Zbavení hpv

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31
10.10.23 17:24

Zbavení hpv

Ahoj mám otázku za jak dlouho jste se zbavili hpv?? Čím jste podporili imunitu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.10.23 17:34
@Kiki9132 píše:
Ahoj mám otázku za jak dlouho jste se zbavili hpv?? Čím jste podporili imunitu? Děkuji

Zkus houby jako je reishi, coriolus, hlíva atd.

• Citovat
  • Upravit
31
10.10.23 17:43

Hlivu beru v tabletách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.23 17:43

@Kiki9132 pokud myslíš ho vyléčit, tak bohužel… já mám teď oslabenou imunitu a vrací se mi každý měsíc, už jsem z toho nešťastná. Jinak ho mám 1 x za rok až dva. Vždy ho zaléčuju léky 5 dní a během té doby obvykle zmizí. Do toho beru hlívu, ale nejsem si jistá, jestli pomáhá. Teď se dávám zdravotně a psychicky do pořádku, tak snad se to brzy zase zlepší…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.23 17:46

A tedy koukám, jak často se tu to téma objevuje. Člověk se za to stydí a možná by se divil, jak jsme promoření :roll:

• Citovat
  • Upravit
31
10.10.23 17:50

Já toho už o tom přečetla hodně mám hlavu jak pátrací balón:D navíc test sem si dala doma samotest kouprny na internetu nevím jak moc tomu věřit ten test pak putoval zase zpět někam do laboratoře…takže jdu ještě na gyndu na test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.23 17:56

@Kiki9132 aha, ani nevím, že je nějaký domácí. Mne dělal stěr doktor. Chce to ale v momentu, kdy je infekční, což je asi jen tři dny. Ale pokud se zaléčí hned při prvním projevu, je šance, že se neukáže, říkal doktor :) i když v těle už je… ale nebyla bys infekční. Já to bohužel nepodchytila. Teď se chystám na porod a modlím se, aby se mi neobjevil a nemusela jsem na císaře :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.23 18:09
@Kiki9132 píše:
Hlivu beru v tabletách

Klidně to zkombinuj s Coriolus. Ničí víry a bakterie. Hlíva je spíš na imunitu. Ber jich více, každá je na něco jiného.

• Citovat
  • Upravit
41762
10.10.23 18:51
@Anonymní píše:
@Kiki9132 pokud myslíš ho vyléčit, tak bohužel… já mám teď oslabenou imunitu a vrací se mi každý měsíc, už jsem z toho nešťastná. Jinak ho mám 1 x za rok až dva. Vždy ho zaléčuju léky 5 dní a během té doby obvykle zmizí. Do toho beru hlívu, ale nejsem si jistá, jestli pomáhá. Teď se dávám zdravotně a psychicky do pořádku, tak snad se to brzy zase zlepší…

Nepleteš si to s HSV?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.23 18:57
@Havlova píše:
Nepleteš si to s HSV?

Genitální herpes, to je HPV, nebo ne? :think: proč myslíš?

• Citovat
  • Upravit
41762
10.10.23 18:59
@Anonymní píše:
Genitální herpes, to je HPV, nebo ne? :think: proč myslíš?

Ne, genitální herpes je HSV2. HPV je lidský papiloma virus, některé jeho typy způsobují rakovinu děložního čípku, jiné genitální bradavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.23 19:05

@Havlova aj, no vidíš, jaký jsem jelito ;) já to zkratkou nikdy nenazývala, tak mi to nedošlo…

@Kiki9132 zapomen, co jsem psala, odvolávání, co jsem vyřkla, mé názory nejsou relevantní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20782
11.10.23 10:36

Dobrý den,

nejen zakladatelce jsem chtěla napsat, že na eMiminu funguje HOMEOPATICKÁ PORADNA, kde MUDr. Eliška Bartlová ráda odpoví na všechny vaše dotazy.
Paní doktorka se homeopatii věnuje od roku 1992, je tedy zkušeným odborníkem. Navíc provozuje také lektorskou činnost pro lékaře, farmaceuty a nelékařské zdravotnické pracovníky, přednáší na odborných konferencích, publikuje a účastní se mezinárodních konferencí.
Nedávno v poradně podobný dotaz paní doktorka řešila :mavam:
Naše poradny fungují i pro anonymní dotazy…

Hezké říjnové dny! :mavam:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.10.23 17:19

Dal jste si někdo test na hpv doma sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
12.10.23 08:44

Můžu brat penoxal a coriolus nebo nemá smysl obojí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí