Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj. V pondělí jsem začala brát Norethisteron na oddálení menstruace, protože pojedu na dovolenou. Už jsem ho brala několikrát a vždy bez problému. Beru 2× denně po 12h dnes jsem vzala jednu ráno v 10 a asi před hodinou se mi udělalo zle, zimnice, strašná bolest hlavy, slabost, špatně od žaludku až jsem dokonce šla jednou i zvracet. Měl někdo podobnou zkušenost a mohlo by to souviset s Norethisteronem to jak je mi teď špatně, nebo hledat příčinu jinde? Díky za odpověď
V posledních dnech klují republikou střevní virózy, mají rychlý nástup a podobné projevy.
@LadaSva Nežiju v české republice, takže nevím jestli tohle bude můj problem ![]()
@Anonymní píše:
@LadaSva Nežiju v české republice, takže nevím jestli tohle bude můj problem
Aha
z příspěvku to nebylo patrné ![]()
@LadaSva ja teď řeším to stejne akorát u me se to objevilo cca 2 dny po dobrani bolest hlavy, průjem, zvracení, celková únava už to trvá 3dny buď jsem v posteli nebo na wc, doufám, ze to brzy přejde…
Ano. Je to s prominutím sra*ka. Dříve jsem to také užívala na oddálení kvůli dovolené. Po situaci, kdy to se mnou malém seklo, jsem s tím skončila nadobro. Pořídila jsem menstruační kalíšek a už bych jela na dovolenou i s MS, než do sebe dávat tohle. ![]()
Ahoj. V pondělí jsem začala brát Norethisteron na oddálení menstruace, protože pojedu na dovolenou. Už jsem ho brala několikrát a vždy bez problému. Beru 2× denně po 12h dnes jsem vzala jednu ráno v 10 a asi před hodinou se mi udělalo zle, zimnice, strašná bolest hlavy, slabost, špatně od žaludku až jsem dokonce šla jednou i zvracet. Měl někdo podobnou zkušenost a mohlo by to souviset s Norethisteronem to jak je mi teď špatně, nebo hledat příčinu jinde? Díky za odpověď