Dlažba na terče - máte někdo

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7421
5.5.14 19:37

Dlažba na terče - máte někdo

Ahoj. Chystáme se letos rekontruovat balkony. Je tu nápad kromě klasického způsobu položení dlažby položit dlažbu tzv. „na terče“. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Jakoukoliv…
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
5.5.14 19:40

Ja osobne nemam takove vystrelky rada.
Radsi pekne klasiku a velebit to ruznymi dekoracemi a doplky :think:
Driv nebo pozdeji se vse vystredni okouka a dlazbu nevymenis jako kytky nebo „plakat“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
5.5.14 19:43
@Brontik píše:
Ahoj. Chystáme se letos rekontruovat balkony. Je tu nápad kromě klasického způsobu položení dlažby položit dlažbu tzv. „na terče“. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Jakoukoliv…
Díky

To máme na balkoně. Pod nimi je nepropustná vrstva, po které voda steče. Máme to rok, takže zatím negativa žádná, firma nám to doporučila, prý klasická dlažba mrazem a deštěm trpí a nevydrží. Tady se dají jednotlivé dlažky měnit, což jsem udělal, když jsem jich pár umastil při grilování. Není 100% pevné, jednotlivé dlažky se pocitově trochu hýbají, když po tom šlapeš, což mě nevadí. Za mě OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
5.5.14 19:44

@Barca12345 já se obávám, že zakladatelka mluví o něčem jiném.
Já tedy zkušenost nemám pokud myslíš tohle http://www.tfpress.cz/…bnictvi.html?…
ale docela by mě to zajímalo

Příspěvek upraven 05.05.14 v 19:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
5.5.14 19:44

My máme celou terasu na terčích. A jsme spokojeni. Trošičku se dlažba hýbe, ale luxus je ten, že několikrát za rok manžel wapkou vymyje to, co je pod dlažbou. Oddělá vždy jednu řadu a prostě to vyčistí. Ale máme pod tím velice kvalitní folii, která neproteče. Takže záleží hlavně co bude pod dlažbou, která je na terčích. Ta folie byla stejně drahá jak celá dlažba 8o ale vyplatilo se. máme to druhým rokem a nemůžeme si stežovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
5.5.14 19:46

Jezisi, sorry!!! :mrgreen:
Jsem to pojala trosku jinak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
5.5.14 19:49

Máme na dvore je to bezvadne. Kanálek je schovaný, voda odtéká spárama a proste jen ji splachujeme vodou, tak se nikde netvoří louže. Pokud se nějaká dlaždice rozbije, štaci vyměnit a nemusíš nic vybourávat a stačí vyndat tu dlaždice a dat tam novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
5.5.14 19:49

No nás se právě snaží jeden člověk do toho přesvědčit a druhý říká, že do toho jít nemáme. :nevim: Oba jsou stavaři.
jak je to bezpečný pro to, aby po tom mohly běhat děti?
@dalimil
Můžeš mi do SZ dát fotku jak to vypadá hotový? Jedná se mi o detaily jako zakončení u zdi či u okrajů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
5.5.14 19:50
@lleennttiillkkaa píše:
@Barca12345 já se obávám, že zakladatelka mluví o něčem jiném.
Já tedy zkušenost nemám pokud myslíš tohle http://www.tfpress.cz/…bnictvi.html?…
ale docela by mě to zajímalo

Jo jo, myslím tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
5.5.14 19:50

Klidně se ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
5.5.14 19:53

No, my máme trochu problém v tom, že pokud to budu chtít vyčistit, tak jak to popisujete (vodou), tak to zvláště v některých případech poteče sousedům na hlavu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
5.5.14 19:54

@Brontik
děti mohou běhat dle libosti. To nemá žadný vliv. My máme 2 těžké psy a v létě máme na terase běžně 10 dospěláků a na zátěž terasy to nemá vliv. Taky záleží na tom jaké budou rozměry dlažby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
5.5.14 19:56
@Brontik
@Brontik píše:
No, my máme trochu problém v tom, že pokud to budu chtít vyčistit, tak jak to popisujete (vodou), tak to zvláště v některých případech poteče sousedům na hlavu… :think:

No a to jim poteče stejně, když bude pršet, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
5.5.14 19:57

@amstafík
no jo, ale pokud to bude déšť, tak je to jiné množství, jak když vezmu kropáč s vodou a poleji to tím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
5.5.14 20:01

Napadá mne, co negativa?
Mne se totiž nezdá, že je to tak dokonalý a vhodný i pro malé (1,5 m široké) balkony… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí