Divoký noční spánek u 5měsíčního miminka. Co vám pomohlo?

Anonymní
16.6.26 16:33

Divoky spanek

Dobry den,

potrebuju radu, povzbudit..

mam miminko ted certstve 5 mesicu a posledni dva tydny je to v noci peklo.. ze zacatku to bylo v pohode a nebylo to tak drsny ale zda se mi ze se tu stupnuje nebo jsem uz proste nevyspana😀 kazdopadne..

Mala usina krasne, sama, u lahvicky a pak dudlik.. ale pak kolem 22:00 se zacne hrozne vrtet, hlavou hazi ze strany na stranu, kope nohama, posouva se na posteli a protira si oci, hazi rukama, ale spi dal.. sem tam do toho hodne zabreci ale oci ma zavreny.. je nejaka sance, ze uz to bude koncit nebo existuje neco na to? Nejaky caj na zklidneni, nejaky olejicek.. bojim se ze ji to zustane na hodne dlouho.. spi se mnou v posteli, ale ani mazleni nepomaha.. rano se probudi a smeje se na cely kolo🤷🏻‍♀️ a denni spanky ma uplne klidny

Dekuju moc za rady a tipy…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16509
16.6.26 17:27
@Anonymní píše: Více

Může mít nějaké noční děsy, špatné sny, zoubky se můžou klubat, pokud hodně slintá a tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.26 20:16

Toto mi dělá dítě doteď, ale je fakt, že v tomhle období to bylo asi nejhorší. Upřímně říkám, že jsem to vyřešila špunty do uší, když se opravdu vzbudí, tak to slyším i přes ně.
Lidi si nejdřív mysleli, že jsem se zbláznila, tak jsem jim natočila video a všichni na to zírali a mysleli, že je vzhůru. Nebyla, ale vypadalo to tak a já celou noc stála v minimálních intervalech u postele, že se mi budí dítě a ono ne.

• Citovat
  • Upravit
219
16.6.26 20:40

Mně to taky dcera dělala, jak to náhle přišlo, tak to pak zase odešlo. Vždycky nějaké období, teď má 17 měsíců, začíná chodit a dělá to zas, jen v mírnější podobě, takže jsem si to u ní spojila s vývojovými milníky. Nic nepomáhá, prostě jen čas a v našem případě flaška s vodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí