Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky holky, dnes jsme byly s prckem v poradně. Všechno bylo v pořádku, má 6888g a 66cm. Ale když mu sestřička chrastila u oušek tak na pravé krásně otočil hlavičku ale na levém jen malinko zpozorněl a neotočil se. Dr říkala, že se na to pořádně podívá za měsíc (to jdem na přeočkování) a že to ani být nic nemusí, že je třeba jenom na tu stranu línější. Jenom jsem se potřebovala vypsat a uklidnit, doufám, že se nemusím celý měsíc nervovat…
jestli te to uklidni tak nam do dneska nikdo u usi nechrastil ani nic ![]()
A kolik je prckovi?Malá mi taky kolikrát připadá že musí bejt uplně hluchá,doktor mi říkal že je to normální,prostě je na něco začuměná a nereaguje,uvidím jak se to bude vyvýjet,jediný na co reaguje a to dost vyplašeně,když někdo smrká,to by nejraděj vzala nohy na ramena ![]()
Začínáme pátý měsíc. Zkoušela jsem to doma a reagoval na chrastítka a pískačky. Takže se mu asi u doktorky nechtělo ![]()
No tááák dobrý, zbytečně jsi se vyplašila.Je fakt že naše malá toho u doktorkxy taky moc nepředvede ![]()
Ahoj měli jsme to stejný,taky se mi zdálo,že reaguje jen na jedno ucho.tak jsem doma zkoušela a nic,tak jsme byly na vyšetření ultrazvukem a bylo vše v pořádku
Ahoj,nám jen doktorka tleskla do dlaní,a koukala,jestli se malý otočil,a to jí stačilo.jinak
pro uklidnění
nic pro strach:můj manžel taky blbě slyší na jedno ucho,a ve vývoji mu to nevadilo,i VŠ zvládnul ![]()