Dlouha MS? poradíte prosím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.2.22 10:29

Dlouha MS? poradíte prosím?

Ahoj, chtěla bych slyšet jestli se s tím někdo nesetkal, v pondělí další týden jdu na gyndu, tak jí to řeknu…ale přesto mě to znepokojilo neboť se mi to nikdy nestalo.Jsem deset měsíců po porodu, nekojim, antikoncepci neberu, cyklus naběhl už na konci šestinedělí. Menstruace sice byla delší po porodu, než jsem byla zvyklá, měla sem ji max 5-6 dní,2 dny silně a pak už jen hnědý výtok…ale teď po porodu mám 3 dny silnější a zbytek 4 dny dospinuji a konec…jenže teď se mi stalo že 5 den večer, když jsem už měla jen hnědý výtok, jsem měla sex, nevím co mě to napadlo v těch dnech, ale stalo se…a když jsem byla nahoře začalo mě bolet v pravým podbřišku, bolest byla jak kdybych měla ovulaci, pak přešla a vrátila se druhý den ráno při orgasmu bez sexu, po té jen ten den při chůzi lehce, pak už nic…jenže ms mě měla skončit už v pátek a dneska je pondělí, čili 10ty den a já pořád nacházím od soboty hnědý flíčky na toaletnim papíře společně s čirým výtokem. Uz mě to docela znervózňuje..ta bolest se už neobjevila.Diky všem za názory.

• Citovat
  • Upravit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty