DM produkty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2200
25.8.24 14:27
@Anonymní píše: Více

Feel eco na nádobí je super. To je pravda. To nadchlo I manžela.
A pak na WC.

No jako já dost dokážu přehlédnout. Skvrna sem, skvrna tam. :roll: Ale asi je to půd sebezáchovy s dětma. :mrgreen:
I když já to měla i bez deti. takže kecám no. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
25.8.24 14:33
@Atisia píše: Více

Jo tak teď jsi to vystihla. Já mám kámošky co mají doma naklizeno. A pořád říkají my neresime jak má kdo doma. ukluzeno.
Ale už jsem několikrát slyšela debaty, jak pak někdo někoho pomluví.
Takže si říkám, že to nemám zapotřebí. :nevim: :mrgreen:
Vydrbu záchod, 3 letá dcera jde na WC a je špinavý. :nevim: Už neletim.hned se štětkou, abych to opět drhla.
Ano, může si to dcera drhnout sama, ale to bych pak ještě myla záchod a podlahu a nevím co ještě. :mrgreen:

Vysavač mám v ruce klidně i 8× denně. :nevim:
Prostě se 3 dětma si fakt připadám jak sluzkam :roll:
Jedno jídlo a zase je někde něco politého, drobky, mastné a tak.

Možná si myslím, že to je normální a třeba to normální není.
Ale mít jedno dítě, tak asi ok. Ale jeden běží tam, druhý tam a a třetí tam. Jeden vyhazuje křupky a šlape na ně. Druhý pojídá papír a třetí lepí samolepky na okno :nevim: :roll:
To je popis dnešního dne. :mrgreen: A to je pořád a pořád.
No holt jsou ještě malý a mezi sebou se ještě k tomu hecuji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
25.8.24 15:29
@Ťarbík01 píše: Více

Mě baví věta. Moc nekoukej! Nemám uklizeno. No a pak tam člověk vleže a vidí, že je voňavo a naklizeno. Taky znám lidi co tvrdí, že je uklizeno a mě to přijde málo :nevim: jenže to už tě trochu větší extrém. :roll: a dokonce jsem slyšela že mám sterilní domácnost :mrgreen: :mrgreen:. S tímhle tvrzením nemůžu souhlasit. Opatlany zdi, pocmarany zdi, za skriněma bůh ví co. V košikach je všechno! Všechno. Takže ne, nemám sterilní domácnost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
25.8.24 21:25

Tak s tebou se chci kamarádit. :mrgreen:
Jelikož to co popisujes je moje domácnost. :mrgreen:
Jo a věta typu: nemám tady ale uklízeno mě pobavila :mrgreen: :mrgreen: To znám. Si pak říkám ty jo tak jestli je tohle neuklizeno, tak jak vypadá uklizeno. :mrgreen: To.ru musí být už i vylestene kliky. :lol:
A zažila jsem kamarádku, u které jsem si umyla ruce a ona hned po mě sla zkontrolovat koupelnu. A kapka jsem při vypínání pakovky na umývadlo. A zůstalo mokré. Děsný problém.
To už se tam bojíš cokoliv. To mi za to nestojí.
Mám ráda byty, kde vidím, že se žije a ne jen uklízí. Nebojím se sednout na sedačku a tak.
Pac prostě aby za mnou někdo letěl a utiral umyvadlo je dost na palici.
A to jsem ještě tě kamarádce pomáhala s nádobím. Že ji pomůžu utřít. A po chvíli mě sjela, že tahle utěrka je na talire a tak a tahle na skleničky. Přitom ty utěrky byly naprosto stejne. Takže jsem nechápala. Jako kdyby jedná byla třeba z jiné látky, tak pochopím že je třeba na skleničky. Ale tohle mi hlava nebrala. :mrgreen:
Jako jednu dobu jsem uvažovala o paní na úklid, Pac mě to trápí, že nezvládám spodní patro. Ale zase ta představa, že tu mam někoho koho neznám mě děsí.
Jako vrchní patří zvládám. To je v pohodě. Ale prostě kuchyň s dětma nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18628
25.8.24 21:36

