Další bolák u genitálií

108
18.6.15 19:19

Další bolák u genitálií

Ahoj holky.. Asi před půl rokem se mi mezi nohama objevil bolák.. nakonec se z něho vyklubal absces který se úspěšně odstranil, díky některým z Vás, kteří mi tu dobře poradili a přesvědčili že to absces je a ať hned pádím k doktorovi.. Takže se k Vám dnes obracím s dalším a podobným problémem :(

Už další dobu, se mi nahoře u rozkroku a mezi stehnem objevuje taková boule.. dřív se objevila, bolela ale pak splaskla a zmizela.. myslela jsem si že je to nějaký velký uher, tak jsem to nechala být a neřešila.. začalo se to ale objevovat častěji a čím dál tím víc to bolelo.. teď se to objevuje tak jednou za měsíc a mám jí tak týden pak přestane bolet, takže jsem se rozhodla to oznámit svému (novému) gynekologovi.. Mám tam jít za 2 týdny na prohlídku.. horší je že teď se na ní objevili už 2 tmavě fialové/modré flíčky.. a to mě celkem znervózňuje..

přidám vám sem fotku a prosím Vás jestli by mi nějaká nemohla poradit co to může být.. nezdá se mi že to je další absces, ten bolel v kuse a při každém pohybu.. toto bolí hlavně když na to sáhnu nebo když mi o to „zavaďuje“ spodní prádlo.. Máte s tím někdo nějaká zkušenost? :O co si myslíte že to je? děkuju za všechny rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
108
18.6.15 19:21

Tady je fotka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
18.6.15 19:24

Ahoj, pamatuji si tě :hug: jsem ráda, že jsi to řešila. Toto bych taky nenechala být. Nech si udělat od praktického doktora celkový rozbor krve - můžeš mít narušenou imunitu, nebo stafylokoka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
18.6.15 19:27

Jéé fakt? :hug: :kytka:
Jsem taky ráda, že se to vyřešilo, ale připadám si jak trdlo :D vyléčí se mi jedno a mám problémy s dalším.. a teď s tímhle :D :( nemám ani čtvrt roku od něčeho pokoj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
18.6.15 19:28

Ahojky, taky si tě pamatuju :D :kytka: Ty flíčky, nemačkala jsi to? Že by se pod tím udělal krevní výronek. Já teda nejsem lékař, ale vím, že někdy se může udělat boláček, který se sice pak ztratí, ale zůstává tam jakýsi „obal“, který se pak zase zaplní a boláček se udělá zase. To je pak zase nejlepší řešit chirurgicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
18.6.15 19:29

@Ronnie285 řekla bych, že máš narušenou imunitu, nemáš nějaké stresy? Může to být psychosomatického původu… kup si B-komplex a bašti ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
18.6.15 19:30

@majki.r ahoj, jak se má miminko? :hug: jsem ti úplně zapomněla pogratulovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.6.15 19:31

Jestli se to objevuje jednou za měsíc, tak by to mohlo mít souvislost s menstruačním cyklem. Zdá se mi to docela vysoko na stehně na to, aby to byla třeba lymfatická uzlina, takže tipuju nežit. A kdybych nevěděla kde to je, tak bych si podle těch namodralých míst myslela, že je to křečová žíla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
18.6.15 19:37

@januschka jé ahojky, moc děkuju, napíšu SZ :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
18.6.15 19:39

Majki. r: Ty jo holky to je super že jsi mě pamatujete :D :hug: :hug:
Jinak, mačkala jsem to když se to objevilo podruhé, myslela jsem si že je to uher.. nejdřív to byl takový „váček“ teď už je to ale celkem tvrdé.. :nevim: :nevim:

januschka:: No, jako malá jsem brala prášky na imunitu, je možné že je to tím.. hodně trpím i na opary a podobně a doktorka mi na to předepisovala b-komplex jako malé. :)

PetiteFillette: Je to celkem dost vysoko, někde malinko za půlkou.. A dělá se to i když menstruaci mít nemám.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
18.6.15 19:41

Tak zase šup šup k doktorovi @Ronnie285 a pak možná na imunologii…toto jsem měla, když jsem měla nerváky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
18.6.15 19:42

@Ronnie285 kočko rozhodně to nemačkej a jak píše @januschka, zajdi si za doktorem, ukaž mu to a nech si udělat ty testy, nebo se alespoň poptej, můžeš mít sníženou imunitu, nebo ti může chybět nějaký vitamín atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
18.6.15 19:48

Dobře, dobře holky.. :) a ještě jdnou moc děkuju za rady s tím abscesem. :) Jsem fakt ráda, že jsme mi řekli co to může být. :hug: :hug: A navíc jsem si díky tomu našla i nového gynekologa. :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
18.6.15 19:50

@Ronnie285 Dej pak vědět, jak jsi dopadla :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
18.6.15 19:55

@majki.r určitě dám :hug: :hug: