Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Xela tak 10.den je opravdu brzy!!!;) to jeste nic nevzdavej..!
Vim, ze po dvou ketech je clovek plny skepse, ale 10. den je na hrane.. Samozrejme, duch by uz mohl byt..ale nemusel! Ja jsem 14dnu od pregnylu, ovu byla druhy den pravdepodobne-podle hlenu a ulevy po prasknuti foliku, takze dneska bych byla 12.dnu po ovu..a to uz by bylo videt. Zkus za dva dny apak bude jasno..nebo alespon jasneji! Utros jsem brala, ale dneska s nim seknu, mela jsem ho mit 16.-26.dc ale zdalo se mi, ze mam furt plodny hlen, tak jsem si ho dala az od 17.dc vecer..ale dnes uz je myslim zbytecny. Alespon ta mrcha dorazi driv a bude driv plodne obdobi a vsechny ty hormony a ulrzazvuky a planovane styky a nafoukle bolave bricho a pocitani dne za dnem..
zkratka vzhuru do toho!!!
A vsem ostatnim //!!! ![]()
@leva23 prosimte s takovyma tlusticema cekat mrchu??ha, ta uz se vali nekde na Hawaji!!!
ja myslim, ze toto neni biochemicke ani za zlate prase..;) samozrejme tuk tuk tuk, neboj nechci Ti to zakriknout, jen Te uklidnit, neb ted uz nedorazi 9mesicu!!!:) Ty biochem byvaji slaboucke..vetsinou odejdou s menses neb zaniknou a prestanou se vyvyjet jeste pred mrchou..takze takove tlustice jsou jasny!!
Moc gratuluji!!! ![]()
No raději moc negratulovat, já musím mít vždycky něco extra, co normálně nebývá, takže ještě počkám den dva, jestli nedorazí MS a pak teprve možná začnu lehce radostí hopkat ![]()
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Posledni Ms sem mela 20.12,1.2jsem dela test kde byla jen slabá čárka o dva dny pozdeji jsem delala dalsi test, a uz byla silnejsi. Vcera jsem byla u doktora, na ultrazvuku nic nevidel tak mi vzal krev, myslite ze je to normalni ze nebylo nic videt? Dekuju
@ketti a tusis kdy si mela asi ovu?? Pripadne jak dlouhe mivas cykly??zalezi na tom..byva to videt kolem 5tt ![]()
No to se mi zdá divné, ale třeba to možné je. U mě už 9 den po styku doktorka na ultrazvuku videla hodně vysokou sliznici a malinkaté prosvětlení v děloze. A 20.12. poslední MS, to už by muselo dle mého být něco vidět. Ale nejsem odborník. Zkus dát fotku těch testíků co jsi si dělala.
@ketti já tam vidím pěkného ducha
Počkej jak jako, že máš cyklus 5 dní? Pět dní ti asi trvá MS ne? Ale jak dlouho to máš od prvního dne MS do prvního dne další MS?
Tak prislo to naposled 20.12 a pak uz ne, ja se v tom vubecnevyznam
ducha? To znamena co?
Holky nejste v tom samotné, dnes ráno také proběhlo zklamání, je u u velmi brzy (8 DPO) takže hlavy vzhůru a testovací únor pokračuje ![]()
@ketti mylsím si, že u Tebe proběhla pozdě ovulace, takže čárka když bude sílit, tak je to těhu, když ne, tak asi bohužel… ale uvidíš, co krevní testy…