Chystají děti od Vás nemoci?

Anonymní
3.7.23 07:09

Chytaji deti od Vas nemoce?

Ahoj, chytaji od vás dospělých vaše děti nemoc? Já od nich chytnu téměř vše co donesou ze skolky. Ale funguje to i obráceně? Třeba anginu ode me nikdy nechytili. Ale teď mam teplotu, virozu. Nekaslu, nesmrkam ale zvracim. Mám to od pátku, dnes už je mi líp. Kdy by případně měli nějaké příznaky? Jedeme na dovolenou, jinak bych to neřešila… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6381
3.7.23 07:33

N, ale já nechytám ani od nich. Na respirační infekce moc netrpí, ale chytaj každou blicí a průjmovací virozu. A to asi moc na dospělý nechodí, nejsoíš proto, aby zvládly prát, mopovat, převlíkat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21610
3.7.23 07:40

Já většinou od děti chytila v jejich školkovém věku vše, oni ode mě nic. Ale nám se střevní virózy vyhýbají. U nich bych byla dost ostražitá, tam se to většinou otočí v celé rodině, občas i víckrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.23 07:50
@nozu píše:
Já většinou od děti chytila v jejich školkovém věku vše, oni ode mě nic. Ale nám se střevní virózy vyhýbají. U nich bych byla dost ostražitá, tam se to většinou otočí v celé rodině, občas i víckrát…

Střevní virozu nemám. Zvracela jsem párkrát dva dny z teplot. Jinak mě škrábe v krku, jsem zahlenena, bolest celeho tela. Taková běžná viroza..

• Citovat
  • Upravit
1155
3.7.23 07:52

Dětí od nás nechytí nic kromě průjmu a blití. Tam je to snad vždy pravidlo že se to otočí v celé rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.7.23 08:55

Vesměs max rýmu, popř střevní chřipku, co dotáhnou nejstarší ze školy :think: a covid jsme chytli od muže. Ale jinak ne, nechytnou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí