Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky vím ze je tady na téma dětských bot opravdu hodně psáno a člověk neví co si vybrat a tak základnám toto téma kdo ma zkušenosti s ortopedem jestli můžete napsat která znacka je dle ortopeda nejlepší? Syn ma úzký náčrt a snažím se kupovat opravdu dětské boty co by mely byt kvalitni ale už nevím co si ze všeho mám vybrat měli jsme superfit, fare, Dpk, primigi díky moc ![]()
@Anael A seděly by Superfity i na širší nárt? To je potíž zase u nás…
@luciifer nám ortoped doporučil botičky od sante, prodávají je ve zdravotních potřebách, takže věřím tomu, že jsou opravdu kvalitní
Poslední boty má od firmy fare, taky kupované ve zdravotních potřebách ![]()
Vyber boty které dítěti dobře sedi na noze. To je důležitější než značka doporučená ortopedem jako nej. Teď naposled jsem třeba kupovala sandale sante. Jsou lehounke, s ohebnou podrazkou a synovi se v nich dobře chodilo. A jako bonus to je zdravotní obuv od Českého výrobce.
@luciifer tak to nikdo neřekne, která značka je nejlepší. Každému vyhovuje něco jiného a ani jedna značka, kterou jsi napsala není špatná. My kupujeme Elefanten a to je taky velmi kvalitní bota
@Sane Nevím jestli na širší, ale dcera má vyšší nárt a neseděly. Nemohla je pořádně dopnout a když jsem jí je stáhla já, fňukala, že ji to bolí/tlačí.
S Fare problém nebyl (ale ony jsou celkově větší).
Taky už kupuju ve zdravotnických potřebách.
@ivana-domca sante jsou dobrý, fare jsme měli jen bačkůrky a na to, že malá nemá vůbec vysoký nárt, tak po čase se do bačkůrek nedostala, jak to bylo úzký z vrchní strany…
jinak mojí známé Dr. doporučil jako nejlepší botasky Nike
Příspěvek upraven 03.06.14 v 14:16
S tím širším nártem je to horší, tam sedí spíš ty Fare apod., ale za nás musím říct, že Superfity a Elefanteny jsou s botama od Fare nesrovnatelné. Hned jde vidět, když se syn do nich obuje, jak se mu líp chodí. Ty Fare mají tvrdší podrážku.
Tak hlavně musí sedět. Kvalitní bota, která nesedí dobře na noze je k ničemu
Jinak by měla být ohebná, lehká a mít pevnou patu.
Kdysi byl test detskych sandalku v Mlade Fronte a budto na 2. ci 3. miste byly boty z CCC.
Kupuju vždy to co mi poradí v prodejně ze mu sedí nejlíp tak snad se mohu spolehnout teď budu muset koupit na léto a potrebuju nejake aby mely hodně odolný předek protože syn měl minule léto sandale superfit a ty syn ve předu úplně ohobloval
Nemáte některá zkušenosti s botami od firmy NAZO? U nás je taky mají ve zdravotnických potřebách.
To je pravda když mužů tak syna nechávám ať běhá bos ale na hřišti nebo ve městě to moc nejde ![]()