Dnešní první očkování

10142
15.2.11 12:38

Dnešní první očkování

Ahoj holky,

tak dnes jsme s malou byli na prvním očkování. Řvali jsme tedy jako tur a to nás to ještě čeká 2×… :-o
Ve třech měsících máme 5,45kg a 63cm. Na kontrole po šestinedělí jsme měli 4,36 kg. Nemá malá ted nějak málo? Nebo to je tak akorát na její věk…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1366
15.2.11 12:40

ahoj vy jdete jen 3× na očkování? my teda máme 4×haxu a 4× synflorix. no váha oproti nám trochu nižší, malá má ve 4,5 měsíci 8kg :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.02.11 v 13:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
15.2.11 12:49

My byli včera na prvnim očkování.A dneska je to horor je hrozně protivná už od rána jí musim nosit mám záda v kelu :mrgreen: .Tak držim palce ať máte příjemnější průběh.
jinak taky jsme drobet větší máme 8100g :-D ,ale na třetí měsíc máte tak akorát bych řekla my měli 6340g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
15.2.11 13:05
Jana F píše:
ahoj vy jdete jen 3× na očkování? my teda máme 4×haxu a 4× sinflorix. no váha oproti nám trochu nižší, malá má ve 4,5 měsíci 8kg :mrgreen:

aha, tak my to povinné očkování máme asi 3×, 4×, pak synflorix taky…
jen jestli ta váha není nějak málo…doktor nic neříkal, jen že bude dlouhá, ale my jsme všichni vysocí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
15.2.11 13:09

Naše holky měly ve třech měsících: první 4850 g, 60 cm a druhá 5312 g, 60 cm. (obě porodní váha kolem 3 kg, 48 cm). Pokud tvá doktorka na váhu nic nenamítala, byla bych úplně v klidu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
15.2.11 13:13

Neboj, malá určitě není, můj syn měl ve třech měsících 5150g a 58 cm. Ve čtyřech má 5850g a 62 cm :wink:
A očkování jsem odložila, nechci mu nic dávat takhle brzy, začneme až po půl roce, možná i později :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
15.2.11 13:16
E.K.L. píše:
Naše holky měly ve třech měsících: první 4850 g, 60 cm a druhá 5312 g, 60 cm. (obě porodní váha kolem 3 kg, 48 cm). Pokud tvá doktorka na váhu nic nenamítala, byla bych úplně v klidu. :mavam:

Přesně tak, každé miminko je jiné a pokud prospívá a je spokojené a i doktorka je spokojená, tak bych to moc neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
15.2.11 13:17

Ahojky váha je určite v pohodě, u nás je to taky nic moc ale dr nic, hlavní je, že přispívá a je spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
15.2.11 13:24

Ahoj my máme ve třech měs. 63cm a 6, 45kg. Ale moje malá je fakt buřt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo aprvní očkování jsem vořvala v první řadě já… bylo mi jí tak líto, raději bych nastavila svojí nohu jen aby do ní nemuseli bodat. Při druhém už jsem jen zatlačila slzy, ale nebrečela. Malá jo, ale reakce nula, ani teplota, spalami normálně, jakoby žádný očko.nebylo. Dávám jen povinnou Hexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
15.2.11 13:33

Ahoj tak nás to čeká ve čtvrtek :-? Malá má v necelých třech měsících 60cm a 5125g :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
15.2.11 13:36
MirušeProdigy píše:
Ahoj my máme ve třech měs. 63cm a 6, 45kg. Ale moje malá je fakt buřt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Jo aprvní očkování jsem vořvala v první řadě já… bylo mi jí tak líto, raději bych nastavila svojí nohu jen aby do ní nemuseli bodat. Při druhém už jsem jen zatlačila slzy, ale nebrečela. Malá jo, ale reakce nula, ani teplota, spalami normálně, jakoby žádný očko.nebylo. Dávám jen povinnou Hexu.

no to mi povídej s tím brečením, byli jsme v čekárně a v ordinaci bylo ještě nějaké miminko a plakalo taky, tak už mi lezl aslza ven, rychle jsem ji zamáčkla, to by se doktor divil, kdybych se tam rozbrečela.. :-P
dušinka malá jak plakala a pak jsem ji držela na rameni, tak koukala dotčeně a slzička u očíčka…ach jo..
na váhu doktor nic neříkal, tak snad dobrý, jen se ptám, nevím, kolik mám kdy mimi vážit a vím, že je to individuální, když já se furt něčeho bojím :roll: 8-o
doufám, že teplotku mít nebudeme, koupili jsme nurofen, tak kdyby náhodou…my od příštího měsíce necháváme ještě synflorix…váhala jsem mezi prevenarem 13 ještě, ale prý synflorix je víc účinnější, prevenar je proti více pneumokokům, ale ten synflorix má prý tu látku více účinnou nebo tak nějak, nechci tu plácat…tak jsme se rozhodli pro synflorix…tak to je ještě injekce navíc…snad mi to malá odpustí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
15.2.11 13:39

Hlavně že je malá spokojená a přibejvá.Já se taky furt něčeho bojim.My vážíme zase hodně i když doktorka jí chválí,ale já už mam sny o nadměrnym růstu a takový můry :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
15.2.11 13:46
petratavali píše:
Ahoj holky,tak dnes jsme s malou byli na prvním očkování. Řvali jsme tedy jako tur a to nás to ještě čeká 2×… :-o
Ve třech měsících máme 5,45kg a 63cm. Na kontrole po šestinedělí jsme měli 4,36 kg. Nemá malá ted nějak málo? Nebo to je tak akorát na její věk…?

A to jste u toho řvali obě?? :lol: Omlouvám se, ale nedá mi to… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.2.11 14:10

Ahoj,mi už to první očkování máme taky za sebou,řev byl velkej,ale jenom chvilku a pak už o ničem ani nevěděla.A teploty taky žádný nebyly.No a ve třech měsících jsme měly 58cm a 4890g,a doktorka říkala,že je to v poho.Tak si myslím,že málo nemáte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
15.2.11 14:35
Štěpina píše:
petratavali píše:
Ahoj holky,tak dnes jsme s malou byli na prvním očkování. Řvali jsme tedy jako tur a to nás to ještě čeká 2×… :-o
Ve třech měsících máme 5,45kg a 63cm. Na kontrole po šestinedělí jsme měli 4,36 kg. Nemá malá ted nějak málo? Nebo to je tak akorát na její věk…?
A to jste u toho řvali obě?? :lol: Omlouvám se, ale nedá mi to… :mrgreen:

nééé, já neřvala, mluvím v této osobě, ale myslím jen malou, říkám my, ale myslím jen malou :lol:
já neřvala, já mlčela a koukala, přísahám :mrgreen: , haha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí