Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@medvidka píše:Četla jste ten příspěvek? Píšu, že to mám už asi rok v kuse deno denně, ne jen v době ovulace.
Tak to je snad ovulace, ne
@Serpentini píše:Řekla mi, že mám mírně přemnožené laktobacily, ale nic se s tím nedá dělat. Je něco proti tomu?
Laktobaciloza? Někteří gyndari jí neřeší.
Ahoj holky, už delší dobu mám takový nepříjemný problém. Mám hlenovitý výtok, vážně kusy takového průhledného hlenu a zbytek výtoku je takový hustý bílý… Už nevím co s tím, na gynekologii jsem byla během posledních měsíců asi asi 4×, doktorka mi udělala nějaké vyšetření, žádné léky mi nepomáhají. I po sexu mě to pálí. Naposledy mi řekla, že mám mírně přemnožené laktobacily, ale že s tím se nedá nic dělat. Bojím se, aby to nebylo něco vážnějšího, poslední dny mě i píchá v kříži a kolem ledvin, bojím se, aby to nebylo od toho. Celé toto už trvá asi rok, cytologie vyšla v únoru negativní, streptokok také, ultrazvuk v pořádku, břicho mě také nebolí. Jsem už zoufalá, myslíte, že je to na změnu gynekologa? Tento týden tam asi skočím znova, ale beztak mi zase řekne, že to nic není..