MS už sedmý den

394
16.1.11 20:33

Dlouhá menstruace

Ahojky holky chtěla jsem se zeptat jestli jste to měla taky některá?Mám MS už 7den. v pondelí jsem začla spíše špinění až do uterka a pak to začlo a přitom jsem to nikdy neměla MS jsem vždy měla tak 4dny a tet to je 7 den a pořád to mám, slabý to není ale ani silný to není.A přemyýšlela jsem jestli to nebude tim, že se snažím zhubnout MS přišla sice zpožděne ale to mě chodí pořád.Co myslíte???Děkuji přeji krásný večer a ktomu se mi dneska pořád motá hlava vubec nevim děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
16.1.11 20:45

ahojky,ja mivala MS hodne dlouhou a bolestivou,pomohlo mi az antiko(pak slabsi,snesitelnejsi),od dubna neberu a i bez prasku je to jakztakz v pohode…moje maminka to mela taky tak a rikala mi,ze mela az „klid“ po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
16.1.11 21:02

Tak mě se naopak po porodu rozjela úžasná dlouhá ms, většinou tak 10dnů, celou dobu tekla červená, první dny silnější, pak už slabá, ale když tekla jasně červená i 10.den, měla jsem sto chutí do toho už kopnout.
Kupodivu to ničemu nevadilo, byla poprvé v životě pravidelná, nebyla bolestivá a zabřezla jsem na požádání.
Pokud nejdřív špiníš, mohla by to být nějaká hormonální nerovnováha, pokud hubneš nějak rozumně, tak by to snad na to mít vliv nemělo, maximálně, kdybys hubla nějak hodně drasticky, hladovění a tak, ale to bys pak ms taky nemusela mít vůbec.
Počkala bych, zda taková bude i příští a teprve pak řešila s dr, ale pokud ti nenajde nějakou jasnou příčinu (cystu, zánět…), tak by ti stejně maximálně napsal HA. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
26.12.12 03:18

Chtěla bych vás poprosit o radu zda nevíte čím by to mohlo být. Dlouho jsem neměla MS po vysazení HA pak jen s podáváním hormonů a teď mi sama přišla, což je asi dobrý znamení ale už je to 13tý den, celou dobu je to jen slabé první dva dny jen špinění a do teď slabé až střední krvácení. Doktor ordinuje až po novém roce tak to zkouším tady jestli nevíte co by to mohlo znamenat jsem už z toho hotová :nevim:

• Citovat
  • Upravit
365
26.12.12 08:59

@Lus-i zkus si v lékárně koupit Ascorutin, třeba to pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loki123
26.12.12 23:04

Ahoj, doufám, že to zakladatelce nebude vadit, ale připojila bych se k dotazu. Taky mám MS dlouhou, 10-14 dnů a celou dobu si hraje na niagarské vodopády. A průvodné jevy - teploty, zvracení, křeče v zádech, omdlévání - to mám na denním pořádku. První tři dny nemůžu vstát z postele. Nevíte co s tím? Můj doktor mi řekl něco ve smyslu „no jo, to je normální“, teď čekám na objednání k jinému. Máte s tím některá zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
1707
13.2.13 17:47

Holky ráda bych taky požádala o radu…beru antikoncepci, mám dvouletého syna, menstruaci vesměs pravidelnou, ale teď jsem ji měla opravdu dlouhou, nejdelší v životě, obvykle trvá cca 5 dní, teď trvala 12 dní. Skončila před čtyřma dnama, teď už mě ale dva dny bolí hodně podbřišek, jako při začátku MS. Nikdy jsem nic podobného neměla…nevíte, co to může být? Nenapadá mě nic, co by mi mohlo celý cyklus narušit :think: Děkuju za případnou radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
13.2.13 18:23

