Nejlepší značka dětských bot podle ortopeda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
214
3.6.14 14:06

Dle ortopeda nejlepsi znacka dětských bot

Ahojky vím ze je tady na téma dětských bot opravdu hodně psáno a člověk neví co si vybrat a tak základnám toto téma kdo ma zkušenosti s ortopedem jestli můžete napsat která znacka je dle ortopeda nejlepší? Syn ma úzký náčrt a snažím se kupovat opravdu dětské boty co by mely byt kvalitni ale už nevím co si ze všeho mám vybrat měli jsme superfit, fare, Dpk, primigi díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7797
3.6.14 14:08

@luciifer
My kupujeme jen Superfity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
3.6.14 14:09

@Anael A seděly by Superfity i na širší nárt? To je potíž zase u nás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
3.6.14 14:10

@luciifer nám ortoped doporučil botičky od sante, prodávají je ve zdravotních potřebách, takže věřím tomu, že jsou opravdu kvalitní ;-) Poslední boty má od firmy fare, taky kupované ve zdravotních potřebách ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21491
3.6.14 14:10

Vyber boty které dítěti dobře sedi na noze. To je důležitější než značka doporučená ortopedem jako nej. Teď naposled jsem třeba kupovala sandale sante. Jsou lehounke, s ohebnou podrazkou a synovi se v nich dobře chodilo. A jako bonus to je zdravotní obuv od Českého výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
3.6.14 14:12

@luciifer tak to nikdo neřekne, která značka je nejlepší. Každému vyhovuje něco jiného a ani jedna značka, kterou jsi napsala není špatná. My kupujeme Elefanten a to je taky velmi kvalitní bota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
3.6.14 14:13

@Sane Nevím jestli na širší, ale dcera má vyšší nárt a neseděly. Nemohla je pořádně dopnout a když jsem jí je stáhla já, fňukala, že ji to bolí/tlačí.
S Fare problém nebyl (ale ony jsou celkově větší).
Taky už kupuju ve zdravotnických potřebách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
3.6.14 14:14

@ivana-domca sante jsou dobrý, fare jsme měli jen bačkůrky a na to, že malá nemá vůbec vysoký nárt, tak po čase se do bačkůrek nedostala, jak to bylo úzký z vrchní strany…
jinak mojí známé Dr. doporučil jako nejlepší botasky Nike

Příspěvek upraven 03.06.14 v 14:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
3.6.14 14:15

S tím širším nártem je to horší, tam sedí spíš ty Fare apod., ale za nás musím říct, že Superfity a Elefanteny jsou s botama od Fare nesrovnatelné. Hned jde vidět, když se syn do nich obuje, jak se mu líp chodí. Ty Fare mají tvrdší podrážku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
3.6.14 14:16

Tak hlavně musí sedět. Kvalitní bota, která nesedí dobře na noze je k ničemu :nevim: Jinak by měla být ohebná, lehká a mít pevnou patu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
3.6.14 14:19

Kdysi byl test detskych sandalku v Mlade Fronte a budto na 2. ci 3. miste byly boty z CCC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
3.6.14 14:19

Kupuju vždy to co mi poradí v prodejně ze mu sedí nejlíp tak snad se mohu spolehnout teď budu muset koupit na léto a potrebuju nejake aby mely hodně odolný předek protože syn měl minule léto sandale superfit a ty syn ve předu úplně ohobloval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
3.6.14 14:22

Dle doktora je nejlépe chodit bos :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
3.6.14 14:22

Nemáte některá zkušenosti s botami od firmy NAZO? U nás je taky mají ve zdravotnických potřebách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
3.6.14 14:25

To je pravda když mužů tak syna nechávám ať běhá bos ale na hřišti nebo ve městě to moc nejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková