Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj mam takový problem je mi 20 let a nejak mi dela problem Menstruace. potřebovala bych poradit jestli je normalní že každa menstruace me trvala vlastně 3-4 dny,,,a tento mesic už mam menstruaci 8 den, mohli byste mi poradit proc to tak je? dík
@mikousek píše:
Ahoj mam takový problem je mi 20 let a nejak mi dela problem Menstruace. potřebovala bych poradit jestli je normalní že každa menstruace me trvala vlastně 3-4 dny,,,a tento mesic už mam menstruaci 8 den, mohli byste mi poradit proc to tak je? dík
Ahoj, ja mdm ten to mesic ms uz 16 den.Dal me gyndar leky na zastaveni. Zalezi zda beres antiko, nenastydla si, nebo nemuzes by tehu? toho je strasne moc. A rikaj do 10 dni, ze je to ok. Bolesti, teplota neni?
@janape píše:
Ahoj, ja mdm ten to mesic ms uz 16 den.Dal me gyndar leky na zastaveni. Zalezi zda beres antiko, nenastydla si, nebo nemuzes by tehu? toho je strasne moc. A rikaj do 10 dni, ze je to ok. Bolesti, teplota neni?
Ahoj neberu zadne prasky, nenastydla sem. sem porad doma.na gyndě sem byla a nejsem tehotna. teplotu sem si merila vcera vecer a mela jsem 37.6 a predevcirem 2 cisla min
@mikousek píše:
Ahoj neberu zadne prasky, nenastydla sem. sem porad doma.na gyndě sem byla a nejsem tehotna. teplotu sem si merila vcera vecer a mela jsem 37.6 a predevcirem 2 cisla min
tak to mam taky.holt naka viroza!
@janape píše:
tak to mam taky.holt naka viroza!
asi jo..nevim no..ale je to otrava ![]()
Dobrý den
Jsem ještě mladá je mi 15 let a mám takový problém nejdříve bych se chtěla poradit s někým kdo má zkušenosti nebo by věděl co mám dělat.. s nikým v rodině si o tom nemohu popovídat tak jsem přišla pro radu jsem..
Jak už jsem psala je mi 15 a před 2 týdnama jsem dostala menstruaci o něco dříve než mi měla začít.. nechala jsem to být ale už je tomu 3 týden co menstruace stále trvá..
Bojím se jestli bych nemohla mít rakovinu děložního čípku nebo něco podobného..
Prosím o radu.
Děkuji ![]()
@Megulinka 3 tydny mne prijde hodne dlouha doba
myslim, ze se uvadi, ze MS trva 2-10 dni???…zasla bych radeji na gynekologii.
@marfra Určitě zajdi na gynekologii, taky jsem to tak měla v těhle letech.
V šestnácti jsem měla taky dlouhou menzes, ukázalo se, že to jsou rozhozené hormony štítné žlázy. Přišla na to obvoďačka, ani jsem nemusela na gyndu.
Ahoj maminky, chci se zeptat. Mám už 14 dní dlouhou menstruaci. Plně kojím, beru kojící antikoncepci a fakt nevím čím by to mohlo být
něm někdo podobnou zkušenost? Děkuji za jakoukoliv informaci ![]()