MS už sedmý den

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
14.3.13 08:11

Zkusím pohledat, když něco najdu, dám to sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mikousek
26.10.13 17:45

dlouhá menstruace

Ahoj mam takový problem je mi 20 let a nejak mi dela problem Menstruace. potřebovala bych poradit jestli je normalní že každa menstruace me trvala vlastně 3-4 dny,,,a tento mesic už mam menstruaci 8 den, mohli byste mi poradit proc to tak je? dík

• Citovat
  • Upravit
890
26.10.13 18:11
@mikousek píše:
Ahoj mam takový problem je mi 20 let a nejak mi dela problem Menstruace. potřebovala bych poradit jestli je normalní že každa menstruace me trvala vlastně 3-4 dny,,,a tento mesic už mam menstruaci 8 den, mohli byste mi poradit proc to tak je? dík

Ahoj, ja mdm ten to mesic ms uz 16 den.Dal me gyndar leky na zastaveni. Zalezi zda beres antiko, nenastydla si, nebo nemuzes by tehu? toho je strasne moc. A rikaj do 10 dni, ze je to ok. Bolesti, teplota neni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mikousek
27.10.13 08:52
@janape píše:
Ahoj, ja mdm ten to mesic ms uz 16 den.Dal me gyndar leky na zastaveni. Zalezi zda beres antiko, nenastydla si, nebo nemuzes by tehu? toho je strasne moc. A rikaj do 10 dni, ze je to ok. Bolesti, teplota neni?

Ahoj neberu zadne prasky, nenastydla sem. sem porad doma.na gyndě sem byla a nejsem tehotna. teplotu sem si merila vcera vecer a mela jsem 37.6 a predevcirem 2 cisla min

• Citovat
  • Upravit
890
27.10.13 13:00
@mikousek píše:
Ahoj neberu zadne prasky, nenastydla sem. sem porad doma.na gyndě sem byla a nejsem tehotna. teplotu sem si merila vcera vecer a mela jsem 37.6 a predevcirem 2 cisla min

tak to mam taky.holt naka viroza!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mikousek
27.10.13 15:37
@janape píše:
tak to mam taky.holt naka viroza!

asi jo..nevim no..ale je to otrava :zed:

• Citovat
  • Upravit
1
7.10.15 14:59

Menstruace víc jak 15 dní

Dobrý den
Jsem ještě mladá je mi 15 let a mám takový problém nejdříve bych se chtěla poradit s někým kdo má zkušenosti nebo by věděl co mám dělat.. s nikým v rodině si o tom nemohu popovídat tak jsem přišla pro radu jsem..
Jak už jsem psala je mi 15 a před 2 týdnama jsem dostala menstruaci o něco dříve než mi měla začít.. nechala jsem to být ale už je tomu 3 týden co menstruace stále trvá..
Bojím se jestli bych nemohla mít rakovinu děložního čípku nebo něco podobného..
Prosím o radu.
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
7.10.15 15:11

@Megulinka 3 tydny mne prijde hodne dlouha doba :think: myslim, ze se uvadi, ze MS trva 2-10 dni???…zasla bych radeji na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
7.10.15 15:57

@marfra Určitě zajdi na gynekologii, taky jsem to tak měla v těhle letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
7.10.15 16:07

V šestnácti jsem měla taky dlouhou menzes, ukázalo se, že to jsou rozhozené hormony štítné žlázy. Přišla na to obvoďačka, ani jsem nemusela na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.11.17 12:30

Dlouha menstruace

Ahoj maminky, chci se zeptat. Mám už 14 dní dlouhou menstruaci. Plně kojím, beru kojící antikoncepci a fakt nevím čím by to mohlo být :pocitac: něm někdo podobnou zkušenost? Děkuji za jakoukoliv informaci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí