Testování 02/2014

• Fotoalbum (71)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
4.2.14 12:36

@tvetinka třeba o víkendu budeš psát nějaké příznaky, třeba se budeš cítit jinak než obvykle před MS..moc vám to přeju. Pak písni, budu držet palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
4.2.14 12:43
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chci se zeptat zda neco vidite? Jinak drzim vsem palce ke //

Hele ja tam vidim jasneho ducha!!!vy ne?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
4.2.14 12:45

@Xela no kéž by :andel: určitě dám vědět jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
4.2.14 12:46

@alfonska20 ahoj, musim se smat..ja mela menses naposledy 10.1. a cca 6.-7.2. chci testovat.. Tak jsme na tom stejne..uz me svedi ruce, ale musim vydrzet.. :pankac: ackoliv zadne priznaky moc nejsou..respektive jsou jako kazdy mesic, neb mampocit kazdy mesic ze urco jsem..:/ snazime se 8mesicu..
A nezkousela uz si testnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
4.2.14 15:37

Hlásím 7 DPO a ráno jsem zkusila test, vím že bláznivě moc brzy :zed: ale musela jsem to zkusit :! věřím že do konce února si tady uděláme galerii testy s // :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.2.14 16:11

Jéé, kéž by jsi měla pravdu s tou galerií :palec: já se snad testnu ještě dnes večer-třeba mám pořad v sobě pregnyl :think: do neděle daleko :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
4.2.14 17:38
@Dominicenka píše:
Hele ja tam vidim jasneho ducha!!!vy ne?? :think:

taky tam vidím lehce ducha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
4.2.14 17:40

Mohla bych se k vám přidat?? snažíme se o miminko už víc jak 14měsíců, dnes jsem 8dpo a MS nečekám asi 13.2. jinak beru momentálně antibiotika na chlamydie :zed: :zed: tak snad to bude brzo OK… přeji všem brzy // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
4.2.14 17:47

@Petulikk juuuva, chudero jeste chlamydie do toho??to je teda maso..myslis, ze je uz mas dyl? Nebo jak jsi na ne prisla? nekdy to pty clovek prechodi a niceho si nevsimne..:( kazdopadne Ti to mozna pekne pomuze k otehu-jako to preleceni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
4.2.14 17:58

@Dominicenka nj když už, tak musím mít fakt vše :zed: zjistili je manželovi, takže je s největší pravděpodobností mám i já… příznaky u toho většinou nejsou žádné, takže pro jistotu mám antibiotika i já… no takže ještě 12dní… tak doufám, že jak se vyléčíme, tak to půjde raz dva :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
4.2.14 18:17

@Petulikk jj, taky jsem to tak slysela, ze prubeh bez priznaku bezny..segre to teda udelalo hnusnou jakoby anginu-mela je v krku. Ale mozna fakt preleceni pomuze a nebo naopak-to s Tebou osud myslel dobre a aby to neohrozovalo mimi-otehotnis po preleceni ve stylu- Vse spatne k necemu dobre;)) Ackoliv mozna, ze uz se fazolka pekne tvori, co? :dance:
Ve ctvrtek chci testovat- to budu 26.dc ale rve se to ve me..chvili doufam, chvili se bojim..proste chci testnout a mit //! Kazda jina varianta je blba blba blba :lol: ale vis jak to s manzou tento cyklus nepovedlo, takze nechapu proc doufam..ale nekdy fakt doufam! Jsem hrozna.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
4.2.14 18:32

@Dominicenka protože doufat stále můžeš :palec: já počítám s MS, z jedné stránky to bude kvůli antibiotikům lepší, ale zase z druhé strany bych moc chtěla // :think: no antibiotika mi dost dělají neplechu… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
4.2.14 18:40

@Petulikk no nezavidim Ti ty komplikace :think: a atb nekdy z clovekem pekne zamavaji..no ale treba tyhle ne!!zkus rovnou probiotika a pit kysane mleko..a treba to vedlejsi ucinky zmirni..budu drzet palce :hug: Kdy budes testovat?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
4.2.14 18:45

Tak u mě se dnes MS jeste naštěstí nedorazila, koupila jsem testik dr.max a stále již 7 dni krásná dalnicka. Tak držte pěsti, at to vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
4.2.14 18:45

@Dominicenka jj probiotika jsem poslala hned včera manžu a možná i ty mi dneska pomohly a teď si dám další :-D
No testovat asi o víkendu, ale jen kvůli antibiotikům :cert: :cert: jiank bych vůbec netestovala, byla jsem tak rozhodlá, navíc měřím BT…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí