Testování 02/2014

• Fotoalbum (71)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10032
5.2.14 12:31

Holky mamatesty jsou největší šmejdi poslední dobou :cert: :cert: bohužel dříve byly nejlepší, ale změnili výrobce a jdou do kytek :cert: takže za mě buď clear blue nebo od dr maxe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.2.14 12:32

@peta123 tak v pátek se těšíme na radostnou zpravičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.2.14 12:36

@Petulikk vážně? já myslela že jsou to jedny z těch lepších testů..já ten clear blue dřív kupovala, ale zase ta cena..možná to je teď cenově jinde, nevim vážně. tak to jsi mně moc nepotěšila :-P mně i lékárníce v lékárně Benu nabízela od jejich značky, za nějakých 55kč..tak nevim..příště nakoupim jiný teda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
5.2.14 12:39

@Xela jj bohužel, já u dcerky taky kupovala mamatesty a to byly ještě nejlepší, ale už víc jak rok (aspoň co vím) jsou na dvě věci… teď ty mamatesty buď ukážou čárku tam kde nemají, nebo se rozpijí a nebo udělá ducha a u jiného test by jsi měla krásné dálnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.2.14 12:40

Holky drzim palecky :-) jsem zvedava jak dopadnu ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
5.2.14 13:08

Ahojky, holky! Prosím vás, vidíte to? Datum na testu má být samozřejmě dnešní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.14 13:11

stále stejná anonymní :-)

U mě poslední MS 6.1., cyklus mám cca 27/28dní, takže jsem testovala 1.2. a nic, po druhý 3.2. když mrcha stále nedorazila, tam už ten duch a na další test se pro jistotu chystám až zítra 6.. U syna jsem měla poslední MS 18.1. a test jasnej až 18.2. tak prostě to má někdo pomalejší. Ovulaci nevím, testy jsem si koupila, že pokud se do března nezadaří, tak začnu testovat a popravdě doufám, že už na něj nedojde. Jinak testy kupuju taky u Dr.Maxe, prý maj dobrý i ovu testy, hlavně za dobrý peníz :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.14 13:12

@kočkodlak já tam trošku stín vidím :think:

• Citovat
  • Upravit
1819
5.2.14 13:13

Naživo je to vidět o trochu víc… Nemůžu tomu uvěřit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.2.14 13:15

Je tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
5.2.14 13:17

Ahoj ja mela 5.12revizi v7.tt s manzelem jsme cekali na prvna menstruaci a pak na ovulaci ted je to paty den po prvni tri jsem citila pichani v pochve a v podbrisku tak tri dny a ted nic myslite si ze to vyslo diky za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.14 13:18

@kočkodlak stín tam je, paráda :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
5.2.14 13:22

@Xela no už prez týden mě pobolívá v podbřišku a jsem celkem unavena, mam citlivé bradavky. Ale to všechno jsou i mě příznaky před MS. Ikdyž ta bolest je normálně max jeden den před začátkem MS. No uvidime, jestli dorazí nebo ne. Jinak takto silne dalničky mam už od minulého utery, kdy jsem si udelala test jen tak, protože mě strašně bolelo břicho a moje skoro tchyně prohlásila, ze jsem těhotná a ono ejhle od té doby je pozitivní. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
5.2.14 13:23

@ketti @Lízo-s-chobotnicí Díky!! Jsem teprve 10 DPO, snad zesílí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
5.2.14 13:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat