Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, nevím, jestli sem můj příspěvek patří, ale už mi z toho začíná hrabat. poslední měsíčky jsem měla 6.1., další očekávána přišla tak, jak měla 3.2, ale jen slabé špinění a další den už nic.TT negativní. prsa mě bolí a tlaky v podbříšku jako před MS, občas se mi zamotá hlava tak, že se musím posadit a navíc jsem začala trpět zácpou, což se mi nikdy nestalo..k doktorovi jdu až za týden, do tě doby se asi zblázním.. ![]()
@Monnnny testovat, testovat, testovat;) Staci ob den..ale testovat..
Mohla jsi mit zpozdenou ovulaci..
@leva23 no ono vse je mozne..mam kamaradku co pry mela uplne klasik mrchu(samozrejme jsem ji to nekontrolovala, hihii) ale tvrdi ze mela..nu a pritom byla tehu! ale jen ten prvni mesic..pal uz to zaclo haprovat ten menzes.
Ale na tom utz by to jeste opravdu nemuselo byt videt-pocitej-6tyden-to znamena ze tehu z poloviny prosince by TEORETICKY jeste nemuselo byt videt..navic naznaky byly! takze neco se tam delo a dle testu obr deje!!!
![]()
Jj, testů mám doma do zásoby
..máme s přítelem přerušovanou soulož, pže na kondom nereaguju dobře a kvůli crohnově chorobě nemůžu brát antikoncepci, tak jsme si říkali, že se mimi nebráníme. třeba mě překvapilo, že jsem se rozbrečela, že jsem si nemohla rozvázat suk na tkaničce
, sem si říkala, co se to sakra se mnou děje, břicho mám tak nafouklé, že se mi na něm blbě leží, tak uvidíme
Děkuju
..já už ani sama nevím, jestli si to nevsugerovává,
to tělo si dělá, co chce..nezbývá než testovat a čekat
Ahoj holky tak jsem si doběhla pro test, ale nevím jestli mám testnout už teď nebo mám počkat do rána… prosím o radu
Ženy tak už je to snad jasný
nemůžu uvěřit, že to vyšlo
@Anonymní píše: Ženy tak už je to snad jasnýnemůžu uvěřit, že to vyšlo
gratuluji ![]()
@Anonymní píše: Ženy tak už je to snad jasnýnemůžu uvěřit, že to vyšlo
tedy moc ti to preji a jeden dotaz, tento test neznám, co znamenají ta čísla pod plusem?
@leva23 píše:
tedy moc ti to preji a jeden dotaz, tento test neznám, co znamenají ta čísla pod plusem?
Píšou, že doba od početí a má to odpovídá to 4-5tt. Podle MS bych měla být v 5tt tak to asi odpovídá. Ráno jsem si dělala mamatesta tam jen duch, tak jsem koupila tenhle clearblue a to je tutovka
aby ne za 2stovky ![]()
Tak jsem to nevydržela a testnula, ale nevím nevím možná je to tím, že je skoro poledne.
![]()