Ahoj holky! Tak to já když mám MS 7 dní, tak jsem šťastná a říkám jí krátká MS. Většinou je to kolem deseti dní. Tedy bývalo to tak, teď už jsem 2× po sobě měla tu krátkou 7 denní. Jednou jsem měla MS 21 dní a to už mi nebylo vůbec dobře. Bylo to poprvé po porodu. Po cca 8 měsíční pauze. Jinak mám problém s nepravidelností. Mívám 3 měsíční rozestupy mezi jednotlivými MS. Před prvním těhotenstvím jsem bývala na gyndě jako doma. Buď kvůli vyvolání MS, nebo kvůli zastavení nehorázně dlouhé a silné MS.
Netuším, čím to může být. Sand hormonální výkyvy, jestli něco takového existuje v mém věku. HA neberu a ani nechci. V minulosti jsem brala 5 let a pak jsem po vysazení měla šílené problémy jak s cyklem, tak s otěhotněním. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
13.2.13 18:57

No taky trpím, je to nefér.. Když si řeknu že má matka to měla jednou za 2 měsíce a jen dva dny tak já už jedu 14 den a ještě asi dlouho pojedu.. Antikoncepce mi nesedí žádná a jako že by můj chlap skákal radostí se zrovna říct nedá :cert: Už mi navrhl že děti máme jestli by to nešlo nějak „vyřešit“ :nevim:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
13.2.13 18:58

A to mi zůstala těhotenská cukrovka a jediná doba kdy mi skáče cukr jak na trampolíně je u menstruace.. S oplatkem v ruce mám hypoglykémický šok.. :,(

• Citovat
  • Upravit
465
13.2.13 22:10

@estrellita Napadá mě cysta na vejcovodu nebo na vaječníku. Nebolí tě třeba v prsu? Taková cysta dovede udělat pěknou neplechu. Taky jsem si tím prošla. Měla jsem 5ti cm cystu na vaječníku a přes týden mě bolelo v levém prsu. Jenže mě způsobila spoždění. Nebo nebyla jsi v poslední době nemocná? Chřipka, angína - antibiotika… U té HA je to divné, no…Ta právě MS dělá pravidelnou, nebo by teda měla dělat. Nejlepší bude zajít na gyn. A po vyšetření budeš moudřejší. :nevim: Jinak neporadím.
Já jsem si koupila Grešík Ženský čaj syp. 50g Devatero bylin
Pro úpravu menstruačního cyklu, při nepříjemných pocitech při menstruaci. Pro nebolestivou menstruaci a hormonální stabilitu, zlepšuje pleť.
Složení: kopřiva nať, kontryhel nať, měsíček květ, heřmánek květ, mochna husí nať, třezalka nať, dobromysl nať, řebříček nať, hluchavka květ
Vyzkouším a uvidím. Ale chutná vcelku dobře. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jedna ženská
14.2.13 12:28

Neměl by tohle spíš řešit tvůj gynekolog?

• Citovat
  • Upravit
11620
13.3.13 21:37

Ahoj, prosím o radu, jak zkrátit přírodní metodou dlouhou menstruaci. Vždycky jsem mívala delší, po porodu se postupně prodlužovala, poslední 3 měsíce trvala 12 dnů. Podle mého lékaře je to ok tak do 10 dnů. Silná nebo aspoň silnější je tak 5 dnů, jinak slabší. Cyklus mám 28 dnů. K lékaři mám jít v červnu, tak se pak poradím. Mám taky hypofunkci štítné žlázy. Jinak se cítím dobře, antikoncepci neberu, ani ji nechci, v létě chceme zkusit druhé miminko.
Děkuju :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
14.3.13 05:56

Pridavam se do klubu krveproliti. Zkousela jsem ascorutin a vitamin C a je to snad jeste horsi - ale ono je to mesic od mesice horsi, takze to asi jen nemelo vliv. Na gyndu se chystam, ale asi mi nabidne antikoncepci, tu ja jeste brat nechci.

Pokud si pamatuji dobre, tak mozna rebricek byl na krvaceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
14.3.13 08:03

Tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Mě se to rapidně zhoršilo po zavedení nitro děložního tělístka. No..snad nám někdo poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí