Dny s mojí úzkostí

Anonymní
3.7.23 21:06

Dny s mojí úzkostí

Staci jedna blba veta a hned se to ve me vse spusti. Nejdriv vztek, potom litost, klasicky muj utek od toho spatneho, napeti ale hlavne absolutni chaos v me hlave. Lita mi milion otazek, abych nasla nejakou jistotu v tom co citim, abych se ujistila ze moje chovani bylo spravne. Nesu si to z detstvi, ty vyslapane cesticky me uzkosti a ted se mi to jen prehodilo na partnera, pred tim na kamaradku. Je to hrozne unavujici a tak rychle, nedokazu vubec ani postrehnout ze se to deje. Dnes jsem usnula az v pul 4 rano jak mi jela hlava na plne obratky a ja vymyslela co dal s mym zivotem protoze partner udelal zase tu hroznou vec, udelal neco co me podvedomi zase vyhodnotilo jako nebezpeci. Po 2 dnech uzkost opada a ja vidim jak prehnana jsem zase byla. Na noc si beru Neurol jelikoz me ceka zitra 12 hodinova smena. Ted mam zase uzkost ze sebe, ze sveho jednani kdy jsem z komara udelala velblouda. A co ze mam za sebou nekolik set hodin terapii, dokazu u sebe rozklicovat proc se to ve me deje kdyz pak nejsem schopna to zabrzdit. Je to frustrujici :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9175
3.7.23 23:07
@Anonymní píše:
Staci jedna blba veta a hned se to ve me vse spusti. Nejdriv vztek, potom litost, klasicky muj utek od toho spatneho, napeti ale hlavne absolutni chaos v me hlave. Lita mi milion otazek, abych nasla nejakou jistotu v tom co citim, abych se ujistila ze moje chovani bylo spravne. Nesu si to z detstvi, ty vyslapane cesticky me uzkosti a ted se mi to jen prehodilo na partnera, pred tim na kamaradku. Je to hrozne unavujici a tak rychle, nedokazu vubec ani postrehnout ze se to deje. Dnes jsem usnula az v pul 4 rano jak mi jela hlava na plne obratky a ja vymyslela co dal s mym zivotem protoze partner udelal zase tu hroznou vec, udelal neco co me podvedomi zase vyhodnotilo jako nebezpeci. Po 2 dnech uzkost opada a ja vidim jak prehnana jsem zase byla. Na noc si beru Neurol jelikoz me ceka zitra 12 hodinova smena. Ted mam zase uzkost ze sebe, ze sveho jednani kdy jsem z komara udelala velblouda. A co ze mam za sebou nekolik set hodin terapii, dokazu u sebe rozklicovat proc se to ve me deje kdyz pak nejsem schopna to zabrzdit. Je to frustrujici :,(

Ahoj, jsem na tom dost podobně, usínám teď taky nad ránem a to i když si beru Neurol. Taky mi to v hlavě šrotuje. Úzkosti mám taky ze všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
3.7.23 23:26

Děvčata, a co užívat dlouhodobě hořčík? Třeba vám částečně pomůže. Najďete si nějaký koníček, pěstujte bylinky, přečtete si knížku… čtení před spaním mi pomáhá rozptýlit myšlenky všedního dne…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.23 06:40

@Sandra.B1 jooo to nam urcite pomuze :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.7.23 06:43

@Lollitka asi si zajdu za dr kvuli zvyseni leku. Tyden mam klid a pak prijde zase ten srumec. Sama si s tim uz neporadim. Uzivam Venlafaxin 125 mg. Trochu jsem z toho zklamana ze potrebuji asi vetsi davku, ale posledni dobou mam vic uzkostnych dni nez normalnich. :(

• Citovat
  • Upravit
9175
4.7.23 10:32
@Anonymní píše:
@Lollitka asi si zajdu za dr kvuli zvyseni leku. Tyden mam klid a pak prijde zase ten srumec. Sama si s tim uz neporadim. Uzivam Venlafaxin 125 mg. Trochu jsem z toho zklamana ze potrebuji asi vetsi davku, ale posledni dobou mam vic uzkostnych dni nez normalnich. :(

Jo zajdi si k Dr. Venlafaxin 125 mg není tolik. Já beru Magrilan, Quetiapin, Abilify a Lamotrigin a stejně mi není ok a Neurol je teď na denním pořádku, resp. nočním. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.23 10:56

@Lollitka tak jsem objednana az na 27. tak to do te doby asi podporim Neurolem kdyz bude potreba. Vzdycky prijde ten sesup tak rychle a hrozne dlouho mi trva nez mi dojde, ze to neni realita ale zase moje uzkost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex