Dlouhodobé krvácení/špinění

2481
19.6.15 11:19

Dlouhodobé krvácení/špinění

Ahoj, prosím, zda s tím někdo nemá někdo nějaké zkušenosti. 02/2015 jsem vysadila antikoncepci, s tím, že již jí nechci brát (neplánujeme dítě). Po vysazení se mi obejvilo krvácení, mudr objevila polyp :zed:, který mi odstranili :palec:. Krvácení ustalo. Pak jsem měla jeden cyklus normální. Pak se mi právě po MS, po 14 dnech objevilo první krvácení, někdy do toho špinění :zed: :pocitac: :nevim: a to pořád během dne, mimo noci, to nemusím mít ani slipovku :). Opět jsem byla na na gyndě, UTZ ok, je to krvácení z dělohy, čípek ok, cytologie ok, krev - mimoděložní těhotenství vyloučeno, hormony z krve ok. Teď čekám ještě na výsledky chlamydií, které to prý také mohou způsobit :nevim:. Dnes jsem byla na dalších odběrem krve na hormony štítné žlázy a srážlivost krve (vylučuji, dělali mi ten zákrok 02/2015 a tam to bylo ok).
Jde mi o to, že když z výsledků (chlamydie a hormony štítné žlázy budou ok), co dál… se asi zblázním. Je to velice nepříjemné a otravné :zed: :pocitac:
Nemáte někdo nějakou radu??? Co dál? Mudr. si už pak neví se mnou rady :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59396
19.6.15 11:21

Co hormonální profil jestli jsou hormony ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
19.6.15 11:23

Hormonální profi mi právě vyšel prý výborně :mrgreen: :lol:, to jsme si původně taky myslely. teď čekám ještě na ty hormony štítné žlázy.
Je to šílený :pocitac: :poblion: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
19.6.15 11:29

Hele, můj gynekolog tvrdí, že po ukončení antikonc.se tělo srovnává klidně půl roku až rok, než se pročistí a najede zas na fyziol. hormon. cyklus.
Jaký jsi měla cyklus před braním antikonc.?
Hysteroskopii (kouknutí do dělohy) Ti MUDr. nenabízela?- nebo to bylo součástí toho vyndání polypu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.6.15 12:04

@lucije28 mám teď to samé, poprvé mi rádoby ms trvala 3 měsíce, teď už víc jak měsíc.. dr nechápe proč, sliznice nízká.. tentokrát jsem vyfasovala orgametril, brát dlouhodobě.. takže je otázkou, jestli to u Tebe řešit taky tak, nebo to nechat přírodě, když se snažíte o mrně. Já jsem 10 m po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
19.6.15 12:33

@martina.se - o mimi se nesnažíme :mrgreen: :lol:. a na co je orgametril? musím zagůglit :mrgreen:
@Hanulínek - no, abych řekla pravdu, antiko jsem brala od 16 let, do 28 let, pak cyklus bez MS, mám PCO, po operaci se mi cyklus krásně srovnal a otěhotněla jsem. Pak opět nasadila ANT a teď už se mi rozsvítilo v hlavě a ukončila jsem to :cert:
Při polypu mi právě prohlídli celou dělohu, vše ok… Zkusím se jí zeptat, ale zase mi jen tak na sál nechce :think:
Až mi přijdou všechny výsledky, opět se optám co dál :pankac:.. ach joooo, je mi to nepřijemný :poblion: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.6.15 12:46

@lucije28 jo takhle, jsem to blbě pochopila.. tak se u dr zkus zeptat. orgametril způsobuje stav jako v těhotenství, tudíž pak nekrvácíš.. :think: bere se buď na zastavení, nebo dlouhodobě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.15 13:31

Já se srovnávala s vysazením antikoncepce velmi dlouho, krvácela jsem i 3× do měsíce, někdy třeba měsíc a půl klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
19.6.15 14:30

@martina.se - no, četla jsem si příbalový leták na ten orgametril, nechce se mi to do sebe cpát :pocitac:
@skvelamamca - takhle dlouho? No, to mne jebne ;) :P :mrgreen: :mrgreen: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.6.15 14:37

@lucije28 já musim, bo to je fakt už moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
19.6.15 14:40

@martina.se - jako chápu, že když je potřeba, ok, ale právě, že jsem už nechtěla do sebe cpát žádné hormony, což i při tom orgametrilu to tak je :pocitac:
Jsem si říkala, jak nebudu opět klidně i půl rok krvácet a on je opak pravdou :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.6.15 20:08

@lucije28 hrozné toto.. :zed: kor před létem a dovolenýma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí