Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Atisia zeď je nosná, takže nová být nemůže. Ale v patře je jen premalovano, v přízemí jsou nové štuky + nová malba.
Jestli tu rekonstrukci nedělala stejná parta, jako barák Přemka Podlahy.
Byla ta zeď za novými vestavěnými skříněmi dostatečně suchá? Jsi si jistá, že skříněmi není vlhkost? Může být příčinou zápachu.
@Anonymní píše:
@Atisia zeď je nosná, takže nová být nemůže. Ale v patře je jen premalovano, v přízemí jsou nové štuky + nová malba.
Takže obouchana na cihlu je?
@samantafox Vlhkost tam byt urctie muze, ja si taky od začátku nějak myslím, že to bude plíseň, ale ona tam nikde není vidět
Naopak v jiné místnosti, kde jsou také vestavné skříně tak tam plíseň byla, odstranila jsem ji ale takto nesmrdela.
@Anonymní píše:
@Atisia není, jak jsem psala. Nebyl důvod.
To je možná chyba
taky to ale nemusí být ze zdi jako takové
sklep? Slyší na v něm hnilo dřevo s plísní (regálu) bylo to jenom jednou
ale taky to bylo něco mezi vlhkosti a hnilobou
A nepěstovali tam předchozí majitelé trávu? On je to pěkný smrad, když se to suší. Že by ten barák „načuchnul“. ![]()
Zdravím všechny a přejdu rovnou k věci

Loni jsme se nastěhovali do kompletně zrekonstruovaného domu (část stara 30 let, část 90 let).
A čím víc se otepluje, tim víc se nam tu šíří takový divný zapach. Me se to puvodne zdalo jako plíseň, nasledne mi nekolik lidi reklo, ze je to spis jako konopi, takovy pižmový zápach. Už jsem z toho zoufalá, porad chodím a hledám příčinu a proste mě nic nenapadá. Zredukovala jsem to na okolí u novych skříni, případně celou zeď. Nicméně na zdi nejsou vidět známky plísně, vše je nove vymalováno, ty skříně jsou nové na miru, vestavné…
Je to divný dotaz, vím, ale zoufalství me zahnalo až sem
Prosimvas, kdokoli, poradte, CO TO SAKRA JE.