Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@theressapoch dekuji!! Ja vam take preji hodne stesticka!!! Hlavne at jde vse prirozene, jsou to strasne nervy to cekani
Ja sem chtela dneska pak teda, ze zitra. no uvidime ms mi ma prijit az v utery, tak aby nebylo moc brzo, snazim se vydrzet ![]()
Příspěvek upraven 24.01.14 v 19:32
@alfonska20 Ahoj, my se snažíme od června. Nebospíš přesněji, neberu HA Očekávám MS koncem měsíce. Tak se uvidí ![]()
Ja ma teda prujem
a boli me prsa, a to docela nekdy i neprijemne hodne
no doufsm ze si to nenamlouvam kolik si DPO @Adriana.R
ja jsem 10DPO
@Adriana.R píše:
@theressapoch Ja uz 5ty den zvracim, a mam fialové bradavky
Téda, tak to vypadá dobře
Budu držet palce!
@theressapoch Tak stolici mam take častější - 2-4 denne. Jinak jsem cca 11DPO, ja totiz nevim kdy přesne ovuluji
@alfonska20 Dekuju, ale naděje si nedělám moc velke raději ![]()
No ja prave tak
jinak nezvracim, ale taky moc nejim, mam takovej pocit jako bych byla porad plna
a pak mam takovej pocit
ale nastesti sem jeste nezvracela ![]()
Nekdy to mohou byt vsugerovane priznaky, ale moc vam vsem preju na tedtu //dalnici
ja budu testovat 6.2
Ahojky, přidávám se do skupiny. Jsem 24DC, 13DPO. Testovat se budu začátkem ledna, ale moc to asi nevidím. Bolí mně prsa, mám je nateklé a to se mi stává mezi ovulací a menstruací. Jenomže minulý měsíc mně prsa neboleli a nakonec se objevili 2 čárky na testu. Pak jsme o to ale přišli (když tam teda něco bylo). Tak si nechci dávat zbytečné naděje. Držím palečky všem. ![]()