Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10032
6.2.14 18:41

@Dominicenka :dance: :dance: :hug: :hug: jj já to taky trošku čekala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.2.14 18:54

Dekuji :-) a hodne stesti holky, jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.2.14 18:55

Ahoj holky jsem tu nová a tak se chci poradit. Od ledna se s manželem snažíme o prcka poslední MS byla 2.1.(konec) a od té doby nic. Ovulaci nějak nevím kdy mám. MS měla přijet minulou středu a nepřijela. Už 14 dni mě poboliva v podbrisku a mívám pocit na zvracení ale test je negativni. Tak nevím jestli se to povedlo nebo je to něco jiného. Nevím jestli už nemám zajít k doktoru, zas aby to nebylo moc brzy. Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
6.2.14 19:04

Ahoj holky,
musím se pochlubit, dneska 17 DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.2.14 19:11

GRATULUJI GRATULUJI GRATULUJI VSEM USPESNYM TESTOVATELKAM!! :potlesk: :hug:
A tem, co budou testovat zitra, hodne stesti!! :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.2.14 19:41
@misha alex píše:
@Xela ahoj, tak to jsme na tom skoro stejně, já jsem dnes 10.IUI, jsem z toho nervóza a test jsem zatím nechala ukrytý, je brzo :?

Ahojky :mavam: jo, je brzy…mně doktor řekl že první test až za 14 dní..což já lampa nevydržela a už jsem udělala dva a oba sněhobílé proužky :pocitac: takže jsem byla zbytečně smutná..takže tahle neděle to u mně rosekne :think: ale myslím, že z toho nic nebude..bereš utrogestan?? a jak ti je jinak? nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.2.14 19:43
@Mandragora83 píše:
Ahoj holky,
musím se pochlubit, dneska 17 DPO.
:kytka: Fííííha, to je náádhera… :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.2.14 19:47
@VerunkaVa píše:
Ahoj holky jsem tu nová a tak se chci poradit. Od ledna se s manželem snažíme o prcka poslední MS byla 2.1.(konec) a od té doby nic. Ovulaci nějak nevím kdy mám. MS měla přijet minulou středu a nepřijela. Už 14 dni mě poboliva v podbrisku a mívám pocit na zvracení ale test je negativni. Tak nevím jestli se to povedlo nebo je to něco jiného. Nevím jestli už nemám zajít k doktoru, zas aby to nebylo moc brzy. Co vy na to?

Můžeš zkusit na krev..ale zase pokud meškáš už víc jak týden :think: nevim nevim, proč ti testík neukazuje..asi opožděná OVU..máš jinak pravidelný cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
6.2.14 19:49

@Xela ahoj, utrogestan zavádím 2-0-2, ale jinak nic necítím, jen jsem z těch nervů zase dostala slabej zánět „močáku“ :pocitac: Chtěla bych něco cítit, ale všichni kolem říkají, že se nic dít nemusí. Pravděpodobně se uvidí v pondělí nebo úterý, podle toho, jestli to neovlivní ten utrogestan. Je to moje první zkušenost. A co ty? Taky 1.IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.2.14 19:49
@Xela píše:
Můžeš zkusit na krev..ale zase pokud meškáš už víc jak týden :think: nevim nevim, proč ti testík neukazuje..asi opožděná OVU..máš jinak pravidelný cyklus?

Ale zase ta bolest v podbříšku, to je divné, být tebou zkusim jít na gyndu :nevim: ale tak přála bych vám // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.2.14 19:53
@misha alex píše:
@Xela ahoj, utrogestan zavádím 2-0-2, ale jinak nic necítím, jen jsem z těch nervů zase dostala slabej zánět „močáku“ :pocitac: Chtěla bych něco cítit, ale všichni kolem říkají, že se nic dít nemusí. Pravděpodobně se uvidí v pondělí nebo úterý, podle toho, jestli to neovlivní ten utrogestan. Je to moje první zkušenost. A co ty? Taky 1.IUI?

Ano, taky moje první IUI…na další už člověče nepůjdu..dáme tomu zase oraz tomu přehnanýmu snažení :-D já to totiž dost beru psychicky :roll: já beru 1-0-1 taky zavádím..jsem dnes 12 den ale už od soboty mi není dobře..v patek jsem chytla nějakou virozu a do dnes ji mám, do toho denně od té soboty citím lehce podbřišek a prsa..každý den se to přihlásí, není to nic intenzivního :pankac: ale říkám si, zda tohle nedělá ten hormon co do sebe cpem :nevim: a jak říkají lidi kolem tebe, nemusíš nic cítit, spoustu ženských nemá třeba žádné příznaky :palec: moc ti držím palec aby to vyšlo..kam chodiš do CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.2.14 19:53

Cyklus mám po vysazeni pravidelný. Jen v prosinci jsem úklouzla na náledí a docela si na tloukla zadek s zpozdila se mi MS o týden ale to se dalo čekat ale i když jsem nemocná tak přijde na čas. manžel chce abych šla zítra k doktoru a vím ze některým holka se to objeví az po dlouhe době pokud vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.2.14 19:56
@VerunkaVa píše:
Cyklus mám po vysazeni pravidelný. Jen v prosinci jsem úklouzla na náledí a docela si na tloukla zadek s zpozdila se mi MS o týden ale to se dalo čekat ale i když jsem nemocná tak přijde na čas. manžel chce abych šla zítra k doktoru a vím ze některým holka se to objeví az po dlouhe době pokud vůbec

Určitě k lékaři běž..aspoň budeš vědět na čem jste, než tyhle pochyby..třeba ti dá vyvolávací injekci, to už posoudí on sám..ale určo bych šla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
6.2.14 19:57

@Xela jezdíme do Liberce, jsem tam spokojená. Ten samotnej zákrok byl nepříjemnej, ale pokud to nevyjde, nejspíš do toho půjdeme znovu. Přeji ti taky hodně sil a třeba to vyjde, nikdy nevíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.2.14 19:59
@Xela píše:
Určitě k lékaři běž..aspoň budeš vědět na čem jste, než tyhle pochyby..třeba ti dá vyvolávací injekci, to už posoudí on sám..ale určo bych šla :kytka:

manžel mě tam už týden uhani :D ale já mám strach ze to bude negativni a on se tak moc těší tak jsem nervózní ještě víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí