Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj dle mého názoru máš zánět. Skoč na gyndu ať ti udělá stěry a napíše nějaké čípky. Pokud to zapáchá, není to přirozený výtok… ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky,
mám problém s výtokem který je světle hnědý nebo spíš takový žluto oranžovýno a taky dost zapáchá
jako nějaká spálenina…
Fakt mě to štve a nevím z čeho to může být..? HA neberu a začali jsme s kondomy a je fakt ze ten gel na nich je mi potom nepříjemný takže mohlo by to být z toho nebo je to myslíte náhoda?Já normálně mejvam výtok bílý který není cítit a nebo tak zlehka jako nějaký mléčný výrobek a na ten mě už dvě dr. neleceli s tím že je to normální ale ten dnešní mi normální nepřijde a taky mám ve středu dostat MS ale nikdy mi tohle nedělalo…
proč si prostě nezajdeš k dr? ![]()
Ahojky holky,
no a taky dost zapáchá
jako nějaká spálenina…
Já normálně mejvam výtok bílý který není cítit a nebo tak zlehka jako nějaký mléčný výrobek a na ten mě už dvě dr. neleceli s tím že je to normální ale ten dnešní mi normální nepřijde a taky mám ve středu dostat MS ale nikdy mi tohle nedělalo… 
mám problém s výtokem který je světle hnědý nebo spíš takový žluto oranžový
Fakt mě to štve a nevím z čeho to může být..? HA neberu a začali jsme s kondomy a je fakt ze ten gel na nich je mi potom nepříjemný takže mohlo by to být z toho nebo je to myslíte náhoda?