Dlouhé krvácení od porodu

13
6.5.14 14:26

Dlouhe krvaceni

Ahoj holky mam takovy problem. loni v cervnu jsme porodila. Prosla jsem si klasickym sestinedelim a pote jsem si nechala dat antkoncepcni injekci Sayana. Asi po 14 dnech od vpichu jsem zacla krvacet. To krvaceni trvalo ze zacatku taky tyden a pak tyden nic a postupne se to zhorsovalo, ze jsem krvacela 30 dni +- a pak max tyden nic a na zaclo mi to na novo a zas na takovou dobu. Samozrejme ze jsem navstivila dr. nic mi nenasel a cytologie ok. Zmenili jsme HA pro kojici zeny, ale krvaceni neustalo.Tak jsem ji vysadila.Dr. mi rekl, ze krvacim i diky kojeni, tak jsem prestala i kojit. A stale s tim mam problem. Krvaci ve stejne intenzite uz od 22.4 a tyden predtim silnejsi spineni. dr. mi nedal zadny lek ani nic. Nemate nektera zkusenosti co s tim. Uz nvm jak dal. Vsehovsudy jsem to od porodu nemela cca 2 mesice :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
6.5.14 14:31

@lucaterka změnila bych lékaře, tohle není normální. Hodně mohla nadělat paseku ta injekce, to je pěkné svinstvo a bohužel vysadit se nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
6.5.14 14:40

Dělal ti ultrazvuk? Mohla bys mít po porodu eventuleně nějaký zbytek v děloze, který nedovolí úplné zahojení sliznice. Jinak taky bych nejspíš uvažovala o změně lékaře, pokud se za rok, kdy v podstatě pořád krvácíš zmůže jen na 1 změnu antikoncepce a zákaz kojení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
6.5.14 14:51

Jojo delal mi ultrazvuk spodem i pres bricho, vysetreni normalni, stery. Rekl mi ze jsem zdrava. Pusobnost injekce byla do pulky ledna od ty doby jsem bez hormonalni antikoncepce. Je to nestesti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
6.5.14 15:23

@lucaterka nevím jestli je tahle injekce podobné svinstvo jako Depo Provera ale pokud ano, tak bych se vůbec nedivila, kdybys ty potíže měla pořád po ní. Mamka si nechávala píchat Depo Proveru asi 2 roky a po vysazení trvalo další 2 roky, než se cyklus dal dokupy, nehledě na to, že po tom hrozně přibrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
6.5.14 15:46

@lucaterka
mám podobnou zkušenost, a jsem z toho zoufalá, rodila jsem také v červnu, první antiko mám od listopadu ( už bez kojení) a krvácení jsem měla 14 dní ano 14 dní ne a po poslední změně antikoncepce to dopadlo ještě hůře ( 3 neděle krvácení a týden nic), dle lékařky jsem naprosto v pořádku, na ultrazvuku žádný nález. Odpověděla mě že mám vydržet, tělu prý trvá déle než se dá do kupy a hormony dělají své. Opět jdu pro jinou antikoncepci, ale už nemám sílu vysvětlovat že se nic nelepší když jsem dle paní doktorky úplně v pořádku. Vím že jsem neporadila, ale aspoň aby jsi viděla že nejsi jediná v této bezradné situaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
6.5.14 16:15

Je hrozny, kdyz reknou vydrzet. Clovek je bezradny, bez vlozek a tamponu ani ranu. A co se tyce sexualniho zivota to je tragedie :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
6.5.14 16:56

Měl ti dát minimálně Ascorutin..jestli je volně prodejný. kup si ho… já krvácela po každé HA..i po tablůetkách 2 měsíce v kuse.. jinak si dávej hodně vit C..

***koukala jsem, že ho kojící nemohou.. tak vydrž..

podle mě ti to udělala hladina hormonu po porodu v kombinaci s HA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
6.5.14 17:10

Uz nekojim, ascorutin jsem si koupila a predepsal mi ho poprve. a vubec mi nepomaha :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
6.5.14 17:12

@lucaterka já si to pak dočetla :) On je dost slabý..kolik ho bereš? já brala denne 6 tablet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
6.5.14 17:13

Endokrinologii máš za sebou? nějaké vyšetření..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
6.5.14 17:15

Zkus gynex, je na upravu cyklu

• Citovat
  • Upravit
13
6.5.14 17:35

Holky dekuji zitra se jeste zkusim objednat na endokrinologii, jako dite jsem se totiz se stitnou zlazou lecila. Treba je problem i v tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
6.5.14 19:21

@lucaterka to je dost možné.. těhotenství a porod krásně rozhází hormony..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
6.5.14 19:46

Zkusim to za to nic nedam, to krvaceni je hrozny, tyden po tom co mi skonci tak to opet zacne. Vcera jsem mela vysku sliznice 6mm tak se uz pry snizuje. a pak me to ceka opet a k tomu nasazeni HA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí