Divný těžký spánek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.11.20 08:59

Divný těžký spánek

Ahoj holky, jdu se sem spíš vypsat. Prosím o anonym, chodí sem tchýně, zas by vysilovala, co se děje.
Už se mi to několikrát stalo, včera zase. Šla jsem spát, všechno bylo normální, tak trochu jsem byla unavená. Zhasnu, usínám a najednou mi hrozně ztežklo tělo. Musela jsem se přemlouvat, abych hla nohou nebo rukou, prevalila se na druhý bok. Dělám to automaticky, když potřebuji, že jo.
Prostě jsem měla pocit, jako když spím, ale zároveň vnímám.
Usnula jsem, zdál se mi dlouhý sen, který bych dokázala prevypravet do detailů. Což není u mě normální, pokud si sen pamatuji, tak jen mlhavě.
Ráno mi zazvonil budík. Vždycky se automaticky otočím a rychle ho vypnu, abych nebudila zbytečně manžela. Ale dneska jsem ten budík vnímala, ale zase jsem musela svoje tělo přemlouvat, aby se prevali a vyplo ho. Pak jsem dobrých 5 minut seděla na posteli a snažila se probrat, byla jsem šíleně unavená…
Teď jsem teda taky trochu unavená, ale už pracuji. Každopádně mě to vyděsilo celkem.
Stalo se vám to někomu, může to být z nedostatku spánku? Nebo mám hledat problém jinde.
Ještě dodávám že už asi měsíc mám občasnou únavu v nohou. Úplně stejnou, jako když jdete dlouho štreku a pak si sednete a začne se vám do nohou rozlevat bolestná únava.
Tak nevím no. Budu ráda za cokoli. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
626
4.11.20 09:30

Napadají mě jen dvě věci, jedna je nedostatek vitamínů - železo, hořčík… Druhá, že potřebuješ dobít baterky ;) odpočinout si, pořádně se prospat, dát si relax. Ideálně bych zkombinovala obojí dostatek vitamínů a odpočinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
4.11.20 09:35
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jdu se sem spíš vypsat. Prosím o anonym, chodí sem tchýně, zas by vysilovala, co se děje.
Už se mi to několikrát stalo, včera zase. Šla jsem spát, všechno bylo normální, tak trochu jsem byla unavená. Zhasnu, usínám a najednou mi hrozně ztežklo tělo. Musela jsem se přemlouvat, abych hla nohou nebo rukou, prevalila se na druhý bok. Dělám to automaticky, když potřebuji, že jo.
Prostě jsem měla pocit, jako když spím, ale zároveň vnímám.
Usnula jsem, zdál se mi dlouhý sen, který bych dokázala prevypravet do detailů. Což není u mě normální, pokud si sen pamatuji, tak jen mlhavě.
Ráno mi zazvonil budík. Vždycky se automaticky otočím a rychle ho vypnu, abych nebudila zbytečně manžela. Ale dneska jsem ten budík vnímala, ale zase jsem musela svoje tělo přemlouvat, aby se prevali a vyplo ho. Pak jsem dobrých 5 minut seděla na posteli a snažila se probrat, byla jsem šíleně unavená…
Teď jsem teda taky trochu unavená, ale už pracuji. Každopádně mě to vyděsilo celkem.
Stalo se vám to někomu, může to být z nedostatku spánku? Nebo mám hledat problém jinde.
Ještě dodávám že už asi měsíc mám občasnou únavu v nohou. Úplně stejnou, jako když jdete dlouho štreku a pak si sednete a začne se vám do nohou rozlevat bolestná únava.
Tak nevím no. Budu ráda za cokoli. :srdce:

Nemůže to být spánková paralýza?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27584
4.11.20 10:01

Může to být únavou a přetažením, mě se to stává od té doby co nemám štítnou je to protivný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.20 12:40

@ivašot. Taky mě to napadlo. Ale to bych ji snad neměla při usínání, nebo jo? Právě se v tom nevyznám. Jinak dřív se mi to stávalo že jsem se vzbudila i v noci a měla jsem stejný pocit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510