mít a to mám dostat až v sobotu. Nevím myslíte? :poblion: :think: :oops:

Waaauuu, to vypadá dost nadějně…na test může být brzy, ale podle mně jsi jasná :potlesk: at ti je líp a ty čárky se brzo objeví, určo..takový příznaky, fííhaa..to asi jinak nemáš ne, před MS??? hodně štěstíčka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.14 07:20
@Xela píše:
I slaboučké se počítají :lol: zkus za dva dny, jaký budou :kytka:

Tak jsem zkusila už dnes jiný test a jsou o dost silnější.. Uááá, já mám radoooost :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
191
7.2.14 07:32
@Anonymní píše:
Tak jsem zkusila už dnes jiný test a jsou o dost silnější.. Uááá, já mám radoooost :dance: :dance: :dance:

Blahoopřeji, páááni, to je skvělééé!!! :dance: :dance:  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.2.14 07:32

Me teda vubec spatne neni, jen porad papkam :-D

• M
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.14 07:36

@Xela Díky a přeji, ať taky brzo najdeš // :hug: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
173
7.2.14 07:40

Dobre ranko dámy. Tak držte pěsti, vyrazím k doktorce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
7.2.14 07:42

Drzim palecky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
7.2.14 09:18

Tak sedím v čekárně a tomu říkám rychlost :( navic tedy všechny ty maminky se tady tváří, jak kdyby šly na popravu…skutecne pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
7.2.14 09:32
@leva23 píše:
Tak sedím v čekárně a tomu říkám rychlost :( navic tedy všechny ty maminky se tady tváří, jak kdyby šly na popravu…skutecne pozitivní

Ou, to je teda extra třída tam sedět, co? ale závidím ti to, ač se to nemá:( tak pak dej vědět, co ti řekl doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
7.2.14 09:44

@Xela jj, budu informovat, tedy pokud to nevzdám, neb tu dřepím už 1,5hodiny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.14 09:51
@sabkaL píše:
Ahoj holky tak sem celej dnešek pro zvracela hrozný ale na testu nic ještě pořádně neni :-( Tak uvidíme no v puse mám jak když lízám kovouvou tyčinku a prsa o tom ani nemluvím. ani podprsenku nemohu mít a to mám dostat až v sobotu. Nevím myslíte? :poblion: :think: :oops:

Anonymní P (ať je to trochu přehledný)
To vypadá velmi nadějně :palec: Dej tomu den a // se objeví! Držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.14 09:57
@Xela píše:
Jen aby tě nebolelo bříško z MS :( KAŽDOPÁDNĚ PŘEJU TY DVĚ ČÁREČKY :palec: :palec: A ano, byla by to paráda, kdyby vám to vyšlo hned, jůůůůů 8o

Anonymní P
Tak břicho stále pobolívá, i když míň než včera a ms nedorazila. Tak uvidím přes víkend a když nepřijde, testnu v pondělí :palec: Jestli to teda vydržím :mrgreen: :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex