Absces v třisle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.10.23 22:55

Absces v třisle

Zdravím, chci se zeptat. Udělal se příteli absces v tříště. Následně se udělal mně. Mohla by to být nějaká pohlavní nemoc? Nikdy jsem se s tím nesetkala, přijde mi to zvláštní.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2512
8.10.23 08:55

Hm, napadla me syfilis:
„Primární stádium syfilis
15 - 90 dní po rizikovém styku s infikovaným člověkem se objeví první příznaky. Typickým příznakem je vřed v místě vstupu infekce (genitálie, konečník, ústa), který je velký 1 mm až 2 cm. Není ohraničený, je temně rudý, při dotyku je tuhý a nebolí. Muži mohou mít vřed kdekoli na penisu, ženy pak na zevním genitálu, ve vagíně, případně na děložním čípku, kde ho může objevit pouze gynekologické vyšetření. Po zhojení vředu po něm zůstane jizva, která je typická ztrátou či úbytkem kožního pigmentu. “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24552
8.10.23 16:12
@Kacatko1986 píše:
Hm, napadla me syfilis:
"Primární stádium syfilis
15 - 90 dní po rizikovém styku s infikovaným člověkem se objeví první příznaky. Typickým příznakem je vřed v místě vstupu infekce (genitálie, konečník, ústa), který je velký 1 mm až 2 cm. Není ohraničený, je temně rudý, při dotyku je tuhý a nebolí. Muži mohou mít vřed kdekoli na penisu, ženy pak na zevním genitálu, ve vagíně, případně na děložním čípku, kde ho může objevit pouze gynekologické vyšetření. Po zhojení vředu po něm zůstane jizva, která je typická ztrátou či úbytkem kožního pigmentu. "

Od kdy je tříslo součást penisu? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2512
8.10.23 16:53
@lucad77 píše:
Od kdy je tříslo součást penisu? :roll:

od nikdy, ale napadlo me, ze to klidne muze mit chlap i jinde, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24552
8.10.23 17:37
@Kacatko1986 píše:
od nikdy, ale napadlo me, ze to klidne muze mit chlap i jinde, ne?

Jo, u konečníku, nebo v ústech, záleží kudy se nakazil. V třísle jsem o tom ještě neslyšela teda. To mi spíš přijde jako náhoda. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí