Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@tvetinka třeba o víkendu budeš psát nějaké příznaky, třeba se budeš cítit jinak než obvykle před MS..moc vám to přeju. Pak písni, budu držet palečky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat zda neco vidite? Jinak drzim vsem palce ke //
Hele ja tam vidim jasneho ducha!!!vy ne?? ![]()
@alfonska20 ahoj, musim se smat..ja mela menses naposledy 10.1. a cca 6.-7.2. chci testovat.. Tak jsme na tom stejne..uz me svedi ruce, ale musim vydrzet..
ackoliv zadne priznaky moc nejsou..respektive jsou jako kazdy mesic, neb mampocit kazdy mesic ze urco jsem..:/ snazime se 8mesicu..
A nezkousela uz si testnout?
Hlásím 7 DPO a ráno jsem zkusila test, vím že bláznivě moc brzy
ale musela jsem to zkusit
věřím že do konce února si tady uděláme galerii testy s // ![]()
Jéé, kéž by jsi měla pravdu s tou galerií
já se snad testnu ještě dnes večer-třeba mám pořad v sobě pregnyl
do neděle daleko ![]()
@Dominicenka píše:
Hele ja tam vidim jasneho ducha!!!vy ne??
taky tam vidím lehce ducha ![]()
Mohla bych se k vám přidat?? snažíme se o miminko už víc jak 14měsíců, dnes jsem 8dpo a MS nečekám asi 13.2. jinak beru momentálně antibiotika na chlamydie
tak snad to bude brzo OK… přeji všem brzy // ![]()
@Petulikk juuuva, chudero jeste chlamydie do toho??to je teda maso..myslis, ze je uz mas dyl? Nebo jak jsi na ne prisla? nekdy to pty clovek prechodi a niceho si nevsimne..:( kazdopadne Ti to mozna pekne pomuze k otehu-jako to preleceni ![]()
@Dominicenka nj když už, tak musím mít fakt vše
zjistili je manželovi, takže je s největší pravděpodobností mám i já… příznaky u toho většinou nejsou žádné, takže pro jistotu mám antibiotika i já… no takže ještě 12dní… tak doufám, že jak se vyléčíme, tak to půjde raz dva
![]()
@Petulikk jj, taky jsem to tak slysela, ze prubeh bez priznaku bezny..segre to teda udelalo hnusnou jakoby anginu-mela je v krku. Ale mozna fakt preleceni pomuze a nebo naopak-to s Tebou osud myslel dobre a aby to neohrozovalo mimi-otehotnis po preleceni ve stylu- Vse spatne k necemu dobre;)) Ackoliv mozna, ze uz se fazolka pekne tvori, co? ![]()
Ve ctvrtek chci testovat- to budu 26.dc ale rve se to ve me..chvili doufam, chvili se bojim..proste chci testnout a mit //! Kazda jina varianta je blba blba blba
ale vis jak to s manzou tento cyklus nepovedlo, takze nechapu proc doufam..ale nekdy fakt doufam! Jsem hrozna.. ![]()
@Dominicenka protože doufat stále můžeš
já počítám s MS, z jedné stránky to bude kvůli antibiotikům lepší, ale zase z druhé strany bych moc chtěla //
no antibiotika mi dost dělají neplechu… ![]()
@Petulikk no nezavidim Ti ty komplikace
a atb nekdy z clovekem pekne zamavaji..no ale treba tyhle ne!!zkus rovnou probiotika a pit kysane mleko..a treba to vedlejsi ucinky zmirni..budu drzet palce
Kdy budes testovat?? ![]()
Tak u mě se dnes MS jeste naštěstí nedorazila, koupila jsem testik dr.max a stále již 7 dni krásná dalnicka. Tak držte pěsti, at to vydrží
@Dominicenka jj probiotika jsem poslala hned včera manžu a možná i ty mi dneska pomohly a teď si dám další ![]()
No testovat asi o víkendu, ale jen kvůli antibiotikům
jiank bych vůbec netestovala, byla jsem tak rozhodlá, navíc měřím BT…