Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dcera má už asi dva roky moudrou žílu na prste. Nyní se mi zdá, že to má nateklé. Asi půjdem na chirurgii, ale setkal jste se s tím někdo? Použila jsem filtr na zvýraznění modřiny. Vypadá to trochu lépe než na fotce.
@sonka1980 určitě by jsem zajela k dr, nemohla se malá někde bouchnout, přicvaknout? Může to být cokoliv, křečová žíla, ucpaná céva…
Kdysi se někde cvakla, tak před třemi roky. Od té doby je to takhle, ale teď tmavší a nateklejsi.
Jojo, nejak sem tomu moc nevěnovala pozornost, říkala sem si modřina…ale nějak se to nemění ba naopak.
to má hodně nateklé teda. fakt někdy přemýšlejte
nejít s tímhle 3 roky k doktorovi…
Mam tři děti a podnikám, nemám u zadele vrtuli. Myslím, že řeknou, že sem hysterická a půjdu domů jako minule.
@sonka1980 píše:
Mam tři děti a podnikám, nemám u zadele vrtuli. Myslím, že řeknou, že sem hysterická a půjdu domů jako minule.
takový modrý prst bych šla po týdnu nee po třech letech i když se podniká…
@sonka1980 píše:
To nemyslíš snad ani vážně, paní podnikatelko. To si během těch dvou let nebyla ani s jedním dítětem například na preventivní prohlídce, že bys při té příležitosti ukázala ten prst?
Příspěvek upraven 16.07.18 v 20:17
@sonka1980 taky mám tři děti a tři d…py práce ale na doktora si udělám čas vždycky i kdyby o půlnoci, a pokud jste byly u dr aten vás poslal do háje, mažu jinam tohle fakt není normální…