Já mám v okolí oboje… nemám uklizeno a klidně se da jist z podlahy, bohužel mají těžce nemocne dítě a často upichnute u televize tak nic nerozhazi a neuspini. Ale v pohodě, nekritizuju a chápu, je to náročné. A pak kamoska.. máme bordela je mi to fuk. Hračka na zemi víc nebo min :pankac: :mrgreen: jako asi mají nižší standard, ale neresim, jsem zvykla a naopak jsem se od ni naučila, ze radši půjdu s deckama ven než se s nima zlobit a snažit se lestit podlahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
25.8.24 21:37

Je s tou kamarádkou jsi mi připomněla jednu rodinu aférku. Jezdívala jsme ke straší tetě a strýci. Tetka si pořád stěžovala, že manžel nadělá, když vylézá z vany. Porad nás jako návštěvu peskoval a nasazovala na manžela. Tak se jeho sestra rozhodla, že ji nas…e. Po koupání švagrové nakapala na podlahu schválně a na umyvadlo rozpatlala pastu. Tetka si už na manžela nestěžoval. A upozornit návštěvu na to, že nechala nepořádek bylo trapný. Takže mlčela. Jinak to s tím hadrem dělála prababička. Ještě jsme neměli dojedeno a už utirala stůl. Ta musela mít vytřeny i chodníček u chaty a nikde nesměl být ani lísteček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
25.8.24 21:53
@hospodki píše: Více

Hele jako já fakt měla jednu dobu docela naklizeno. Ale bylo to na úkor všeho. Fakt jsem padala.na pusu a litala jak hadr na koštěti.
Teď chci po dětech součinnost s uklízením a pak se jde ven. :mrgreen:
Jako za mě si říkám že raději půjdu ven, než tu drhnout sklo v koupelně. Že to beztak nemá smysl. Prostě teď to uklidím, ale nic nelestim.
Příklad: jdu vydesinfikovat záchod. Dříve jsem lestila pořád to splachovadlo. Teď to vydesinfikuji a cmouhy neřeším :nevim: Beztak je to za chvíli opatlane. Ale beru to tak, že čiste to je. Jen cmouhy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
25.8.24 21:57

Ha ha ha tomu se říká léčba šokem. :lol: Někdy je to nejlepší lék. :mrgreen:
Můj manžel byl též pedant na úklid. A i on s příchodem děti slevil z úklidu. A to je co říct. No je pravda, že i slevil l, když si našel mě. :lol:
Já mu po čase řekla, že mu ručníky nebudu rulovat a vyskladavat jak v hotelu atd.
Prostě to v sobě nemám. A když jsem zjistila, že po příchodu z práce jen uklízím a vařím každý den tak do 22, tak jsme si řekla, že to fakt ne.
Jako ráda bych vyřešila tu kuchyň. To je jediné za co se stydím, ale holt to teď nedávám. Děti ušlý až teď a já se jdu najíst. takže doopravdy nehodlám lézt s hadrem do půlnoci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
25.8.24 22:19

Co vysavač, automat? Ten by pomohl ne, ale tady nejspíš půjde o nádobí, troubu, lednici a chaos, co? Hele, mě se roztrhli košíky, ve kterých bylo schované mléko, džusu a brambory. Tak jsem koupila nové a i ty se rozdrbali. Nejsem schopná pořídit další a 600 za jeden mi přijde moc. Potřebuju nejmíň 4. Takže je to vidět :nevim:. Třeba budu mít štěstí kolem Vánoc :mrgreen: :mrgreen:. Nebo spíš po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18628
26.8.24 06:33

No já taky. Mám děti 2&6 takže nějaké povinnosti starší má, ale někdy jeho způsob provedení spis situaci zhorší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný