Dlažba na terče - máte někdo

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
70
5.5.14 20:04
@Brontik píše:
@amstafík
no jo, ale pokud to bude déšť, tak je to jiné množství, jak když vezmu kropáč s vodou a poleji to tím… :think:

No pokud by to bylo dobře uděláno, tak nepoteče. O to právě jde, pokud si necháte udělat tuto dlažbu, musíte řádně oizolovat podklad, vč. vytažení na stěny, aby k sousedům neteklo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.5.14 20:06

@Brontik Tam jde právě o to, že aby to mělo smysl, tak pod tím musí být kvalitní hydroizolace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
5.5.14 20:06

@Tejfinka byla jsi rychlejší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
5.5.14 20:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
5.5.14 20:09

Jo a té nosnosti bych se nebála, co si tak pamatuji je to cca kolem 1000 kg/terč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
5.5.14 20:21

S vytažením na stěny se počítá (detail ale nevím, snad bychom měli vidět model). Já spíš přemýšlím nad tím, jak to bude zakončeno u okraje. (toho, co bude vidět z ulice…) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
5.5.14 20:24
@amstafík píše:
@BrontikNo a to jim poteče stejně, když bude pršet, ne?

Tam jde asi o to, že když bude prště, sousedé s tím budou počítat…
za slunečného počasí nebudou čekat sprchu na hlavu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
5.5.14 20:25
@Tejfinka píše:
No pokud by to bylo dobře uděláno, tak nepoteče. O to právě jde, pokud si necháte udělat tuto dlažbu, musíte řádně oizolovat podklad, vč. vytažení na stěny, aby k sousedům neteklo. :)

Podle mne poteče…
Protože na to, abych to propláchla použiju třeba 10 litrů vody a ty musí někudy odtéct. Zatímco i při silném dešti té vody tolik najednou nebude…
A máme problém, že některé balkony nejsou v zákrytu ale přesahují to balkonů pod nimi… No a v podstatě ze všech balkonů to stéká na terasy… Není to nikam extra svedeno ( to je jen ze střechy a horních teras…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
5.5.14 20:30
@Lenka512 píše:
Tam jde asi o to, že když bude prště, sousedé s tím budou počítat…
za slunečného počasí nebudou čekat sprchu na hlavu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No to taky, ale než se do toho pustím, tak dám varovaní a okouknu, jak to dole vypadá (otázka je, jeslti to napadne i ostatní. :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
5.5.14 20:36

Máme dlažbu na terčích na terase. Hlavní výhoda je právě v té možnosti všechno spláchnout a také ve výměně jednotlivých dlaždic. Pokud máte balkony nad sebou, tak ta voda opravdu k sousedům asi poteče. Mně třeba vadí, že když se po ní chodí, tak se trošičku hýbe. Není to moc, ale je to určitý pocit nejistoty. A taky mi tam chybí výplň spáry, je tam prostě díra, žádna hmota, písek, nic.

• Citovat
  • Upravit
2204
5.5.14 20:40
@Brontik píše:
No nás se právě snaží jeden člověk do toho přesvědčit a druhý říká, že do toho jít nemáme. :nevim: Oba jsou stavaři.
jak je to bezpečný pro to, aby po tom mohly běhat děti?
@dalimil
Můžeš mi do SZ dát fotku jak to vypadá hotový? Jedná se mi o detaily jako zakončení u zdi či u okrajů…

u okrajů ven je oplechování s takovým jakoby okápkem, u okrajů dovnitř není nic. Dětem to je buřt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
5.5.14 20:44
@Brontik píše:
No nás se právě snaží jeden člověk do toho přesvědčit a druhý říká, že do toho jít nemáme. :nevim: Oba jsou stavaři.
jak je to bezpečný pro to, aby po tom mohly běhat děti?
@dalimil
Můžeš mi do SZ dát fotku jak to vypadá hotový? Jedná se mi o detaily jako zakončení u zdi či u okrajů…

ještě spodek, lepší nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
5.5.14 20:51

@dalimil
dík moc.
To kování je „děravý“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit