Djerba červen i s dětmi

Anonymní
14.5.10 12:37

Djerba červen i s dětmi

Holky, máte někdo zkušenost dovču na Djerbě i s dětma?? nebo by jste nedoporučovali???popřp.doporučíte hotel nebo nějaké věci na co si mám dávat pozor?? díky moc všem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3802
14.5.10 12:56

Ja osobne jsem tam nebyla, ale tchyne se svagrovou a jeji dcerkou tam byli a polovinu pobytu prozvraceli a prosedeli na zachode. A to pily jen balenou vodu, zuby si cistili take jen balenou vodou a i v ni oplachovali ovoce. Z toho bych ja mela strach.
Ja osobne jsem zamilovana do recka, ale tam to maji totalne v haji, nejspis tam ted bude vsechno drahe. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.10 13:02

Cernus: díky no to mě odrazuje to co píšeš,ale Řecko mi moc nesedí, byly jsme tam loni a nelíbily se mi pláže,byly špinavé, všude sklo a nedopalky od cigaret :roll: jinak mě láká jěště Mallorca, to bych volila určitě spíš než Řecko :roll:

• Citovat
  • Upravit
3011
14.5.10 13:04

Ahoj,
taky nemám moc pozitivní zkušenost z této oblasti. Také hned po příjezdu jsme všichni dostali „faraona“ a proseděli dovču na záchodě :cry: . I když jsme se snažili být max.opatrní a nepoužívat jejich vodu…stalo se. Po této zkušenosti Egypt, Djerbu apod.místa už neeeee. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
14.5.10 13:06

A co Turecko :?: Sice jsme tam ještě nebyli, ale uvažujeme o něm. Pro děti mají v hotelech hodně služeb a vyžití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
14.5.10 13:10

zakladatelko - snad si nemyslíš, že pláže na Djerbě budou vypadat jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
14.5.10 13:14
Anonymní píše:
Cernus: díky no to mě odrazuje to co píšeš,ale Řecko mi moc nesedí, byly jsme tam loni a nelíbily se mi pláže,byly špinavé, všude sklo a nedopalky od cigaret :roll: jinak mě láká jěště Mallorca, to bych volila určitě spíš než Řecko :roll:

To mas pravdu, Rekove jsou docela prasatka. Mi jsme byli na Sithonii v mestecku Sarti a tam to bylo na plazi v pohode. Ja byt tebou, sla bych do te Mallorci. Me jeste na Djerbe, Egypte a tehlech podobnych zemi vadi to, ze vicemene se musis drzet v hotelovem komplexu a nikam jinam se moc nemuze, pac je to o hubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
14.5.10 13:18

Katrinko-tak my byli v Turecku davno pred detma a bylo to super.Moc se mi libilo jak se chovali k detem,vzdy prestali pracovat a hrali si s detma turistu :palec: Pohostini,pracoviti(jsem koukala jak ve 40C v prave poledne makali na strechach domu),vsude cisto,luxus.Az nam odroste novorozenecek,zkusime.

Jinak vim,ze spousta rodin s malyma detma jezdi do Egypta,na Djerbu..ale ja za sve deti jsem na to posera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
14.5.10 13:23

Mně se v Tunisu a Egyptě moc líbilo, ale s malými dětmi bych tam nejela. Průjem postihl i nás (byli jsme vždy ve 4 hvězdičkovém hotelu) a bylo to dost nepříjemné, u dítěte bych nerada riskovala dehydrataci. Turecko bych taky doporučila tak aspoň od 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
14.5.10 13:24

Any, už bych asi do Egypta nejela, ani bez dětí , ani sama s manželem, ten zážitek s faraonem byl natolik úděsný, no prostě vyhozené penízky a ještě po dovolené týden útrap u nás doma :roll:
Turecko mě láká už déle, ale leto ještě milované :srdce: Chorvatsko a příští rok uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
14.5.10 13:34

Z me zkusenosti byla Djerba v cervnu ok, zadna nemoc, nic, ale s ditetem bych tam asi nejela, mohla to byt nahoda.. :wink:
Kamoska jezdi s malou do Egypta od 1,5 roku a nikdy nic nemely, moje mamka tam byla 2× a 2× faraon :roll:
Plaz na Djerbe, jidlo, hotel, bazen, vse bylo super ciste.. (byli jsme v hotelu Fiesta Beach Club, cca pul hodky od letiste, takze ok).
Ale co by me vadilo vic, to jsou ty teploty, i na me uz bylo vedro (kazdy den pres 30 stupnu :roll: ).
My teda preferujeme ted Turecko, uz jsme byli a skvely, v rijnu jedeme znova, idealni pocasi, cistota, super sluzby, nemocnice atd. atd.. (jestli teda chcete letecky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
14.5.10 13:51

Já na Djerbě byla těhotná s manželem. Bez dětí. Průjem nějaký byl - ale ždná trága. A byla tam spousta lidí s dětičkama.
Mě se tam moc nelíbilo - nejsem na vysedávání na pláži, tak jsem se nudila. Ale pro děti a rodinu podle mě naprsto ideální. Když člověk nechce do moře, zůstane u bazénu. Mají tam atrakce pro děti. My měli i úžasný jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
14.5.10 13:57

Ahojky, my byli loni s dětma v Turecku (hotel Grand Uysal) a nemůžu si to vynachválit… Jen na pláži byly občas řasy, ale jinak super dovolená. A děti turkové opravdu milují, moc hezky se k nim chovají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
14.5.10 14:08

My se rozhoduje mezi Bulharskem a Španělkem - chtěli jsme do Řecka a tam radši nejedm kvůli tem protestům nebo co… Itálie byla špinavá a v Chorvatsku jsme byli 3krát bez děti za svobodna. Spíš by mě zajímalo, jestli je tady někdo, kdo jede s malými dětmi do 2 let… já totiš přemýšlím že vezmu granulovaný čaj, šáček mléka i kaše, prottože to jí - nechci se spoléhat, jenom na ty jejich stoly, máme tam celý den jídlo.. Prý jak to tam budu vařit - myslíte, že tam se někde nedá převařit voda??? Nevím jak to mám udělat, ale vyloženě spoléhat se jenom na jejich jídlo, i když bude české nebudu, to budou samé salámy, a podobné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
14.5.10 14:53

Ahoj. tak já jsem byla na Djerbě v červnu před 5 lety. Byla jsem max. spokojená, čisto, výborné jídlo, bílé pláže :palec:
A žádný průjem nebyl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario