Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, potřebuji se poradit, celkem mě to vyděsilo, MS přišla 23.8. po 41 dnech, v neděli jakoby konec, a pak další den až černý výtok…a ten trvá do dneška pořád a je tm. hnědý, nikdy jsme to tak neměla, normálně sv. hnědý 1-2 dny světlal a konec…brala jsme minulý cyklus duphaston, po něm jsem měla ms pravidelně, ale teď jsem ho musela vysadit, může to souviset? je to moje 2. MS po konizaci čípku, tu první jsem dostala asi zároveň s krvácením spojeným s tou operací
máte to někdo také tak, abych se uklidnila…
děkuji ![]()
Kapsarecek píše:
ja to mivam bezne. zkus treba zavolat,co ti rekne
já to možná taky tak mívala, kolem těch 15-ti, ale nevím, nejsem si jistá, teď ne a když to tak je tak plaším zase
uvidíme co během dne, třeba se to zastaví konečně už a večer je tam doktor tak mu brnknu. Děkuju ![]()
Ahojky, ja jsem tohle mela dva cykly po sobe. V unoru jsem vysadila HA a pak byly cykly pravidelne, az v poslednich dvou mesicich se objevilo tohle spineni, ktere trvalo jeste tak 3-4dny po skonceni MS. Chystala jsem se s tim k dr., mel ale dovolenou, a tenhle cyklus jsem otehotnela, takze to nebyl urco zadny velky problem. Nekde jsem cetla, ze je to zpusobeno nepravidelnym odlucovanim sliznice, ale urco to nebyl hormonalni problem, kdyz se nam zadarilo
.
je to možný, já totiž 6 cyklů jedla duphaston na zpravidelnění cyklu, ta po něm chodila 30. DC a teď první cyklus bez něj a 41.DC, asi to bude tou změnou, zkusím neplašit a vyčkat… ![]()
Priklanela bych se k tomu, ze se Tve telo dava do rovnovahy po tom duphastonu
.
těhotná být nemůžeš? Já měla takovéhle ošklivé špinění a po pár dnech, co to trvalo, jsem na testu našla // ![]()
dandoch píše:
Priklanela bych se k tomu, ze se Tve telo dava do rovnovahy po tom duphastonu.
ufff
spadl mi kámen ze srdce, začínám být hypochondr…ale jsem ve střehu už teď raději po té operaci… ![]()
ja tohle zas mam ted kdyz sem zacla znovu brat HA po dvou letech. a uz to mam skoro tri mesice a docela des…ale doktorka mi rekla ze se telo proste snazi vyrovnat s hormonama a ze je to normalni…takze u tebe to asi souvisi s tim co si brala. nemelo by to pry trval vic jak tri mesice.
ale pro jistotu bych si stejne nekam brnkla kdyz si po operaci…
mikitaa píše:
ja tohle zas mam ted kdyz sem zacla znovu brat HA po dvou letech. a uz to mam skoro tri mesice a docela des…ale doktorka mi rekla ze se telo proste snazi vyrovnat s hormonama a ze je to normalni…takze u tebe to asi souvisi s tim co si brala. nemelo by to pry trval vic jak tri mesice.ale pro jistotu bych si stejne nekam brnkla kdyz si po operaci…
na operaci jsem byla 28.6.
to jsem pak celkem krvácela…asi 3 týdny, ale pak už nic a doktor říkal, že je vše krásně zahojené a v pořádku ![]()
Ahoj, jsem po 3 konizacích a tento problém mám zhruba každou třetí ms. 4 dny krásně červená, pak den to jakoby ustane a pak špiním, ale velice málo, ale jsou to tmavé fleky. I to má jinou „vůni“. Tohle špinění trvá klidně i týden. Ale jsou to fakt jen flíčky. Ptala jsem se na to doktora a ten mi řekl, že to je pozůstatek ms, ale jelikož mám čípek už deformovaný těma konizacema, tak se může stát, že to zůstane jakoby za „zatáčkou“ a postupně to vytéká. Pokud nemám bolesti nebo horečku, tak je to v pohodě. Nevím, proč to nemám každou ms. Ale už to neřeším. Jo, a už mám zjištěné, že po sexu se to vyplaví všechno a je klid
![]()
lemaz píše:
Ahoj, jsem po 3 konizacích a tento problém mám zhruba každou třetí ms. 4 dny krásně červená, pak den to jakoby ustane a pak špiním, ale velice málo, ale jsou to tmavé fleky. I to má jinou „vůni“. Tohle špinění trvá klidně i týden. Ale jsou to fakt jen flíčky. Ptala jsem se na to doktora a ten mi řekl, že to je pozůstatek ms, ale jelikož mám čípek už deformovaný těma konizacema, tak se může stát, že to zůstane jakoby za „zatáčkou“ a postupně to vytéká. Pokud nemám bolesti nebo horečku, tak je to v pohodě. Nevím, proč to nemám každou ms. Ale už to neřeším. Jo, a už mám zjištěné, že po sexu se to vyplaví všechno a je klid![]()
![]()
to jsem chtěla zkusit dneska, ale jako obvykle chlap stejně nemá chuť a radši spí
a už je to teď trochu lepší, světlejší…tak se to vážně asi seklo, někde za zatáčkou
![]()
Ahojky ![]()
Chci se vás zeptat, protože hledám podobnou diskuzi. Už dva dny mam svetle hnědé výtoky. Dříve jsem neměla nikdy problém a bývam zdravá s bílým výtokem a na spineni po menstruaci netrpim. Ale uz par dni trpim bolestka u panve a v podbřišku. Je to spíše pichání. A teď se k tomu přidal i ten vytok/špinění. Je tedy možné, že by mi mohl vyjit tehotensky test pozitivni? Jedna z vás už to tady zmiňovala. Je tady někdo se stejnym nebo podobnym problemem nebo situaci?
Dekuji😇