Nejlepší značka dětských bot podle ortopeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4724
3.6.14 14:26

@luciifer u nás otroped má rád Fare. Jinak já jsem postupně dospěla k Superfitům, jsou fakt asi nejlepší. A syn má širší nárt a taky seženeme. Nemůžu sice nakupovat po netu jen dle délky stélky, musíme si je fakt v obchodě poctivě vyzkoušet, ale vždy najdeme. Santé jsou podle mně celkem nekvalitní - dětské mají strašně tvrdou podrážku a je dnes už obecně známo, že dítě musí být schopno podrážku prošlápnout, ohnout a u těch Santé je to fakt tvrdé a navíc jsem i 2× reklamovala, páraly se po pár měsících a podrážky se rychle sešlapou, jsem pak jen koukala u Superfitů, jak může vypadat podrážka po celosezonním nošení jako nová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
3.6.14 14:37

Dcera (25 měsíců) má vysoký nárt, boty kupujeme ve zdravotních potřebách a než ji sedne správná bota, zkoušíme i čtvery, patery boty…Kupujeme Sante, KTR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.6.14 14:41

No ortoped fakt nejsem, ale selský rozum mi říká, že nejde napsat 1 nejlepší značku, ono vemi kvalitních, co splňují všechny požadavky, je celkem hodně, a opravdu kvalitní bota se dá najít i v obyčejných řetězcích typu Deichmann..akorát že tam je kvalitní každá 10, tak člověk musí dobře vybírat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
3.6.14 16:19

Já věřím všem botám, co koupím v lékarně - vytipované lékarně. Ať už sante, fare, sassy, superfit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
3.6.14 16:21

Co nejvíc chodí bos v ponožkách (doma, na hřišti, na vydlážděném dvoře) a nebo v kožených capáčcích. Když jdem do města nebo na delší procházku nebo je vlhko tak má barefootové boy Livie and Lucy, které mají měkkou pružnou podrážku a celé jsou z měkké kůže. Tvrdý opatek je vhodný pro děti s ortopedikou vadou jinak se od něj už spíše ustupuje a nechává se volná patička (nesmí se vyvracet do stran) a hlavně dost široký prostor pro prstíky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
3.6.14 17:05

A mohu se zeptat kde kupujes tuhle speciální obuv nebo nějaký odkaz? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
3.6.14 17:10

@luciifer Jestlito bylo na mě tak kupuji zde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
3.6.14 17:12

Dekuju juknu se velice zajímavý dnes jsme se o tom bavili s kamarádkou ze nejlepší je chodit naboso :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
3.6.14 18:42
@lekarnicka28 píše:
@luciifer u nás otroped má rád Fare. Jinak já jsem postupně dospěla k Superfitům, jsou fakt asi nejlepší. A syn má širší nárt a taky seženeme. Nemůžu sice nakupovat po netu jen dle délky stélky, musíme si je fakt v obchodě poctivě vyzkoušet, ale vždy najdeme. Santé jsou podle mně celkem nekvalitní - dětské mají strašně tvrdou podrážku a je dnes už obecně známo, že dítě musí být schopno podrážku prošlápnout, ohnout a u těch Santé je to fakt tvrdé a navíc jsem i 2× reklamovala, páraly se po pár měsících a podrážky se rychle sešlapou, jsem pak jen koukala u Superfitů, jak může vypadat podrážka po celosezonním nošení jako nová.

Tak sandálky Santé rozhodně tvrdou podrážku nemají a kvalitní jsou taky, máme několikátým rokem a vždy spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
5.6.14 11:47

@Ainy já už Santé nechci, byť mám možnost je kupovat se slevou. Sama jsem měla pro sebe a 2× jsem je reklamovala, rupla na stejném místě podrážka, tak jsem už třetí pár nechtěla požádala o vrácení peněz. Synovy sandále se páraly ve švu, nechávala jsme je spravovat, Santé mi opravu proplatila, ale na prodej pak už dost klesly na ceně. Dětské malé velikosti jsou tvrdé, mám je doma a nemůžu si pomoct, ale jsou..Držela jsi někdy v ruce ty Superfity? To je neporovnatelný rozdíl v lehkosti boty. Santé dělá přesně to neohybné kopyto, co není dobré pro rozvoj klenby. Nepíšu zkušenost po jedněch botkách.. Než jsem se lépe v botách zorinetovala, prvnímu jsem několikery koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
5.6.14 18:19

@lekarnicka28 Oni dělají víc typů sandálek, já mluvím o těch měkkých s textilním vnitřkem. Ty nejsou tvrdé ani omylem, v porovnání s ostatníma českýma zdravotníma. To jsou kolikrát úplné lyžáky :mrgreen: Superfity jsem držela ale nic zázračného jsem na nich za ty peníze neobjevila tak jsme je nikdy neměli. Ani mít nebudeme, máme své osvědčené botky. Od toho Santé beru jen tyto sandále pro mladšího, ale měli jsme i jedny kecky a jedny zimní a taky žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
8.6.14 04:37
@Ainy píše:
@lekarnicka28 Oni dělají víc typů sandálek, já mluvím o těch měkkých s textilním vnitřkem. Ty nejsou tvrdé ani omylem, v porovnání s ostatníma českýma zdravotníma. To jsou kolikrát úplné lyžáky :mrgreen: Superfity jsem držela ale nic zázračného jsem na nich za ty peníze neobjevila tak jsme je nikdy neměli. Ani mít nebudeme, máme své osvědčené botky. Od toho Santé beru jen tyto sandále pro mladšího, ale měli jsme i jedny kecky a jedny zimní a taky žádný problém.

Měli jsme taky pár druhů botiček - Santé a v porovnání se Superfitkami mi vážně připadají tuhé. Malá vtáčí pravou špičku a jedině u Superfitek to nedělá. Starší má několik druhů bot a když si má vybrat, které si vezme na výlet, tak zvolí superfitky, i když má pěknější boty, ale cítí se v nich nejlépe, protože, jak říká, jsou nejlehčí a dobře se ji v nich ohýbá noha. Ale, zas abych na ně jenom nepěla chválu, tak se zimními Superfitami moc spokojená nejsem, protože, kupujeme s goretexem a dcera v nich má přesto zmrzlé nohy a to jsme zkoušeli různé druhy ponožek, dokonce i chválené ponožky od Moiry, dcera měla v botech jenom jedny ponožky, jak se doporučuje a přesto měla, ne studené, ale přímo ledové nohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
9.6.14 11:41

@karinka Fakt ledové? A nebyly to nějaké celoroční? Nebo nebyly jí úzké, že by se nožička špatně prokrvovala? Já měla zimní a nožičky byly teplé a koupila jsem je na doporučení kamarádky, že se nepromáčí a jak teplé jsou.
Jinak jsem ráda, že nejsem jediná, kdo tu „haní“ Santé ;) Nepotřebuju se hádat a někoho přesvědčovat, ono to tak prostě je, to není názor, ale fakt.. ;) Ale přijít si na to musí asi každý sám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
29.6.14 14:15
@lekarnicka28 píše:
@luciifer u nás otroped má rád Fare. Jinak já jsem postupně dospěla k Superfitům, jsou fakt asi nejlepší. A syn má širší nárt a taky seženeme. Nemůžu sice nakupovat po netu jen dle délky stélky, musíme si je fakt v obchodě poctivě vyzkoušet, ale vždy najdeme. Santé jsou podle mně celkem nekvalitní - dětské mají strašně tvrdou podrážku a je dnes už obecně známo, že dítě musí být schopno podrážku prošlápnout, ohnout a u těch Santé je to fakt tvrdé a navíc jsem i 2× reklamovala, páraly se po pár měsících a podrážky se rychle sešlapou, jsem pak jen koukala u Superfitů, jak může vypadat podrážka po celosezonním nošení jako nová.

jj taky jsme hleděla jak blázen, že podrážka není nijak zničená a je jako nová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
29.6.14 15:15

@Janča005 jojo, máme už xtý pár a objevila jsem na nich jedinou vadu - cenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková