Dlouhodobé spineni pred ms

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
7.11.23 20:13

Zdravím holky přišla jsem si pro radu od vás do menstruace mám 3 dny ale nechápu důvod proč špiním je to divná barva řekla bych taková rezavá je to normální? Co to může být? Zánět? Měla jste to některá už :? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.11.23 20:49

Zdravím holky přišla jsem si pro radu nevím jestli jsem to tady už psala nejsem si jistá jestli se to zveřejnilo no nevadí tak se ptám radši znova do menstruace mám 3 dny mám bolesti pod bříškem někdy je to pýchava bolest až do zad a trvá to nějak dlouho než obvykle mívám ale přestává to ale špiním což mi nepřijde normální je to taková rezavá barva jako když mám poslední den menstruace taková ta barva ale tahle je světlejší není to zánět nebo nějaký jiný problém :,(?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
8.11.23 07:52
@Nanka432 píše:
Zdravím holky přišla jsem si pro radu nevím jestli jsem to tady už psala nejsem si jistá jestli se to zveřejnilo no nevadí tak se ptám radši znova do menstruace mám 3 dny mám bolesti pod bříškem někdy je to pýchava bolest až do zad a trvá to nějak dlouho než obvykle mívám ale přestává to ale špiním což mi nepřijde normální je to taková rezavá barva jako když mám poslední den menstruace taková ta barva ale tahle je světlejší není to zánět nebo nějaký jiný problém :,(?

to mi nemůžeme vědět. Sama bych se klonila ke špinění před ms. 3dny před ms je vcelku normální. Pokud máš pochybnosti jdi k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
8.11.23 09:29

@Nanka432 zašla bych k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.11.23 16:21

@lenicka134 tak dnes ráno takové malé nahnědlé špinění a pak odpoledne trošku krve ale menstruace to není 8o kdyby to byla menstruace tak první den bych toho měla hodně a červený vždycky chodím cca 10 min měnit vložku přijde mi to divný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
8.11.23 17:08

@Nanka432 jeden čas jsem to tak měla taky bylo to od hormonů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.11.23 18:39

@Lenca118 děkují že máš stejnou zkušenost jsem klidná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
9.11.23 09:56

@Nanka432

Jak jsem již psala špinění 2-3 před ms je úplně normální a má s ním zkušenost hodně žen. Je to jako když se vám pomalu rozjíždí menstruace. Špinění je hnědé a často pak další den i tmavší a pak se rozjede normálně ms. Ale špinění není menstruace. počkala bych jestli příjde ms a pak bych to případně řešila s Dr. Já měla problém se špiněním dlouhodobě klidně i 5-7 dní před ms, což už normální není a na problém se u mě nepřišlo. Vyřešilo to až těhotenství. Dr. mi vždy říkala, že ty 2-3 dny před ms je špinění běžné a nemám se znepokojovat, ale kdyby to bylo delší dobu nebo u prostřed cyklu, měla bolesti tak to budeme řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.11.23 10:28

@lenicka134 Ms přišla včera po hnědém špinění tak jsem v klidu jinak děkují že si my dala klid :kytka: jinak ty gratulují k miminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí