Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Za sebe mam s nesilicim testem bohuzel spatnou zkusenost. Test chvili silil, pak uz carka stagnovala a asi 9 dnu po vynechame ms vse samo odeslo. Ale treba to nebude tvuj pripad.
Prikladam fotku, jak to vypadalo. Na vetsi sytost uz se carka proste nedostala a bylo mi jasny, ze je to blbe.
Ahojky, dušík jde vidět i bez rozkliknutí fotografie
Ale v tomto případě, něž pořád dokola opakovat močové testy, bych zkusila jít na jeden/dva krevní testy. Uvidíš jaké máš Hcg. Můžeš to zkonzultovat se svým OG a ten může doporučit třeba nějaký progesteron na udržení těhotenství. Záleží tedy na tobě
Pokud na krev chodit nechceš, můžeš pouze čekat na zesílení testu+nedostavení MS. A pak se objednat k OG na kontrolu a UZ…
@Anonymní píše: Více
je mi to lito kocko, ale nesilici test je vzdy spatne znameni.
Tuším, že to nevěstí nic dobrého. Tak děkuju za reakce, snad vše proběhne v pohodě. 🙂
Tak jsem sem jen chtěla napsat, pro někoho, kdo to třeba někdy bude pročítat, že to nakonec nedopadlo, mentruace normálně přišla a testy postupně zeslábly. 🙂
Omlouvám se za anonym, ale mám tu známé. 🙂Je tu někdo, kdo měl delší dobu slabý těhotenský test a přesto to dobře dopadlo? Už 4. den mám pořád pouze duchy na testu. Jsou viditelné růžové, pouze nesílí. Jsem už 16DPO, měsíčky zatím nepřišly. Nezbývá mi nic než počkat, ale zajímá mě, jestli je reálná možnost, že se udrží nebo to mám přestat zkoumat…