Dlouhodobé silné krvácení

Anonymní
25.5.15 13:38

Dlouhodobé silné krvácení

Ahoj.Moje velmi dobrá přítelkyně má zdravotní problémy. Má 50 let a cca před půl rokem začala silně krvácet. Krvácení trvalo i 10 dní aniž by změnilo intenzitu. Zašla k doktorovi, ten řekl, že má cysty (myslím, že 2), dal ji injekci a řekl, že se to bude dál sledovat. Krvácení na chvíli ustalo, ale za pár dní přišlo znovu + zvětšení objemu břicha( jakoby byla těhotná), bolest podbřišku a únava. Znovu zašla k doktorovi a ten ji řekl, že pokud jen krvácí, ale nejdou z ní,,kusy,,, je to v pořádku. No a od té doby si myslí, že to tak asi má být. Nyní zase krvácí, už to bude přes týden. Zase je to velmi silné. Sama řekla, že to někdy teče proudem. Je unavená a břicho ji zase pobolívá. Myslíte, že je to opravdu normální? + Před 14 dny něco oslavovala, trochu pila a na druhý den ji nebylo dobře, zvracela, ale zvracela i krev. Nevím, jestli to nemůže mít nějakou souvislost.
Děkuji za každou zkušenost a radu. O doktorovi do ní hustím už 4 dny, zatím bez úspěchu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
523
25.5.15 13:40

Ahoj, nemůže to být příznak přechodu? Některé ženy to tak mají, že hodně krvácejí…věk na to má… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
25.5.15 13:45

Tak příznak přechodu by to samozřejmě mohl být. Ale i tak by to měla nějak řešit s doktorem, dlouhodobé silné krvácení vede k chudokrevnosti.
A co bych určitě řešila, je zvracení krve, to k přechodu nebude.
Takže za mě, stopro známou dotlačit k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
25.5.15 14:00
@Anonymní píše:
Ahoj.Moje velmi dobrá přítelkyně má zdravotní problémy. Má 50 let a cca před půl rokem začala silně krvácet. Krvácení trvalo i 10 dní aniž by změnilo intenzitu. Zašla k doktorovi, ten řekl, že má cysty (myslím, že 2), dal ji injekci a řekl, že se to bude dál sledovat. Krvácení na chvíli ustalo, ale za pár dní přišlo znovu + zvětšení objemu břicha( jakoby byla těhotná), bolest podbřišku a únava. Znovu zašla k doktorovi a ten ji řekl, že pokud jen krvácí, ale nejdou z ní,,kusy,,, je to v pořádku. No a od té doby si myslí, že to tak asi má být. Nyní zase krvácí, už to bude přes týden. Zase je to velmi silné. Sama řekla, že to někdy teče proudem. Je unavená a břicho ji zase pobolívá. Myslíte, že je to opravdu normální? + Před 14 dny něco oslavovala, trochu pila a na druhý den ji nebylo dobře, zvracela, ale zvracela i krev. Nevím, jestli to nemůže mít nějakou souvislost.
Děkuji za každou zkušenost a radu. O doktorovi do ní hustím už 4 dny, zatím bez úspěchu.

Pokud nevěří doktorovi, proč nejede do nemocnice? Já bych tam v 50 ti byla s takovým problémem už dááááávno. Nechápu, jak ženská s pěti křížky může být klidná i když už zvrací krev :zed: Nechci strašit, ale může jí o onko onemocnění, já bych to nepodcenovala a vyrazila do špitálu. Vzít a vyšetřit ji musí kdekoli. I odpoledne, večer, v noci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
25.5.15 14:17

Moje mamka měla v tomhle věku polypy v děloze, projevuje se to právě dlouhodobým krvácením, chce to vyšetřit utz a poslat na kyretáž. Od té doby to je v pohodě. Takže určitě k doktorovi a asi k jinému, když ten její to nějak zásadně neřešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
25.5.15 19:58

Přesně, normální to není. Moje máma měla myom a projevovalo se to podobně. Nakonec musela jít na operaci, protože bylo podezření, že by se to mohlo zvrtnout v zhoubný nádor. Tchyně tuto operaci stále odkládala a zvrtlo se to, musela pak nejen na operaci, ale i na chemoterapii a ozařování. :zed: Ať na nic nečeká a řeší to. Má právo na konzultaci u jiného lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí