Testování 02/2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
481
5.2.14 10:18

@Xela tak 10.den je opravdu brzy!!!;) to jeste nic nevzdavej..! :dance: Vim, ze po dvou ketech je clovek plny skepse, ale 10. den je na hrane.. Samozrejme, duch by uz mohl byt..ale nemusel! Ja jsem 14dnu od pregnylu, ovu byla druhy den pravdepodobne-podle hlenu a ulevy po prasknuti foliku, takze dneska bych byla 12.dnu po ovu..a to uz by bylo videt. Zkus za dva dny apak bude jasno..nebo alespon jasneji! Utros jsem brala, ale dneska s nim seknu, mela jsem ho mit 16.-26.dc ale zdalo se mi, ze mam furt plodny hlen, tak jsem si ho dala az od 17.dc vecer..ale dnes uz je myslim zbytecny. Alespon ta mrcha dorazi driv a bude driv plodne obdobi a vsechny ty hormony a ulrzazvuky a planovane styky a nafoukle bolave bricho a pocitani dne za dnem.. :zed: zkratka vzhuru do toho!!!
A vsem ostatnim //!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
5.2.14 10:23

@leva23 prosimte s takovyma tlusticema cekat mrchu??ha, ta uz se vali nekde na Hawaji!!! :palec: :dance: ja myslim, ze toto neni biochemicke ani za zlate prase..;) samozrejme tuk tuk tuk, neboj nechci Ti to zakriknout, jen Te uklidnit, neb ted uz nedorazi 9mesicu!!!:) Ty biochem byvaji slaboucke..vetsinou odejdou s menses neb zaniknou a prestanou se vyvyjet jeste pred mrchou..takze takove tlustice jsou jasny!! :dance: Moc gratuluji!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
5.2.14 10:38

No raději moc negratulovat, já musím mít vždycky něco extra, co normálně nebývá, takže ještě počkám den dva, jestli nedorazí MS a pak teprve možná začnu lehce radostí hopkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
5.2.14 10:48

@leva23 krásné dálnice :potlesk: gratulace veliká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.2.14 10:59

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Posledni Ms sem mela 20.12,1.2jsem dela test kde byla jen slabá čárka o dva dny pozdeji jsem delala dalsi test, a uz byla silnejsi. Vcera jsem byla u doktora, na ultrazvuku nic nevidel tak mi vzal krev, myslite ze je to normalni ze nebylo nic videt? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
5.2.14 11:03

@ketti a tusis kdy si mela asi ovu?? Pripadne jak dlouhe mivas cykly??zalezi na tom..byva to videt kolem 5tt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
5.2.14 11:04

No to se mi zdá divné, ale třeba to možné je. U mě už 9 den po styku doktorka na ultrazvuku videla hodně vysokou sliznici a malinkaté prosvětlení v děloze. A 20.12. poslední MS, to už by muselo dle mého být něco vidět. Ale nejsem odborník. Zkus dát fotku těch testíků co jsi si dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.2.14 11:06

Cykl mam tak 5dnu. Fotku mam jen 1 z pondelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
5.2.14 11:09

@ketti já tam vidím pěkného ducha :) Počkej jak jako, že máš cyklus 5 dní? Pět dní ti asi trvá MS ne? Ale jak dlouho to máš od prvního dne MS do prvního dne další MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.2.14 11:13

Tak prislo to naposled 20.12 a pak uz ne, ja se v tom vubecnevyznam :-( ducha? To znamena co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.2.14 11:14

Boli me semtam v podbrisku, zada a porad jsem unavena :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
5.2.14 11:21

Holky nejste v tom samotné, dnes ráno také proběhlo zklamání, je u u velmi brzy (8 DPO) takže hlavy vzhůru a testovací únor pokračuje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
5.2.14 11:27

Počkej takže si nemam delat nadeji jo? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
5.2.14 11:28

@ketti mylsím si, že u Tebe proběhla pozdě ovulace, takže čárka když bude sílit, tak je to těhu, když ne, tak asi bohužel… ale uvidíš, co krevní testy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
5.2.14 11:29

@ketti. Chtěla jsem tím říct, že naděje pořád tady je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí