Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsem test ani použít nemusela. V noci přišla MS
nevadí, jedeme dál. Aspoň si můžu dát pořádný kafe
jen vidím problém v tom, že přítel pracuje v zahraničí, v lednu byl doma na měsíc jinak jezdí na jeden týden v měsíci a samozřejmě se většinou do ovu netrefí ani omylem. Takže tohle bude běh na dlouhou trať. Všem ostatním držím palce
![]()
@Teruu mno nevím nevím, bylo by to až moc velké štěstí a náhoda po 8mi letech miliskování bez ochrany ![]()
@leva23 ahoj, prosimte muj dotaz neber zle, ale jak dlouho mas jeste v planu vyhlizet s temito tlusticeni menzes??:))) ja jenom, ze tehu trva pouze 9mesicu ![]()
@Teruu píše:
Ahoj holky jdu si pro radu, snad některá budete vědět
2.1 dopoledne sem dostala pregnyl a druhý den byla OVU, MS má ( nemá ) dorazit 12.2 má vůbec smysl se testovat, bojím se, že bude falešné // z pregnylu… jsem hrozně nedočkavá![]()
ahoj, pregnyl v těle vydrží až deset dní, zase podle jednotek. A pokud máš MS mít 12teho, tak bych raději počkala, at nejsi zklamaná ![]()
@Teruu ty mas tak dlouhe cykly??nebo to byl preklep?
jinK pregnylova mez byva az 12dnu, zalezi na metabolismu a je to individualni. Tehu test taky nejdriv 12den po ovu, ale jistejsi je 14dnu a vice..proto se ma nejdriv v den menzesu testovat, neb to byva cca ten 14den po ovu..
@Dominicenka Ve zlém to určitě neberu neboj
Tak podle cyklu jsem ho měla dostat včera nebo předevčírem, takže zase až tak dlouho přece nevyhlížím ![]()
@Lízo-s-chobotnicí píše:
Tak jsem test ani použít nemusela. V noci přišla MS![]()
![]()
jen vidím problém v tom, že přítel pracuje v zahraničí, v lednu byl doma na měsíc jinak jezdí na jeden týden v měsíci a samozřejmě se většinou do ovu netrefí ani omylem. Takže tohle bude běh na dlouhou trať. Všem ostatním držím palce
![]()
To mně mrzí, to je škoda
dej si kávičku a třeba se to povede příště, až budete mít na sebe více času-jednou to vyjít musí
sakra
já taky se obavám že mi ta mrcha dorazí, příznaky na těhu žádné…tak zase příště ![]()
@Lízo-s-chobotnicí píše:
Tak jsem test ani použít nemusela. V noci přišla MS![]()
![]()
![]()
To mně mrzí, to je škoda
dej si kávičku a třeba se to povede příště, až budete mít na sebe více času-jednou to vyjít musí
sakra
já taky se obavám že mi ta mrcha dorazí, příznaky na těhu žádné…tak zase příště ![]()
@leva23 píše:
Tak holkypřidávám testík z dnešního rána, tzn. již 9 dní pozitivní. MS zatím nedorazila. Stále se obávám jít na krev, abych nebyla zklamaná.
nádhera, gratulace veliká ![]()
@Xela píše:
nádhera, gratulace veliká
nene, raději ještě negratulovat, to prý nenosí štěstí. Ještě jsem nebyla na krvi ![]()
@Dominicenka píše:
@Teruu ty mas tak dlouhe cykly??nebo to byl preklep?jinK pregnylova mez byva az 12dnu, zalezi na metabolismu a je to individualni. Tehu test taky nejdriv 12den po ovu, ale jistejsi je 14dnu a vice..proto se ma nejdriv v den menzesu testovat, neb to byva cca ten 14den po ovu..
já mám 25 dnu dlouhy cykl, ale Ovu byla tentokrát později ![]()
@Dominicenka a byl to překlep mělo to být druhý měsíc a ne první ![]()