Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak co holky, už jste některá testovala? Já jsem dneska 3 DPO a před chvilkou jsme přišli z procházky, udělalo se mi strašně zle, pnulo mi v podbřišku a ve stehnech a myslela jsem, že se uprostřed náměstí pozvracím nebo omdlím. Ale fyzicky je to nemožné, aby mi už 3 DPO něco bylo ![]()
Mne dneska ms nedorazila
tak doufam ze uz nedorazi, ve ctvrtek to testnu ![]()
@KatkaGK pristi mesic to urcite vyjde
ja mam uz 2 dny zpozdeni, tak doufam ze uz ta mrcha nedorazi ![]()
Držím palečky, já už ani nedoufám. Snažíme se o první miminko 6 let a 3 měsíce. Ach jo ![]()
@alfonska20 To je fakt nemožné, psychika dokáže udělat hodně. Já měla tolik pseudotěhotenství, že to už ani nepočítam. Všechny příznaky ale miminko nikde. Tobě ale držím palečky, aby se to povedlo. Ale 3 DPO určitě nebudeš mít příznaky. Vajíčko se teprve uhnízďuje.
@KatkaGK a resila si to snazeni uz s doktorem? To je fakt strasna doba!!!
To jo, už jsme rok po vyšetření. Ješte si dáme 2 měsíce snažení a pak inseminace a možná umělé.
A nasel se nakej problem? My se snazili rok a sla jsem na vysetreni a ted uz mam tyden po IVF
Všechno v pořádku, jenom na imunologii v Podolí mírně snížená buněčná imunita, byl nasazen Prednison, ten jsem ale po půl roce vysadila pro komplikace. Jinak žádný jiný problém. Minulý měsíc vyšly pozitivní testy v moči, ale miminko se asi neudrželo a za 2 týdny odešlo. byly jsme zklamaní, ale řekli jsme si, že jdeme dál a že to budeme zkoušet.
Doporučili nám IUI, ale zrovna v ten měsíc nejako meškala ovulka, tak mi dali léky. Pak jsem se snažili zkoušet sami. Teď fakt dáme poslední 2 měsíce a pak už radikální řešení.
Tak IUI je taky uspesne, vyberou ty nej mrsky a poradne zavedou. Segra diky IUI ma holcicku a hned napoprve. Je super to, ze jich muzes mit 6 za rok a jsou plne hrazene pojistovnou