Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Určite ano jamam spoždeni asi 16dnu a test ceĺkem viditelny tak uvidim cokrevni testy zitra
ale kdyz tak dlouho neprisa Ms
Jake jste meli pocity tak tri dny po ovulaci chtela bych to porovnat jestli alespon jeden z nich souhlasi s mimy diky
Ahoj holky, prosím o radu, poslední MS jsem měla 1.1., měřím si bazální t., dnes je to 19. den vysokých teplot a pořád se drží, testů jsem si už dělala pět - první vyšel slabě, ale v limitu, ostatní už výrazněji, dnes jsem začala špinit, tak jsem rychle běžela na gyndu, kde doktor na ultrazvuku nic nenašel, prý je ještě moc brzy, dle bazální teploty jsem měla ovu 17.1..mám přijít až 24.2. - co myslíte - jsem těhotná nebo je to jen falešný poplach
- už z toho blázním! prosím poraďte
@mmikulka Podle všech příznaků těhotná jsi.. Neříkal doktor něco o výšce sliznice třeba? Četla jsem, že se to stává často, trocha špinění na začátku ![]()
@mmikulka Chvilku počkej, pokud bude test zesilovat, není se čeho bát. A třeba 24. 2. dostaneš fotku ![]()
@kočkodlak stín tam vidim taky, budu držet pěsti ať zesílí
jinak taky jsem si ted koupila od DR.Max..35kč, to je slušny a jsou tam dva testíky, já jsem v šoku
![]()
MARKKITKA já snad tři dny po OVU nemám žádné příznaky
mám pár dní před MS jenom..a OVU si zase poznám, že první den mně lehce bolí podbřišek
snad poradí někdo jiný
a jaké jsou ty tvoje příznaky??
Vůbec nic mi neřekl, jen že je moc brzo a ať čekám
myslela jsem si, že by mi třeba udělal krevní test, ale nic..
@mmikulka Doktor ti nenabral krev? na utz je asi ještě brzo, proto tě objednal až na 24. To špinění může byt zavrtávání mimča..nebo to, že dorazí MS
každopádně věřím, že to je šílený čekat až do 24 unora
třeba to do té doby nedostaneš, test to více potvrdí a dostaneš už těhu průkazku a i na utz bude krásně vidět srdíčko ![]()