Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tady je můj test z dnešního rána, před a po zaschnutí
@peta123 píše:
Holky tady je muj testík. Co vy na to?
AHoj moc toho tam není vidět, ale to může bejt fotkama, uvidíš zkus testnout později, a snad se zesílí…
@berettka píše:
ahojky přeju aby sílila…
@berettka píše:
Já tam vidim ducha
určo zesílí ![]()
@berettka taky ho vidím
![]()
Já už do zítra nemůžu vydržet
chvilku mě podbřišek pobolívá jako před MS, pak zas nic, ale ani nešpiním. Moc nadějně to nevidím, ale aspoň budu vědět jestli už se zase můžu začít dopovat kofeinem ![]()
@Lízo-s-chobotnicí já dnes ráno - 8 DPO testík negativní, tak jsem si na zahnání žalu dala kafe
každopádně, zase do víkendu (nejlépe do neděle) než bude další testík, si raději žádné nedám
@Lízo-s-chobotnicí píše:
@berettka taky ho vidím![]()
Já už do zítra nemůžu vydržet
![]()
![]()
chvilku mě podbřišek pobolívá jako před MS, pak zas nic, ale ani nešpiním. Moc nadějně to nevidím, ale aspoň budu vědět jestli už se zase můžu začít dopovat kofeinem
já se ti nedivím já dnes měla začít a ani náznak, a testovat se bojím
asi to ještě chvilku vydržím abych měla jistotku. sice se asi zblázním
ale musím to vydržet, sice mi přijde, že mám nafouknutý podbříšek, ale tak uvidím.
to já si kávičku dávám, ale slaboulinkou s mlékem
holky všem co si ráno budete dělat testík držím všechny palečky ![]()
@mmikulka nevěš hlavu, špiním od očekávané MS, podle mě je to normální, měla jsem to i u syna
je to brzy aby doktor něco viděl
Ahoj jak je zřejmé z minulých příspěvků tak včera jsem to měla mít a dneska jsem začala špinit, ne nějak extrémně jen když jdu na WC, doufám že je vše ok.
Ahoj holky jdu si pro radu, snad některá budete vědět ![]()
2.1 dopoledne sem dostala pregnyl a druhý den byla OVU, MS má ( nemá ) dorazit 12.2 má vůbec smysl se testovat, bojím se, že bude falešné // z pregnylu… jsem hrozně nedočkavá
![]()
Tak holky
přidávám testík z dnešního rána, tzn. již 9 dní pozitivní. MS zatím nedorazila. Stále se obávám jít na krev, abych nebyla zklamaná. ![]()