Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky jsem tu nová a tak se chci poradit. Od ledna se s manželem snažíme o prcka poslední MS byla 2.1.(konec) a od té doby nic. Ovulaci nějak nevím kdy mám. MS měla přijet minulou středu a nepřijela. Už 14 dni mě poboliva v podbrisku a mívám pocit na zvracení ale test je negativni. Tak nevím jestli se to povedlo nebo je to něco jiného. Nevím jestli už nemám zajít k doktoru, zas aby to nebylo moc brzy. Co vy na to?
GRATULUJI GRATULUJI GRATULUJI VSEM USPESNYM TESTOVATELKAM!!
![]()
A tem, co budou testovat zitra, hodne stesti!!
![]()
@misha alex píše:
@Xela ahoj, tak to jsme na tom skoro stejně, já jsem dnes 10.IUI, jsem z toho nervóza a test jsem zatím nechala ukrytý, je brzo
Ahojky
jo, je brzy…mně doktor řekl že první test až za 14 dní..což já lampa nevydržela a už jsem udělala dva a oba sněhobílé proužky
takže jsem byla zbytečně smutná..takže tahle neděle to u mně rosekne
ale myslím, že z toho nic nebude..bereš utrogestan?? a jak ti je jinak? nějaké příznaky?
@VerunkaVa píše:
Ahoj holky jsem tu nová a tak se chci poradit. Od ledna se s manželem snažíme o prcka poslední MS byla 2.1.(konec) a od té doby nic. Ovulaci nějak nevím kdy mám. MS měla přijet minulou středu a nepřijela. Už 14 dni mě poboliva v podbrisku a mívám pocit na zvracení ale test je negativni. Tak nevím jestli se to povedlo nebo je to něco jiného. Nevím jestli už nemám zajít k doktoru, zas aby to nebylo moc brzy. Co vy na to?
Můžeš zkusit na krev..ale zase pokud meškáš už víc jak týden
nevim nevim, proč ti testík neukazuje..asi opožděná OVU..máš jinak pravidelný cyklus?
@Xela ahoj, utrogestan zavádím 2-0-2, ale jinak nic necítím, jen jsem z těch nervů zase dostala slabej zánět „močáku“
Chtěla bych něco cítit, ale všichni kolem říkají, že se nic dít nemusí. Pravděpodobně se uvidí v pondělí nebo úterý, podle toho, jestli to neovlivní ten utrogestan. Je to moje první zkušenost. A co ty? Taky 1.IUI?
@Xela píše:
Můžeš zkusit na krev..ale zase pokud meškáš už víc jak týdennevim nevim, proč ti testík neukazuje..asi opožděná OVU..máš jinak pravidelný cyklus?
Ale zase ta bolest v podbříšku, to je divné, být tebou zkusim jít na gyndu
ale tak přála bych vám // ![]()
@misha alex píše:
@Xela ahoj, utrogestan zavádím 2-0-2, ale jinak nic necítím, jen jsem z těch nervů zase dostala slabej zánět „močáku“Chtěla bych něco cítit, ale všichni kolem říkají, že se nic dít nemusí. Pravděpodobně se uvidí v pondělí nebo úterý, podle toho, jestli to neovlivní ten utrogestan. Je to moje první zkušenost. A co ty? Taky 1.IUI?
Ano, taky moje první IUI…na další už člověče nepůjdu..dáme tomu zase oraz tomu přehnanýmu snažení
já to totiž dost beru psychicky
já beru 1-0-1 taky zavádím..jsem dnes 12 den ale už od soboty mi není dobře..v patek jsem chytla nějakou virozu a do dnes ji mám, do toho denně od té soboty citím lehce podbřišek a prsa..každý den se to přihlásí, není to nic intenzivního
ale říkám si, zda tohle nedělá ten hormon co do sebe cpem
a jak říkají lidi kolem tebe, nemusíš nic cítit, spoustu ženských nemá třeba žádné příznaky
moc ti držím palec aby to vyšlo..kam chodiš do CAR?
Cyklus mám po vysazeni pravidelný. Jen v prosinci jsem úklouzla na náledí a docela si na tloukla zadek s zpozdila se mi MS o týden ale to se dalo čekat ale i když jsem nemocná tak přijde na čas. manžel chce abych šla zítra k doktoru a vím ze některým holka se to objeví az po dlouhe době pokud vůbec
@VerunkaVa píše:
Cyklus mám po vysazeni pravidelný. Jen v prosinci jsem úklouzla na náledí a docela si na tloukla zadek s zpozdila se mi MS o týden ale to se dalo čekat ale i když jsem nemocná tak přijde na čas. manžel chce abych šla zítra k doktoru a vím ze některým holka se to objeví az po dlouhe době pokud vůbec
Určitě k lékaři běž..aspoň budeš vědět na čem jste, než tyhle pochyby..třeba ti dá vyvolávací injekci, to už posoudí on sám..ale určo bych šla ![]()
@Xela jezdíme do Liberce, jsem tam spokojená. Ten samotnej zákrok byl nepříjemnej, ale pokud to nevyjde, nejspíš do toho půjdeme znovu. Přeji ti taky hodně sil a třeba to vyjde, nikdy nevíš ![]()
@Xela píše:
Určitě k lékaři běž..aspoň budeš vědět na čem jste, než tyhle pochyby..třeba ti dá vyvolávací injekci, to už posoudí on sám..ale určo bych šla
manžel mě tam už týden uhani
ale já mám strach ze to bude negativni a on se tak moc těší tak jsem nervózní ještě víc