Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
6.2.14 10:25

Ahoj holky, nevím, jestli sem můj příspěvek patří, ale už mi z toho začíná hrabat. poslední měsíčky jsem měla 6.1., další očekávána přišla tak, jak měla 3.2, ale jen slabé špinění a další den už nic.TT negativní. prsa mě bolí a tlaky v podbříšku jako před MS, občas se mi zamotá hlava tak, že se musím posadit a navíc jsem začala trpět zácpou, což se mi nikdy nestalo..k doktorovi jdu až za týden, do tě doby se asi zblázním.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.2.14 10:59

@Monnnny testovat, testovat, testovat;) Staci ob den..ale testovat.. :pankac: Mohla jsi mit zpozdenou ovulaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.2.14 11:03

@leva23 no ono vse je mozne..mam kamaradku co pry mela uplne klasik mrchu(samozrejme jsem ji to nekontrolovala, hihii) ale tvrdi ze mela..nu a pritom byla tehu! ale jen ten prvni mesic..pal uz to zaclo haprovat ten menzes.
Ale na tom utz by to jeste opravdu nemuselo byt videt-pocitej-6tyden-to znamena ze tehu z poloviny prosince by TEORETICKY jeste nemuselo byt videt..navic naznaky byly! takze neco se tam delo a dle testu obr deje!!! :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
6.2.14 11:10

Jj, testů mám doma do zásoby :lol:..máme s přítelem přerušovanou soulož, pže na kondom nereaguju dobře a kvůli crohnově chorobě nemůžu brát antikoncepci, tak jsme si říkali, že se mimi nebráníme. třeba mě překvapilo, že jsem se rozbrečela, že jsem si nemohla rozvázat suk na tkaničce :mrgreen:, sem si říkala, co se to sakra se mnou děje, břicho mám tak nafouklé, že se mi na něm blbě leží, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
6.2.14 11:42

@Monnnny tak snad bude krasne prekvapko! Moc drzim palecky.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
6.2.14 11:44

Děkuju :kytka:..já už ani sama nevím, jestli si to nevsugerovává, :nevim: to tělo si dělá, co chce..nezbývá než testovat a čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
6.2.14 11:45

Ahoj holky tak jsem si doběhla pro test, ale nevím jestli mám testnout už teď nebo mám počkat do rána… prosím o radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.14 12:05

Stále stejná anonym

Ženy tak už je to snad jasný :srdce: nemůžu uvěřit, že to vyšlo

• Citovat
  • Upravit
321
6.2.14 12:13
@Anonymní píše: Ženy tak už je to snad jasný :srdce: nemůžu uvěřit, že to vyšlo

gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
6.2.14 12:15

Gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.2.14 12:18
@Anonymní píše: Ženy tak už je to snad jasný :srdce: nemůžu uvěřit, že to vyšlo

tedy moc ti to preji a jeden dotaz, tento test neznám, co znamenají ta čísla pod plusem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
6.2.14 12:24

@leva23 To znamená, že od početí uplynuly 2-3 týdny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
6.2.14 12:24

Gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.14 12:29
@leva23 píše:
tedy moc ti to preji a jeden dotaz, tento test neznám, co znamenají ta čísla pod plusem?

Píšou, že doba od početí a má to odpovídá to 4-5tt. Podle MS bych měla být v 5tt tak to asi odpovídá. Ráno jsem si dělala mamatesta tam jen duch, tak jsem koupila tenhle clearblue a to je tutovka :dance: aby ne za 2stovky :roll:

• Citovat
  • Upravit
321
6.2.14 12:45

Tak jsem to nevydržela a testnula, ale nevím nevím možná je to tím, že je skoro poledne. :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí